Исках да подкрепя българския отбор в опита му да влезе в ШЛ и въпреки, че Лудогорец загубиха мача, аз останах приятно изненадан ! Имаше един доста голям период от мача в който Лудогорец играеха футбол на европейско ниво и мечтата за влизане в групите на ШЛ беше меко казано жива. Двата гола бяха следствие на чудесни многоходови атаки, а не на случайност и късмет. Изобщо съм много доволен от видяното, тъй като очаквах да не изглеждаме толкова добре на терена в игрови план срещу толкова силен съперник. Личи си, че Лудогорец вървят по правилен път и дано и другите български отбори в най-скоро тръгнат по техните стъпки (на Ботев също), за да можем да имаме догодина не 1, а да речем 2 или 3 отбора в групите на Лига Европа. Нещо, което не е невъзможно, а и в недалечното минало сме постигали.
Разликата с Базел вчера беше главно в опита и самочувствието пред гола. Неща, които с времето могат да бъдат придобити стига да се играе на високо ниво постоянно. Мисля си и, че нашите момчета не издържаха психически и някакси не си повярваха, че могат да спечелят мача, защото след 2-1 последваха няколко необясними индивидуални грешки, които швейцарците наказаха безмилостно, както би направил всеки голям европейски отбор ! Ние пък имахме ситуации, в които не ни достигна самочувстие, опит и класа за да реализираме...
Пожелавам успех на Лудогорец в Лига Европа и дано да представят достойно България там!
[offtopic]За пореден път се убедих вчера, че ние Българите сме способни от най-елементарната ситуация сами да си създадем огромни главоболия. В 21:15 бях пред входа, през който трябваше да вляза на стадиона и за огромно учудване на мен и на останалите хора входа беше заключен