Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Мнениеот Vladislav Tonev » 22 авг 2013 18:50

Бях на мача вчера въпреки, че не съм от Разград !
Исках да подкрепя българския отбор в опита му да влезе в ШЛ и въпреки, че Лудогорец загубиха мача, аз останах приятно изненадан ! Имаше един доста голям период от мача в който Лудогорец играеха футбол на европейско ниво и мечтата за влизане в групите на ШЛ беше меко казано жива. Двата гола бяха следствие на чудесни многоходови атаки, а не на случайност и късмет. Изобщо съм много доволен от видяното, тъй като очаквах да не изглеждаме толкова добре на терена в игрови план срещу толкова силен съперник. Личи си, че Лудогорец вървят по правилен път и дано и другите български отбори в най-скоро тръгнат по техните стъпки (на Ботев също), за да можем да имаме догодина не 1, а да речем 2 или 3 отбора в групите на Лига Европа. Нещо, което не е невъзможно, а и в недалечното минало сме постигали.
Разликата с Базел вчера беше главно в опита и самочувствието пред гола. Неща, които с времето могат да бъдат придобити стига да се играе на високо ниво постоянно. Мисля си и, че нашите момчета не издържаха психически и някакси не си повярваха, че могат да спечелят мача, защото след 2-1 последваха няколко необясними индивидуални грешки, които швейцарците наказаха безмилостно, както би направил всеки голям европейски отбор ! Ние пък имахме ситуации, в които не ни достигна самочувстие, опит и класа за да реализираме...
Пожелавам успех на Лудогорец в Лига Европа и дано да представят достойно България там!

[offtopic]За пореден път се убедих вчера, че ние Българите сме способни от най-елементарната ситуация сами да си създадем огромни главоболия. В 21:15 бях пред входа, през който трябваше да вляза на стадиона и за огромно учудване на мен и на останалите хора входа беше заключен :!: Така беше и със съседния вход до нашия. Явно организаторите не бяха очаквали такъв интерес към мача и не бяха подготвили стюарди и служители от охранителната фирма, които да обслужват хората на тези два входа. На пожар бяха повикани хора и в 21:32 :!: бяха отворени вратите. В резултат от това настана голям хаос при настаняването ! Доста зрители влязоха на стадиона едновременно и до полувремето по стълбите между блоковете имаше правостоящи, които са си платили да гледат мача в сектор В, като бели хора, но уви живеем в България... :([/offtopic]
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 22 авг 2013 19:16

nedko написа:Който поне малко се интересува и разбира от футбол е видял разликата между българския футбол и оня футбол, който все се опитваме да достигнем и все сме много далеч от него. Силен, организиран Базел, толкова умело и с такава лекота сменяха темпото когато си поискаха. Нашите опитаха, играха, стараха се, но наистина класата на Базел е висока за българския футбол. Колкото и клиширано да звучи, този мач може само да е от полза за отбора ни, имаше доста неща, които можеха да се видят и научат.
Гледам тук са се изписали 3-4 страници с неща, които нямат нищо общо с мача с Базел и с футбола въобще. Доста хора пък странно сега им е дошъл ищаха да пишат на "футболна" тема и да ни обясняват как никой друг отбор не може да бъде като тях и какво ли толкоз е направил Лудогорец, та му се объща чак такова внимание на този "селски" отбор. На тях само ще им кажа - преди три години през август заведох за пръв път сина си да гледа Лудогорец. Мачът беше от Б група и играехме с Любимец в Разград. Снощи пак заведох сина си на мач, но този път срещу Базел в Шампионска лига. Разликата вие сами ще я видите. Макар и бавно ние вървим напред, а някои не са мръднали, напротив май са тръгнали назад!

Така е скоро и в групите на Лига Европа ще играете - това за българският футбол е голямо постижение всички знаем колко е трудно да се влезе в които и да било групи в турнирите на УЕФА, на фона на спорта и случващото се в държавата, успех в Лига Европа, там имате шанс дори за излизане от групите и Ви чакат хубави и емоционални мачове в Европа, имате база, градите и школа, като нас в Ловеч, където вече берем плодовете на труда, постигнахте нещо, което "великите грандове" НЯМА да постигнат с години, Вие сте фаворити за титлата, след това сме ние и Ботев, много се радвах вчера при головете, също съм доволен от представянето Ви в тези квалификации и влизането в ЛЕ, шапка за това което се прави и гради в Разград, докато "столичните мастодонти" и по-конкретно единия от двата дето всяка година отпада от "грандове като Иртиш, другите да не ги изброяваме" :lol: грам не са мръднали, НЯМА и да мръднат, трофей и каквито и да било групи НЯМА да видят тези в синьо, разбира се за да съм обективен мойте уважения към всички НОРМАЛНИ фенове на столичните отбори и ги поздравявам, за това че подкрепят всички български отбори браво момчета - шапка Ви свалям успех в Европа орли, България се гордее с своя български отбор, а ние дано влезем в турнирите догодина също, само Литекс :)

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 22 авг 2013 20:27

nedko написа:Който поне малко се интересува и разбира от футбол е видял разликата между българския футбол и оня футбол, който все се опитваме да достигнем и все сме много далеч от него. Силен, организиран Базел, толкова умело и с такава лекота сменяха темпото когато си поискаха. Нашите опитаха, играха, стараха се, но наистина класата на Базел е висока за българския футбол. Колкото и клиширано да звучи, този мач може само да е от полза за отбора ни, имаше доста неща, които можеха да се видят и научат.
Гледам тук са се изписали 3-4 страници с неща, които нямат нищо общо с мача с Базел и с футбола въобще. Доста хора пък странно сега им е дошъл ищаха да пишат на "футболна" тема и да ни обясняват как никой друг отбор не може да бъде като тях и какво ли толкоз е направил Лудогорец, та му се объща чак такова внимание на този "селски" отбор. На тях само ще им кажа - преди три години през август заведох за пръв път сина си да гледа Лудогорец. Мачът беше от Б група и играехме с Любимец в Разград. Снощи пак заведох сина си на мач, но този път срещу Базел в Шампионска лига. Разликата вие сами ще я видите. Макар и бавно ние вървим напред, а някои не са мръднали, напротив май са тръгнали назад!

Според мен не би трябвало да е от полза на футболистите, а да е от полза на треньорите.Видя се тактически неграмотен отбор(както всички в "А" група).Грешна постройка като цяло, сякаш е нямало разузнаване на Базел, лоша физическа подготовка(като на всички в "А" група), ситуации се отработват не само за статични положения- Базел при всяко разиграване се намираха със завързани очи; и най-вече класа- след като Лугдогорец поведоха от 3 положения швейцарците вкараха 2 , явно и без татуировки може да се постигне това.Разликата е домуса , ако си тръгне сега, след 3 месеца пак ще ги гледаш в Б група.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 22 авг 2013 20:40

Ивайло Лудогорец написа:Както си и знаех . След победа за Базел , въпреки добрата игра която Лудогорец показа наизкочиха някви коплексирани мишоци . Какво въобще си мерите ? Да , Левски най-вероятно ще си остане единствения отбор влизал в групите на ШЛ . Да Левски или ЦСКА щяха да съберат повече публика ( въпреки че съм доста доволен от бройката и обстановката като цяло ) . Да Левски и ЦСКА най-вероятно ще си останат най-успешните бг отбори . Тук въпросът ми е : Е И ?!?!?! . Кой въобще е тръгнал да се мери с Левски или ЦСКА ? Лудогорец си е Лудогорец и за нас като град , като общество всеки подобен успех е невероятна емоция и повод за гордост ! Като започнем от влизането в Б група , после за влизането в А , после за първия мач в А , за първата победа в А , за първия трофей в А , за първата титла в А , за първия евромач , за втората титла , за първата европобеда , за първия мач под знака на ШЛ ( плейоф) , сега предстои първо участие в груповата фаза ! Така се гради история според мен , с разликата че при нас стана малко по бързо . Разберете хора , никой трезвомислещ фен (на Лудогорец ) не му пука за Левски или ЦСКА , а се радваме на наще си успехи и моменти . Никой не си го мери ....

Браво,само така :arrow: тея нека си останат със спомените и да цъкат с уста на чуждите успехи :idea:

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 22 авг 2013 20:41

Ивайло Лудогорец написа:Както си и знаех . След победа за Базел , въпреки добрата игра която Лудогорец показа наизкочиха някви коплексирани мишоци . Какво въобще си мерите ? Да , Левски най-вероятно ще си остане единствения отбор влизал в групите на ШЛ . Да Левски или ЦСКА щяха да съберат повече публика ( въпреки че съм доста доволен от бройката и обстановката като цяло ) . Да Левски и ЦСКА най-вероятно ще си останат най-успешните бг отбори . Тук въпросът ми е : Е И ?!?!?! . Кой въобще е тръгнал да се мери с Левски или ЦСКА ? Лудогорец си е Лудогорец и за нас като град , като общество всеки подобен успех е невероятна емоция и повод за гордост ! Като започнем от влизането в Б група , после за влизането в А , после за първия мач в А , за първата победа в А , за първия трофей в А , за първата титла в А , за първия евромач , за втората титла , за първата европобеда , за първия мач под знака на ШЛ ( плейоф) , сега предстои първо участие в груповата фаза ! Така се гради история според мен , с разликата че при нас стана малко по бързо . Разберете хора , никой трезвомислещ фен (на Лудогорец ) не му пука за Левски или ЦСКА , а се радваме на наще си успехи и моменти . Никой не си го мери ....

На никой трезвомислещ фен на Левски не му пука за лудогорец.

thenewest
Контакти:

Мнениеот thenewest » 22 авг 2013 20:56

Не съм фен на Лудогорец, но вчера бях на стадиона да ги подкрепя и само поздравления за отбора. Добър футбол показаха, въпреки доста класния Базел. Имат доста работа особено в защита. Пожелавам им успех в ЛЕ, където мисля, че мачовете ще бъдат много равностойни.
А фенове на Левски да спрат с подигравките, защото Лудогорец играе с Базел за влизане в групите, а не с Киево.

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 22 авг 2013 21:03

Видяхме какво играят-Ганкиното.

thenewest
Контакти:

Мнениеот thenewest » 22 авг 2013 21:18

Добре, че не им се падна някой казахстански гранд, ами само Базел :)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 22 авг 2013 21:55

miti4nia написа:

На никой трезвомислещ фен на Левски не му пука за лудогорец.

Правилно,ти обаче не си от трезвомислещите,щом като плюеш тук,значи се интересуваш от Лудогорец,калъфчо.

Поздрави на Лудогорец за представянето им.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 авг 2013 22:07

За съжаление, Базел не прощава такива грешки в защита. Достойно представяне. ЛЕ хич не е малко.

Върни се в “Лудогорец”