Teo написа:АБЕ МОЖЕ ЛИ ТОЛКОВА МАЛОУМНИ ГРЕШКИ ДА ПРАВЯТ БЕ![]()
![]()
![]()
Двамата ЦЗ.покриха и двете засади.Лошо .Просто са си добри
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Teo написа:АБЕ МОЖЕ ЛИ ТОЛКОВА МАЛОУМНИ ГРЕШКИ ДА ПРАВЯТ БЕ![]()
![]()
![]()
W84me написа:Базел играят на 10% от силите си! Левски е единственият БГ отбор, който има право да играе в ШЛ!
W84me написа:Базел играят на 10% от силите си! Левски е единственият БГ отбор, който има право да играе в ШЛ!
RedeviL написа:Teo написа:АБЕ МОЖЕ ЛИ ТОЛКОВА МАЛОУМНИ ГРЕШКИ ДА ПРАВЯТ БЕ![]()
![]()
![]()
Бате, за кви грешки ми говориш? Тва е Базел!! Знаеш ли на колко светлинни години са клубните ни отбори от този отбор!?
Puldin написа:И настана радост в синьоооо. Жалки стееее. Нека злобата започне СЕГА
DarkPsy написа:W84me написа:Базел играят на 10% от силите си! Левски е единственият БГ отбор, който има право да играе в ШЛ!
Ми що не играете?
mavri написа:DarkPsy написа:W84me написа:Базел играят на 10% от силите си! Левски е единственият БГ отбор, който има право да играе в ШЛ!
Ми що не играете?
ми те умряли бе
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта