Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
шуменския деко чакаме испанеца и още един

stn написа:Само не мога да разбера какви футболисти очаквате да дойдат в отбора след трансферния прозорец. Ще са много добри свободни агенти.
Каквито и Херо намира, каквито взехте и вие (Саша, Марсиньо, Черни). Въпроса е, че явно при нас няма кой да ги намери...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- фифи перото
rhaegar написа:Меси и Роналдо ще дойдат, Барса и Реал ще ги освободят специално заради Батков. Така добре ли е? Много пък загрижени сте станали.
А, не!
Меси не е по-добър от шуменския, а и напоследък нищо не играе.
Аз шуменския не искам, та Меси ли?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:rhaegar написа:Меси и Роналдо ще дойдат, Барса и Реал ще ги освободят специално заради Батков. Така добре ли е? Много пък загрижени сте станали.
А, не!
Меси не е по-добър от шуменския, а и напоследък нищо не играе.![]()
Аааа, угодия нема
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- фифи перото
rhaegar написа:фифи перото написа:rhaegar написа:Меси и Роналдо ще дойдат, Барса и Реал ще ги освободят специално заради Батков. Така добре ли е? Много пък загрижени сте станали.
А, не!
Меси не е по-добър от шуменския, а и напоследък нищо не играе.![]()
Аааа, угодия нема![]()
Да наддаваме за Бейл ако трябва
![]()
Бейл щях да го предложа и аз, ама нЕмаме дребни.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
neverbackdown написа:Ако до края на тази седмица не вземем поне 3ма човека нещата стават много сериозни....Ръководството трябва да разбере , че просто няма как и трябва да се рискува.Започвам много да се изнервям от липсата на нови...
Сериозно ли си мислиш, че за 3-4 дни ще вземем 3 играчи? Повече от 1 ще е изненада ако дойде. Сираков засега взима нови само на фифа мениджър
- ralka_levskarka
- Контакти:
Cooler написа:neverbackdown написа:Ако до края на тази седмица не вземем поне 3ма човека нещата стават много сериозни....Ръководството трябва да разбере , че просто няма как и трябва да се рискува.Започвам много да се изнервям от липсата на нови...
Сериозно ли си мислиш, че за 3-4 дни ще вземем 3 играчи? Повече от 1 ще е изненада ако дойде. Сираков засега взима нови само на фифа мениджър
Очаква се в близките дни Левски да попълни групата си с две нови имена.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Cooler написа:neverbackdown написа:Ако до края на тази седмица не вземем поне 3ма човека нещата стават много сериозни....Ръководството трябва да разбере , че просто няма как и трябва да се рискува.Започвам много да се изнервям от липсата на нови...
Сериозно ли си мислиш, че за 3-4 дни ще вземем 3 играчи? Повече от 1 ще е изненада ако дойде. Сираков засега взима нови само на фифа мениджърОчаква се в близките дни Левски да попълни групата си с шест нови имена.
Поправено
В смисъл, всеки може да си драска каквото му скимне. Всеки ден очакваме нови играчи, първенството се преполови, ние имаме половин полувреме като хората.........
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- фифи перото
ralka_levskarka написа:Cooler написа:neverbackdown написа:Ако до края на тази седмица не вземем поне 3ма човека нещата стават много сериозни....Ръководството трябва да разбере , че просто няма как и трябва да се рискува.Започвам много да се изнервям от липсата на нови...
Сериозно ли си мислиш, че за 3-4 дни ще вземем 3 играчи? Повече от 1 ще е изненада ако дойде. Сираков засега взима нови само на фифа мениджърОчаква се в близките дни Левски да попълни групата си с две нови имена.
Па на Левски имена не трЕбат!
Играчи трЕбат.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- ralka_levskarka
- Контакти:
rhaegar написа:ralka_levskarka написа:Cooler написа:neverbackdown написа:Ако до края на тази седмица не вземем поне 3ма човека нещата стават много сериозни....Ръководството трябва да разбере , че просто няма как и трябва да се рискува.Започвам много да се изнервям от липсата на нови...
Сериозно ли си мислиш, че за 3-4 дни ще вземем 3 играчи? Повече от 1 ще е изненада ако дойде. Сираков засега взима нови само на фифа мениджърОчаква се в близките дни Левски да попълни групата си с шест нови имена.
Поправено![]()
В смисъл, всеки може да си драска каквото му скимне. Всеки ден очакваме нови играчи, първенството се преполови, ние имаме половин полувреме като хората.........
Е той Наско от 25 Май разправя, че трябват играчи, в очакване съм, но още не съм почнала да го псувам..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]