downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме
той как проверява го видяхме пален кретен.дано не ми се налага да ми е адвокат.няма нито едно знково дело спе4елено
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме
tprodanov написа:1. Сведения за заплати от журналисти не смятам да обсъждам, още повече, че и аз самия нямам информация какви са. Но независимо дали са 2, 3 или 30 000 на мен не ми пречи.
2. ДОД се плаща, някъде да съм го оспорил? Но ми е интересно, как точно реши, че аз например нямам право да извършвам дейност на граждански договор, която е същата, с тази на трудовия ми договор? Нещо се обърка зловещо тук - има си трудов, там Левски си плаща каквото трябва. Има си и граждански - там осигуровки и данъци се дължат от гражданите. Ти може би имаш справка за всеки един от футболистите на Левски колко данъци е платил? Щото аз не. А това, че гражданския договор е само за хора с ненормиран ден е невероятно просто.
3. В тоя смисъл, служителите на Левски дължат каквото си дължат по граждански договор и това задължение няма нищо общо с клуба. Дали си го плащат - пак казвам, не знам. Ти също не знаеш, на 100%.
4. Не видях къде Левски се води за клуб със задължения към държавата, които са с изтекъл срок.
mistreated на 20 Окт 2009 08:57
tprodanov написа:
1. Сведения за заплати от журналисти не смятам да обсъждам, още повече, че и аз самия нямам информация какви са. Но независимо дали са 2, 3 или 30 000 на мен не ми пречи.
2. ДОД се плаща, някъде да съм го оспорил? Но ми е интересно, как точно реши, че аз например нямам право да извършвам дейност на граждански договор, която е същата, с тази на трудовия ми договор? Нещо се обърка зловещо тук - има си трудов, там Левски си плаща каквото трябва. Има си и граждански - там осигуровки и данъци се дължат от гражданите. Ти може би имаш справка за всеки един от футболистите на Левски колко данъци е платил? Щото аз не. А това, че гражданския договор е само за хора с ненормиран ден е невероятно просто.
3. В тоя смисъл, служителите на Левски дължат каквото си дължат по граждански договор и това задължение няма нищо общо с клуба. Дали си го плащат - пак казвам, не знам. Ти също не знаеш, на 100%.
4. Не видях къде Левски се води за клуб със задължения към държавата, които са с изтекъл срок.
Проданов, не са ти ясни тези неща пич, не се напрягай чак толкова. Само като ти прочета изречението "Има си и граждански - там осигуровки и данъци се дължат от гражданите" ми става ясно, колко и запознат с цялото законодателство. И да, Делянски е прав за това, че не може към едно и също предприятие да имаш сключен трудов и граждански договор за една и съща дейност. Гражданският договор се сключва за извършването на точно определена работа, БЕЗ НОРМИРАН работен ден. Обратното се тълкува от данъчните, като ПРИКРИВАНЕ на ТРУДОВО ПРАВООТНОШЕНИЕ и обикновено се наказва. Не се прави на голям капацитет, ами вземи се поинтересувай малко преди да пишеш. Ай със здраве!mistreated
Лично съобщение
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ivonotbad и 6 госта