ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Re: ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски

Мнениеот barabata.cska » 17 окт 2009 18:05

downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме

той как проверява го видяхме пален кретен.дано не ми се налага да ми е адвокат.няма нито едно знково дело спе4елено

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 18 окт 2009 15:12

Никога няма да стане, това значи смърт за подуенци. БФС няма да го допусне по-скоро ще им разреши да играят със 14 човека/знаете за кой още трима говоря/. Притеснявам се, че след толкова загубени точки Организацията ще е зловеща по всички нива: съдии, БФС, Перуката и връзките на Батков във власта.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 окт 2009 08:53

Представете си сега ръководството на ЦСКА как осъжда Левски заради мечката, и как Левски изпада в Б група-ахаххаахахг-действително ако сега започнат да се отнемат точки от Левски-край със синия евро поход, буквално!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 окт 2009 08:57

tprodanov написа:1. Сведения за заплати от журналисти не смятам да обсъждам, още повече, че и аз самия нямам информация какви са. Но независимо дали са 2, 3 или 30 000 на мен не ми пречи.
2. ДОД се плаща, някъде да съм го оспорил? Но ми е интересно, как точно реши, че аз например нямам право да извършвам дейност на граждански договор, която е същата, с тази на трудовия ми договор? Нещо се обърка зловещо тук - има си трудов, там Левски си плаща каквото трябва. Има си и граждански - там осигуровки и данъци се дължат от гражданите. Ти може би имаш справка за всеки един от футболистите на Левски колко данъци е платил? Щото аз не. А това, че гражданския договор е само за хора с ненормиран ден е невероятно просто.
3. В тоя смисъл, служителите на Левски дължат каквото си дължат по граждански договор и това задължение няма нищо общо с клуба. Дали си го плащат - пак казвам, не знам. Ти също не знаеш, на 100%.

4. Не видях къде Левски се води за клуб със задължения към държавата, които са с изтекъл срок.

Проданов, не са ти ясни тези неща пич, не се напрягай чак толкова. Само като ти прочета изречението "Има си и граждански - там осигуровки и данъци се дължат от гражданите" ми става ясно, колко и запознат с цялото законодателство. И да, Делянски е прав за това, че не може към едно и също предприятие да имаш сключен трудов и граждански договор за една и съща дейност. Гражданският договор се сключва за извършването на точно определена работа, БЕЗ НОРМИРАН работен ден. Обратното се тълкува от данъчните, като ПРИКРИВАНЕ на ТРУДОВО ПРАВООТНОШЕНИЕ и обикновено се наказва. Не се прави на голям капацитет, ами вземи се поинтересувай малко преди да пишеш. Ай със здраве!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 20 окт 2009 10:24

Като махнеме сега първите 3 точки на Левски, подуянци отиват на 13то място, и има равни точки със Спортист Своге, но са с по-добра голова разлика!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 окт 2009 13:32

mistreated на 20 Окт 2009 08:57

tprodanov написа:
1. Сведения за заплати от журналисти не смятам да обсъждам, още повече, че и аз самия нямам информация какви са. Но независимо дали са 2, 3 или 30 000 на мен не ми пречи.
2. ДОД се плаща, някъде да съм го оспорил? Но ми е интересно, как точно реши, че аз например нямам право да извършвам дейност на граждански договор, която е същата, с тази на трудовия ми договор? Нещо се обърка зловещо тук - има си трудов, там Левски си плаща каквото трябва. Има си и граждански - там осигуровки и данъци се дължат от гражданите. Ти може би имаш справка за всеки един от футболистите на Левски колко данъци е платил? Щото аз не. А това, че гражданския договор е само за хора с ненормиран ден е невероятно просто.
3. В тоя смисъл, служителите на Левски дължат каквото си дължат по граждански договор и това задължение няма нищо общо с клуба. Дали си го плащат - пак казвам, не знам. Ти също не знаеш, на 100%.

4. Не видях къде Левски се води за клуб със задължения към държавата, които са с изтекъл срок.

Проданов, не са ти ясни тези неща пич, не се напрягай чак толкова. Само като ти прочета изречението "Има си и граждански - там осигуровки и данъци се дължат от гражданите" ми става ясно, колко и запознат с цялото законодателство. И да, Делянски е прав за това, че не може към едно и също предприятие да имаш сключен трудов и граждански договор за една и съща дейност. Гражданският договор се сключва за извършването на точно определена работа, БЕЗ НОРМИРАН работен ден. Обратното се тълкува от данъчните, като ПРИКРИВАНЕ на ТРУДОВО ПРАВООТНОШЕНИЕ и обикновено се наказва. Не се прави на голям капацитет, ами вземи се поинтересувай малко преди да пишеш. Ай със здраве!mistreated

Лично съобщение

Само си губиш времето ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”