http://www.gol.bg/article.php?id=65015
Цитат: Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев се е заел да направи нещо като клуб "Селекционер от чужбина".
Бизнесменът ще започне финансова операция за привличането на класен чуждестранен треньор в националния отбор, пише в днешния си брой вестник "Стандарт".
Ганчев ще се застъпи твърдо за идеята държавният тим да бъде поверен в ръцете на чуждестранен специалист на следващото заседание на Изпълкома, което трябва да се състои в следващите 10 дни.
Основната точка на него трябва да е гласуване дали настоящият селекционер Станимир Стоилов трябва да остане. Срещу него и Наско Сираков глас вече нададе вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.
Гриша Ганчев вече бил провел консултации с богатите собственици на клубове в Изпълкома - Николай Гигов (Локо (Сф) и Марин Митев (Черно море).
Целта е и други заможни люде от футбола да отделят своята лепта за осигуряване на прилична заплата за селекционер отвън.
Време е да се извади някой лев за чужд специалист, нашите явно не могат да стимулират и да всяват респект в националите ни.
Хвала на Гришата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Хвала на Гришата
Дано успее!
- POPCORN
- Контакти:
а дрън дрън, това па са ебати глупостите.чудят се вече какво да пишат 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

През годините съм имал много резерви към Гриша Ганчев. Причините са много и различни. Като се започне от произхода на парите му и се стигне до това, че за мен Ловеч не е най-подходящото място за такива огромни инвестиции във футбола, каквито прави Гришата ... Времето обаче показва, че не съм бил прав в отношението си към ловешкия бизнесмен !
Ганчев излива огромни средства не само в мъжкия състав на "Литекс", но направи и ДЮШ, с каквато малко отбори могат да се похвалят ... Това показва, че той мисли и за бъдещето !
Именно Гриша Ганчев е човекът, който поддържа Ловеч на ниво и прави така, че този град да не се присъедини към бедните градове от централна и северозападнала България ...
Ето, че господин Ганчев не е безразличен и към съдбата на националния отбор, което му прави чест ! ...
Мога твърдо да кажа, че с тази си инициатива Гриша Ганчев спечели окончателно симпатиите ми !
Можем само да му благодарим за всичко, което този човек прави за футбола в България

Последна промяна от marmi52 на 17 окт 2009 15:38, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- ruslankonev
- Контакти:
- POPCORN
- Контакти:
marmi52 написа::mrgreen:
През годините съм имал много резерви към Гриша Ганчев. Причините са много и различни. Като се започне от произхода на парите му и се стигне до това, че за мен Ловеч не е най-подходящото място за такива огромни инвестиции във футбола, каквито прави Гришата ... Времето обаче показва, че не съм бил прав в отношението си към ловешкия бизнесмен !
Ганчев излива огромни средства не само в мъжкия състав на "Литекс", но направи и ДЮШ, с каквато малко отбори могат да се похвалят ... Това показва, че той мисли и за бъдещето !
Именно Гриша Ганчев е човекът, който поддържа Ловеч на ниво и прави така, че този град да не се присъедини към бедните градове от централна и северозападнала България ...
Ето, че господин Ганчев не е безразличен и към съдбата на националния отбор, което му прави чест ! ...
Мога твърдо да кажа, че с тази си инициатива Гриша Ганчев спечели окончателно симпатиите ми !
Можем само да му благодарим за всичко, което този човек прави за футбола в България
аз не съм на това мнение де, ама както и да е.парите му надали ще се докаже дали са спечелени честно или не

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- originalni.be
- Контакти:
Евала че опитва нещо подобно 
че е пълен мошеник е ясно но поне опитва да направи нещо

че е пълен мошеник е ясно но поне опитва да направи нещо

ORIGINALNI...BE =)
Грузия като има за треньор аржентинец какво направи в тези квалификации?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- kiril74
- Контакти:
Някой мислил ли е за варианта Люпко Петрович? Вярно ,че обича да посръбва , но погледнете резултатите му в Левски и Литекс.Знае много за състоянието на българския футбол и бързо ще се ориентира в ситуацията.
БФС са бедни! Така че избрайте или "мъри" който ни води на добра воля за има няма 30 хилки на месец, или на следващите квалификаций излизаме без треньор!
Гласувам 2.
Гласувам 2.
YA GUNNERS YA