W84me написа:Като гледам Любимец се чудя с какво лепенката е по-добър от Тевия или с какво Мунин е по-слаб от Пинто или Старокин! ТОТАЛНИ НЕЩАСТНИЦИ СА СЕ СЪБРАЛИ В НАШИЯ ОТБОР!
Тевия нали беше при нас? Изгонихме и него.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Като гледам Любимец се чудя с какво лепенката е по-добър от Тевия или с какво Мунин е по-слаб от Пинто или Старокин! ТОТАЛНИ НЕЩАСТНИЦИ СА СЕ СЪБРАЛИ В НАШИЯ ОТБОР!
ralka_levskarka написа:W84me написа:Като гледам Любимец се чудя с какво лепенката е по-добър от Тевия или с какво Мунин е по-слаб от Пинто или Старокин! ТОТАЛНИ НЕЩАСТНИЦИ СА СЕ СЪБРАЛИ В НАШИЯ ОТБОР!
Тевия нали беше при нас? Изгонихме и него.
milen.hristov написа:W84me написа:Като гледам Любимец се чудя с какво лепенката е по-добър от Тевия или с какво Мунин е по-слаб от Пинто или Старокин! ТОТАЛНИ НЕЩАСТНИЦИ СА СЕ СЪБРАЛИ В НАШИЯ ОТБОР!
Ще ме извиняваш, но и аз съм по добър от тевия, стига всяка седмица да ме снабдяват с каса бира
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:milen.hristov написа:W84me написа:Като гледам Любимец се чудя с какво лепенката е по-добър от Тевия или с какво Мунин е по-слаб от Пинто или Старокин! ТОТАЛНИ НЕЩАСТНИЦИ СА СЕ СЪБРАЛИ В НАШИЯ ОТБОР!
Ще ме извиняваш, но и аз съм по добър от тевия, стига всяка седмица да ме снабдяват с каса бира
И? Това значи ли, че не е по-добър от Гаджев?
ralka_levskarka написа:BadBoy написа:http://forum.levski.com/download/file.php?id=10112
Мен не ме интересува как е играл за другите си клубове, при положение, че вчера НЕ игра по този начин, ако продължи така, представянето му в бившите отбори, в които е бил грам не ме топли.
BadBoy написа:ralka_levskarka написа:BadBoy написа:http://forum.levski.com/download/file.php?id=10112
Мен не ме интересува как е играл за другите си клубове, при положение, че вчера НЕ игра по този начин, ако продължи така, представянето му в бившите отбори, в които е бил грам не ме топли.
Вчера, колко атаки на Черно море имаше?
BadBoy написа:и ти за 5 хаотични атаки го оцени, браво.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост