Лудогорец в група B на ЛЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

MJ23
Контакти:

Re: Лудогорец в група B на ЛЕ

Мнениеот MJ23 » 30 авг 2013 15:10

Според мен ще разчитаме основно на домакински мачове и ако си ги вземем (говоря за Динамо и Черноморец, щото за ПСВ не ми се вярва да устискаме тук равен, бях на мача с Базел в София и видях, че срещу малко по-сериозен противник наливаме ботушите с цимент), а навън можем поне един Х да направим и ако ПСВ не подарят на някой отбор точки, ще може и да може... Но като видях колко много "ако"-та има и ми се струва че всичко е крайно несугурно. И аз се чудя ква е тази еуфория около жребия. В момента дори и Лудогорец, като най-добрия БГ отбор не може да се има за фаворит, пък и за равностоен на нито един друг отбор в групите.

Айде успех на наште, поне ще ходим на европейски мачове в София :mrgreen:
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 30 авг 2013 15:10

Можем да минем групата :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2013 15:11

Хубавото не е, че групата е лесна, защото мачовете може да се окажат трудни. Хубавото е, че имаме шанс да играем равностойни мачове срещу два отбора, което ще ни е полезно. Имаме и шанс да вземем точки. Оттам нататък са само мечти.
Не е лошо и, че има и някакво мерило за класа в лицето на ПСВ.
[center]Изображение[/center]

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 30 авг 2013 15:12

А,бе само на мене ли ми се струва,че всички бройте Одеса и Динамо за Пирин Гд И Любимец...я се стегнете малко,Динамо Загреб са с 2 класи по-добри от миналта година гледах им и двата мача с Аустрия и ги смачкаха и в двете срещи..луд късмет имаха австрийците а за Черноморец Одеса,всеки бълггарски отбор няма шанс с/у отбор от първата десетка в Украйна,за справка в момента са четвърти в класирането Динамо Киев дори е зад тях!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 авг 2013 15:13

batmanlevski написа:определено най-слабите отбори,незнам за ла.ногорец,но Любимец които ги смачкаха преди няколко кръга определено няма да имат никакъв проблеми с тези отборчета,все пак пожелавам успех на ПСВ Айндховен, Динамо и Черноморец

"Любимец" няма да има проблем и на мача в неделя ! Ще умреш от злоба "синя прашинко" -бъди Българин поне,като не можеш да бъдеш мъж !

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 авг 2013 15:13

Аз така като гледам бих дал един интервал от 5-9 точки, които могат да съберат Лудогорец от тази група в зависимост от моментна форма, контузии, нагласа в мачовете, подценявания и т.н, има доста променливи, тъй като имаме 3 равностойни отбора, може би доста Х-сове ще се получат, ПСВ според мен ще съберат минимум 15 точки, доколкото си спомням винаги са се представяли силно последните години в ЛЕ и не пестят сили в турнира.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 30 авг 2013 15:16

Напълно реалистично е Лудогорец да мисли за излизане от групата! Никой не казва, че ще е лесно, но пък няма и страховити отбори с изключение на ПСВ! След като са стигнали до тук, тръгват да се надиграват с останалите, пък докъдето им стигнат силите! Предполагам, че имат достатъчна ширина на състава, за да играят успешно и в А група и в Лига Европа!?!
Успех Ви желая!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 авг 2013 15:17

Какво й обясняваш, тя ако имаше достатъчно акъл нямаше да драска тука недомислици! Отбора й пада от Иртиш, тя тръгнала да гледа кого ще бие Лудогорец! Жалка работа!

Жена и футбол - двете думи просто не вървят в едно изречение... Чудно ми е че изобщо се занимавате да й четете постовете и да й отговаряте..

За жребия - интересно ще е, ако назначат Ивайло Петев за треньор на Загреб, как ще се изправи срещу бившия си тим...Футболът е игра, предлагаща доста интересни ситуации 8-)
Изображение

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 авг 2013 15:19

3-5 точки за коеф е реалистично (при 2 точки за победа)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 30 авг 2013 15:20

Jr Moraes написа:Като изключим ПСВ ,който се 1 от фаворитите за купата,като нищо Лудогорец може да вземат 10-12 точки и да се класират :) :) :)

3 победи от 6 мача?!?!?!?!?
А,дано,ама надали...максимум 3-то място
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”