Айде успех на наште, поне ще ходим на европейски мачове в София
Лудогорец в група B на ЛЕ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец в група B на ЛЕ
Според мен ще разчитаме основно на домакински мачове и ако си ги вземем (говоря за Динамо и Черноморец, щото за ПСВ не ми се вярва да устискаме тук равен, бях на мача с Базел в София и видях, че срещу малко по-сериозен противник наливаме ботушите с цимент), а навън можем поне един Х да направим и ако ПСВ не подарят на някой отбор точки, ще може и да може... Но като видях колко много "ако"-та има и ми се струва че всичко е крайно несугурно. И аз се чудя ква е тази еуфория около жребия. В момента дори и Лудогорец, като най-добрия БГ отбор не може да се има за фаворит, пък и за равностоен на нито един друг отбор в групите.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Можем да минем групата 
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Хубавото не е, че групата е лесна, защото мачовете може да се окажат трудни. Хубавото е, че имаме шанс да играем равностойни мачове срещу два отбора, което ще ни е полезно. Имаме и шанс да вземем точки. Оттам нататък са само мечти.
Не е лошо и, че има и някакво мерило за класа в лицето на ПСВ.
Не е лошо и, че има и някакво мерило за класа в лицето на ПСВ.
[center]
[/center]
[/center]-
levski_shampion
- Контакти:
А,бе само на мене ли ми се струва,че всички бройте Одеса и Динамо за Пирин Гд И Любимец...я се стегнете малко,Динамо Загреб са с 2 класи по-добри от миналта година гледах им и двата мача с Аустрия и ги смачкаха и в двете срещи..луд късмет имаха австрийците а за Черноморец Одеса,всеки бълггарски отбор няма шанс с/у отбор от първата десетка в Украйна,за справка в момента са четвърти в класирането Динамо Киев дори е зад тях!
- hristo1306
- Контакти:
batmanlevski написа:определено най-слабите отбори,незнам за ла.ногорец,но Любимец които ги смачкаха преди няколко кръга определено няма да имат никакъв проблеми с тези отборчета,все пак пожелавам успех на ПСВ Айндховен, Динамо и Черноморец
"Любимец" няма да има проблем и на мача в неделя ! Ще умреш от злоба "синя прашинко" -бъди Българин поне,като не можеш да бъдеш мъж !
Аз така като гледам бих дал един интервал от 5-9 точки, които могат да съберат Лудогорец от тази група в зависимост от моментна форма, контузии, нагласа в мачовете, подценявания и т.н, има доста променливи, тъй като имаме 3 равностойни отбора, може би доста Х-сове ще се получат, ПСВ според мен ще съберат минимум 15 точки, доколкото си спомням винаги са се представяли силно последните години в ЛЕ и не пестят сили в турнира.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Red thunderstorm
Напълно реалистично е Лудогорец да мисли за излизане от групата! Никой не казва, че ще е лесно, но пък няма и страховити отбори с изключение на ПСВ! След като са стигнали до тук, тръгват да се надиграват с останалите, пък докъдето им стигнат силите! Предполагам, че имат достатъчна ширина на състава, за да играят успешно и в А група и в Лига Европа!?!
Успех Ви желая!
Успех Ви желая!
Какво й обясняваш, тя ако имаше достатъчно акъл нямаше да драска тука недомислици! Отбора й пада от Иртиш, тя тръгнала да гледа кого ще бие Лудогорец! Жалка работа!
Жена и футбол - двете думи просто не вървят в едно изречение... Чудно ми е че изобщо се занимавате да й четете постовете и да й отговаряте..
За жребия - интересно ще е, ако назначат Ивайло Петев за треньор на Загреб, как ще се изправи срещу бившия си тим...Футболът е игра, предлагаща доста интересни ситуации

3-5 точки за коеф е реалистично (при 2 точки за победа)
Jr Moraes написа:Като изключим ПСВ ,който се 1 от фаворитите за купата,като нищо Лудогорец може да вземат 10-12 точки и да се класират![]()
![]()
3 победи от 6 мача?!?!?!?!?
А,дано,ама надали...максимум 3-то място
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра