Лудогорец в група B на ЛЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец в група B на ЛЕ

Мнениеот BRF » 30 авг 2013 16:01

miro_rz написа:
South_Park написа:
MASTER_COOL написа:Българи юнаци !

По-скоро , "Чужденци , юнаци" , тъй като съотношението чужденци - българи е минимум 60:40% , а в някои мачове 70-30% 8-)

В Челси ,Арсенал и Ман Ю как седят работите ?

Ти виждал ли си призиви от някой от тези отбори за подкрепа от всички фенове в Англия,защото я представят :?? !Или да пеят песни все едно играе нац. отбор на Англия?

В тази група отбора от Разград ще спечели между 0 и 18 точки!Така мисля аз 8-) !

way
Контакти:

Мнениеот way » 30 авг 2013 16:02

BRF написа:
miro_rz написа:
South_Park написа:

По-скоро , "Чужденци , юнаци" , тъй като съотношението чужденци - българи е минимум 60:40% , а в някои мачове 70-30% 8-)

Ти виждал ли си призиви от някой от тези отбори за подкрепа от всички фенове в Англия,защото я представят :?? !Или да пеят песни все едно играе нац. отбор на Англия?

В тази група отбора от Разград ще спечели между 0 и 18 точки!Така мисля аз 8-) !

от 3-9

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 30 авг 2013 16:04

Мачовете ще са толкова трудни, колкото те сами си ги направят. Всяка точка е добре дошла за Българския коефициент.

Успех на Лудогорец !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 авг 2013 16:04

Изображение

За невярващите !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 30 авг 2013 16:05

@ЦСКА 78 Освен Шахтьор и Динамо, Днипро, Металист и Одеса могат да бият с кеф всеки български тим, просто защото са ужасно по - добри. Единствения шанс на лудогорец да вземе повече от 1 точка е срещу Загреб.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2013 16:06

BRF написа:
miro_rz написа:
South_Park написа:

Ти пък. Ще сравняваш Лудогорец с английските отбори. Лудогорец е национална кауза. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 авг 2013 16:06

CSKA 78 написа:
dunavfc написа:
CSKA 78 написа:
dunavfc написа:
ralka_levskarka написа:
ralka_levskarka написа:Ако не продължите, нямате НИКАКВО оправдание ;) Този път бяхте късметлии.

Ти верно,трябва да спреш да се занимаваш с футбол,а да се концентираш върху неща,които интересуват момичетата....
Може ли фен на Левски да поставя такива ултиматуми към Лудогорец ? Не мислиш ли,че е страшно нагло и несправедливо ?

"Страшните" отбори в Украйна са Шахтьор и Динамо,другите украински отбори са на нивото на нашата А група.А и Хърватският шампион миналата година ,нали просто нямахте късмет да ги отстраните!Сега ще имате шанс да им го върнете!
Ралка е права в тази група нямате право на оправдание!След като бързате с "растежа",трябва да сте достатъчно добри!(иначе с това бързане само избивате комплекси спрямо софийските отбори.С други думи бързате да ни настигнете,без да сте достатъчно подготвени за това.)
Пожелавам ви късмет в групите,дано да се представите на ниво за шампион на България!

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Е,какво ми аааааакаш,за кое не съм прав!!??Или просто нямаш аргументи??

След първите ти две изречения,спрях да чета по нататък. Наистина пред това,което си написал,нямам никакви аргументи...Препоръчвам ти само да видиш,как са се представяли украинските отбори в Евротурнирите през последните 4-5 год. и погледни,какви играчи има в отбори като Днипро,Металист,Металург Донецк,Черноморец Одеса и т.н.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 авг 2013 16:07

Парите не играят (а и това са нереални неща като ги продадат ще видим всъщност кой колко струва)не сме Испания да подценяваме тези отбори всеки от 3те е със свойте шансове но ако се излиза с нагласата едва ли не за разходки срещу Загреб и Одеса Лудогорец ще се закотви на дъното в тази група!
Пандури нямаше ли кой да им обясни че в трансфермаркет са ги писали с по - малък бюджет от Апоел и Брага и поради тази причина са задължени да отпаднат :?:
Ми то по тая логика за кво да се играе футбол - тоя с по - високия бюджет бие служебно и толкова! ;)
Последна промяна от runnersa на 30 авг 2013 16:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 30 авг 2013 16:09

Лудогорец, ако подценят ПСВ ще имат проблеми.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2013 16:09

Да не забравяме, че от всички 48 отбора, Лудогорец е предпоследен по коефициент. Така че дори не само трето място в групата, но и печеленето на точки за нас ще е голям напредък!
Ясно, че някои зложелатели сега тръбят, че е детска игра дори и да се спечели тази група, за да може после да се подиграват, с което да компенсират неприятните емоции от провалите на техните отбори.
На Лудогорец предстои много тежка есен с по 2-3 мача на седмица, някои от тях в чужбина, а част от домакинствата в София. Ще има както мачове на някоя ливада за Купата, така и гостуване на Philips стадион.
Това е голямо предизвикателство.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”