Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот OOP » 28 авг 2013 22:31

tsonpen написа:До тази година не съм си давал сметка за синята злобичка. Много лоша услуга правите на отбора си с поведението си. Вече май свързвам "Левски" повече с незадоволени хорица като вас. Лошо ви се стече годината, но ние не сме ви виновни. По-добре мъжки стиснете зъби, вместо да дебнете от дупките си кого да захапете.
Няма да споря с хора, които не са били на стадиона, но са много наясно какво е било. Няма да споря и с хора, които билет не са видели, но знаят, че се били раздавали. Сигурно и на вашия стадион не сте стъпвали отдавна, но тука се паркирате с компетенцията си.

ахахах като няма какво да кажеш и за Синята злобичка ми говориш....е случайно бях на стадиона точно за да няма после спекулации и ти да не ми умуваш колко сте велики....но да както се казва с пиян човек да говориш ще изтрезнее и ще те разбере ама с прост.......не каза защо ви прибраха знамената?!? Защо само 150 човека от 18 000?!? хиляди подкрепяха (изключвам два три пъти когато всички викаха "Българи Юнаци) кое ви беше шумното?!? Защо не направи един клип как целия сектор В пее за Лудогорец?!? Защо след мача с партизан започнахте ад пеете тяхните песни - ОООООО Партизане .....заменено с оОООО лудогорец най- велик си бла бла бла.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 авг 2013 23:14

OOP написа:
tsonpen написа:До тази година не съм си давал сметка за синята злобичка. Много лоша услуга правите на отбора си с поведението си. Вече май свързвам "Левски" повече с незадоволени хорица като вас. Лошо ви се стече годината, но ние не сме ви виновни. По-добре мъжки стиснете зъби, вместо да дебнете от дупките си кого да захапете.
Няма да споря с хора, които не са били на стадиона, но са много наясно какво е било. Няма да споря и с хора, които билет не са видели, но знаят, че се били раздавали. Сигурно и на вашия стадион не сте стъпвали отдавна, но тука се паркирате с компетенцията си.

ахахах като няма какво да кажеш и за Синята злобичка ми говориш....е случайно бях на стадиона точно за да няма после спекулации и ти да не ми умуваш колко сте велики....но да както се казва с пиян човек да говориш ще изтрезнее и ще те разбере ама с прост.......не каза защо ви прибраха знамената?!? Защо само 150 човека от 18 000?!? хиляди подкрепяха (изключвам два три пъти когато всички викаха "Българи Юнаци) кое ви беше шумното?!? Защо не направи един клип как целия сектор В пее за Лудогорец?!? Защо след мача с партизан започнахте ад пеете тяхните песни - ОООООО Партизане .....заменено с оОООО лудогорец най- велик си бла бла бла.......

Нито съм знаменосец, нито оператор. Неадекватни неща си написал. Въпросната песен се пее с този текст доста отдавна. Впрочем, има я във вариант с различни текстове за различни отбори. Много се радвам когато идват отбори като Динамо Загреби и Партизан. Защото като си запеят песните и веднага гърмят балоните на феновете на някои български отбори, които твърдят, че някои песни били техни и защитени с авторско право.
А иначе, много се радвам за теб, че си пътувал до София и си подкрепил Лудогорец. Макар, че съдейки по текстовете ти, едва ли си подкрепял. Или поне не Лудогорец.
От друга страна, може да си бил на стадиона точно колкото си от Разград / не си от Разград. Последно не знам как е.
Ако все пак си бил на стадиона, възползва ли се от безплатния превоз? :roll:
А ако не можеш да намериш раздела на "Левски" във форума - най-отгоре е в списъка. Не знам каква е логиката, явно такива като вас им трябва помощ лесно да си го намират, че все скачат в други раздели. Ние сме си на дъното, при Любимец, Пирин ГД. Обаче пак ни откривате и налазвате.
Тихи, шумни. Около мен всички крещяха, аз също. Повече какво да спорим. Явно както се случва човек да си върви и над него да се движи облак с дъжд, така и 150 човека са крещяли около мен за да ми създават усещавето, че сме шумни. И да сме тихи, аз проблем нямам. Но не мога да кажа, че сме били тихи, като съм видял и чул друго.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 авг 2013 21:22

tsonpen написа:
subzero написа: :mrgreen: :mrgreen: На мача с Нефтохимик си мислих,че викаме много силно и сме ги надвикали. Смяяях !!! Когато си на стадиона чуваш всичко и ти се струва шумно. Е,не беше. Не можеш да ме убедиш. Шумно беше снощи,шумно е сега.Както и да е.

Eдно е възприятието под козирка, друго е под открито небе. Няма как да придобиеш реална представа от ТВ предаването. Не състоятелно е да твърдиш, че като съм бил там съм разбрал по-малко, отколкото ти пред телевизора.
Между другото, мачът ви с Нефтохимик беше едно от най-хубавите дербита, които съм гледал. Признавам, че бях за Нефтохимик, защото бяха само българчета, при това зелени :)
В тоя ред на мисли - знам поне една причина да не харесваш Лудогорец :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Аааахххааа,тва последното беше яко. :mrgreen:
Иначе съм съгласен,че усещането по телевизията и на живо е различно. Ще се опитам да се формулирам по друг начин. Гледал съм много мачове и то с по-малко публика. Вие просто бяхте тихи. Просто приеми факта. Не е срамно. Виж,аз не се срамувам. Просто го приемам. ;)
П.П. Все още си чакам отговора от колегата mozart. Ако не получа точен цитат,ще го смятам за голословец. :twisted:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 30 авг 2013 12:48

Лудогорец ще играе срещу Петролул на 6-ти Септември :) Според мен това е една добра контрола за да се види нивото преди груповата фаза на ЛЕ.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 авг 2013 13:02

Отборът на Лудогорец уреди престижен контролен мач по време на прекъсването в първенството заради световните квалификации. На 6 септември (петък) шампионите срещат румънския Петролул, където играе бившият футболист на ЦСКА Нджонго Присо. Двубоят е от 19,00 ч. на "Лудогорец Арена". Цените на билетите са както следва: Централна трибуна: 10 лв. Сектори "А" и "Б": 5 лв. Сектор "В": 3 лв. Сектор "Д": 2 лв. Феновете до 18 години ще могат да си закупят билет за сектор "В" за 2 лева срещу представяне на документ. Клубните карти за сезон 2013/2014 важат за срещата с румънците. Лудогорец и Петролул изиграха един контролен мач по време на лятната подготовка в Австрия. На 2 юли тимът от Плоещ победи "орлите" с 4:1. Голът за шампионите отбеляза Михаил Александров, а срещата бе официален дебют за дошлия от ЦСКА Мишел Платини. В четвъртък Петролул приключи участието си в турнира Лига Европа. Отборът на Козмин Контра бе отстранен от английския Суонзи след 1:5 и 2:1. Именно Присо вкара първото попадение в реванша снощи. Преди това Петролул елиминира Викингур от Фарьорските острови (4:0 и 3:0), както и холандския Витес (1:1 и 2:1).
http://www.sportal.bg/news.php?news=444963

Петролул са един от най-бързо прогресиращите румънски отбори.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 30 авг 2013 14:37

Айде - ще се ходи на мач с Петролул.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2013 22:02

tsonpen написа:
subzero написа: :mrgreen: :mrgreen: На мача с Нефтохимик си мислих,че викаме много силно и сме ги надвикали. Смяяях !!! Когато си на стадиона чуваш всичко и ти се струва шумно. Е,не беше. Не можеш да ме убедиш. Шумно беше снощи,шумно е сега.Както и да е.

Eдно е възприятието под козирка, друго е под открито небе. Няма как да придобиеш реална представа от ТВ предаването. Не състоятелно е да твърдиш, че като съм бил там съм разбрал по-малко, отколкото ти пред телевизора.
Между другото, мачът ви с Нефтохимик беше едно от най-хубавите дербита, които съм гледал. Признавам, че бях за Нефтохимик, защото бяха само българчета, при това зелени :)
В тоя ред на мисли - знам поне една причина да не харесваш Лудогорец :mrgreen:

Гледам мача на Нефтохимик с Берое и се сетих за този ти пост. Като харесваш зелени отбори с български играчи,що не си за Пирин (ГД) или Пирин(Благоевград) ?? Какво е общото между зеленото и българите в Лудогорец ?? :mrgreen:
Само да вметна,че освен Черноморец други сини отбори не харесвам. Надявам се и адашите от Одеса след известно време,при 2 добри победи. ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2013 23:01

subzero написа:Гледам мача на Нефтохимик с Берое и се сетих за този ти пост. Като харесваш зелени отбори с български играчи,що не си за Пирин (ГД) или Пирин(Благоевград) ?? Какво е общото между зеленото и българите в Лудогорец ?? :mrgreen:
Само да вметна,че освен Черноморец други сини отбори не харесвам. Надявам се и адашите от Одеса след известно време,при 2 добри победи. ;)

E, недей толкова задълбава. И на вас ви симпатизирам, но в оня мач повече бях за тях, донякъде и защото винаги обичам да подкрепям по-слабия в опита му да се пребори. А е приятно да се гледа изцяло български отбор.
Днес обаче Нефтохимик здраво се изложи. Гледах само края на мача, когато Берое бяха с 8 души и пак бяха по-добри от 11 на Нефтохимик. Едните зелени бяха по-добри ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2013 23:07

tsonpen написа:
subzero написа:Гледам мача на Нефтохимик с Берое и се сетих за този ти пост. Като харесваш зелени отбори с български играчи,що не си за Пирин (ГД) или Пирин(Благоевград) ?? Какво е общото между зеленото и българите в Лудогорец ?? :mrgreen:

E, недей толкова задълбава. И на вас ви симпатизирам, но в оня мач повече бях за тях, донякъде и защото винаги обичам да подкрепям по-слабия в опита му да се пребори. А е приятно да се гледа изцяло български отбор.
Днес обаче Нефтохимик здраво се изложи. Гледах само края на мача, когато Берое бяха с 8 души и пак бяха по-добри от 11 на Нефтохимик. Едните зелени бяха по-добри ;)

Викаш,важното е да е зелено. :mrgreen:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 сеп 2013 12:28

drvasko98 написа:Пиша си мнението сега точно, няколко часа след успеха.
Домуса направи отличен ход навременното с освобождаването на Петев.
Точно сега 2 седмици преди решаващия плейоф е време да потърси и назначи треньор на този отбор. Илюзия е с че с подобен треньор Лудогорец може да се развива. Късметът е нещо до време, което го видяха в Левски. отборът има потенциал, а законите на евротурнирите са неумолими. Убеден съм, че пари за треньор ще се намерят. Ако Лудогорец в момента не изтърват влака, както навремето го направиха Левски (през 2006-2007), когато трябваше да се потърсят 2-3 играчи за освежаване и подобряване на отбора, имат шанс да станат за по-дълго време сериозне евроучастнник и снощния успех да не е епизодичен. За добро или зло в ЕКТ, 1-2 добри сезона с висок коеф, могат да ти помогнат в следващите 3-4 години и обратното.
Нищо лично нямам против Стоев, но той е над 50 години и досега не е показал някакви серизони качества за повече от Х на Герена или победа над ЦСКА. Играта снощи беше меко казана ужасна, по-зле от Загреб, със същите грешки. Това че резултатът е различен се дължи повече на по-ниската класа на противника.

Още не е много късно.

Върни се в “Лудогорец”