ВЛ | Суонзи - Манчестър Юнайтед | 17.08.13г. | 19:30ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ | Суонзи - Манчестър Юнайтед | 17.08.13г. | 19:30ч.

Мнениеот smoothc » 18 авг 2013 11:09

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
smoothc написа:
LordBogSirMattBusby написа:
smoothc написа:Дани Уелбек изигра със сигурност най-добрият си мач за Юнайтед(по всички показатели)

Голяма Уелбек, няма що!Лъжеше пред големия пеналт, взеха му топката и гол за Суонзи!!! :lol: :lol: :lol:

Важното е,че си поправи грешката и реализира красив гол...Може би последният му така силен мач бе срещу Базел(2011г/2-2).

Двата мача с Реал Мадрид за ШЛ.

*Извинявам се,мачът тогава завърши 3-3,а не 2-2!
Нарочно подчертавам с думите (така силен мач),защото Уелбек е имал доста добри мачове(най-вече като КПД,въпреки че не е отбелязвал гол,разбира се имал е мачове в които е отбелязвал,но пък играта му като цяло не е била на високо ниво),докато от мачовете с Реал определено в първия показа доста по-силна игра,а и отбеляза и хубав гол с глава,докато във втория мач,особено през първото полувреме тактически повечето играчи играха добре,но чак Уелбек да е бил нещо повече от другите....
И в тоз ред на мисли,във вчерашния мач(с изключение на онази грешка при гола на Суонси),Уелбек освен че свърши доста работа по фланга,както и във фаза защита,но и отбеляза доста красиви голове!
Ако продължава в същия дух,ще е страхотно за Манчестър Юнайтед,а и за самия него.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 18 авг 2013 11:23

Във втория мач Уелбек имаше задачата да обезлечи Алонсо...и го направи.Никъде не съм казал,че е бил повече от когото и да било в даден мач,просто се справи много по-добре от очакваното на позиция на която не знам дали е играл дори и в махлата.
Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 18 авг 2013 11:26

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Във втория мач Уелбек имаше задачата да обезлечи Алонсо...и го направи.Никъде не съм казал,че е бил повече от когото и да било в даден мач,просто се справи много по-добре от очакваното на позиция на която не знам дали е играл дори и в махлата.

Между другото Юрген Клоп беше казал, че трябва да има персонален пазач не до КР7, а до Алонсо. :)
П.п. Още ме е яд за този мач, щяхме да ги отстраним...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2013 11:35

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Във втория мач Уелбек имаше задачата да обезлечи Алонсо...и го направи.Никъде не съм казал,че е бил повече от когото и да било в даден мач,просто се справи много по-добре от очакваното на позиция на която не знам дали е играл дори и в махлата.

Ок,приемаме че си прав.Но нали все пак правиш разлика между отделните фрагменти,които в случая допълват/обуславят(цялостната оценка за даден играч)...
Защо казвам,че вчерашния мач бе един от най-добрите на Уелбек!? Защото неговата игра и КПД,освен че чистоиндивидуално го правят един от потенциалните кандидати за играч на мача,но и благодарение на всичко това,Манчестър Юнайтед спечели убедителна победа т.е Уелбек има особена заслуга за нея.
1.Висок КПД 2.Два красиви гола 3.Добра работа в двете фази на игра 4.Поправяне на фатална грешка.
Четири компонента,които обусляват играта на Уелбек като изключтелно успешна в този мач!(за разлика от повечето му мачове,в които тези елементи(най-вече първите три) или липсват,или просто не са "запълнени" докрай.Примерно:Може да е имал висок КПД,но да не е отбелязал гол.Може да е отбелязал гол,но КПД да му е било ниско и т-нт...,но вчера беше перфектен във всеки един от трите компонента,което означава че Уелбек е изиграл един от най-добрите си мачове за Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 18 авг 2013 11:50

smoothc написа:

Ок,приемаме че си прав.Но нали все пак правиш разлика между отделните фрагменти,които в случая допълват/обуславят(цялостната оценка за даден играч)...
Защо казвам,че вчерашния мач бе един от най-добрите на Уелбек!? Защото неговата игра и КПД,освен че чистоиндивидуално го правят един от потенциалните кандидати за играч на мача,но и благодарение на всичко това,Манчестър Юнайтед спечели убедителна победа т.е Уелбек има особена заслуга за нея.
1.Висок КПД 2.Два красиви гола 3.Добра работа в двете фази на игра 4.Поправяне на фатална грешка.
Четири компонента,които обусляват играта на Уелбек като изключтелно успешна в този мач!(за разлика от повечето му мачове,в които тези елементи(най-вече първите три) или липсват,или просто не са "запълнени" докрай.Примерно:Може да е имал висок КПД,но да не е отбелязал гол.Може да е отбелязал гол,но КПД да му е било ниско и т-нт...,но вчера беше перфектен във всеки един от трите компонента,което означава че Уелбек е изиграл един от най-добрите си мачове за Манчестър Юнайтед.

Цялостната оценка се прави на фона на поставените задачи за дадения мач.На фона на целия миналогодишен сезон лично мое мнение е,че Уелбек игра много добре в тия два мача с Реал и просто си добавих мнението под твоето...Не знам защо винаги в теб се включва някаква защитна реакция и изпадаш в непредизвикани спорове ;)
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2013 12:13

Цялостната оценка се прави на фона на поставените задачи за дадения мач.На фона на целия миналогодишен сезон лично мое мнение е,че Уелбек игра много добре в тия два мача с Реал и просто си добавих мнението под твоето...Не знам защо винаги в теб се включва някаква защитна реакция и изпадаш в непредизвикани спорове

Ицо,за каква защитна реакция говориш и за какви спорове...Защо си мислиш,че когато коментирам защитавам/извеждам дадена теза,означава че споря!?
А между другото нямаме ли право да спорим,особено когато виждам че(съзнателно или не) в този случай, коментираш нещо което по принцип е вярно(още повече че ти правиш допълнението върху моя коментар),но в крайна сметка не е съвместимо с неговата същност!(става въпрос за моят коментар).
Вярно е,че Уелбек изигра добри мачове срещу Реал,но както и сам можеш да видиш от коментара ми,нарочно акцентирам върху:"последния ТАКА силен мач на Уелбек".
Аз коментирам,че последния така силен мач на Уелбек,бе срещу Базел през 2011г... и изведнъж,ти допълваш:"И двата мача срещу Реал".(Пр.Можеш ли да сравняваш диаманти със злато?) Не,нали!
Отговорих ти,"Ок,приемаме че си прав",но реално къде ще сравняш играта на Уелбек от вчера,с тази срещу Реал...къде е еквивалента? Правиш ли разлика между добър и перфектен мач!?
Повечето фенове на Юнайтед(включително и в този форум) са изумени и приятно изненадани от прекрасния мач на Уелбек,което на фона на цялостното му представене за Юнайтед...дори изглежда като някаква илюзия :)
Та пич,Уелбек реално подобри постижението си от миналата година(в 1 мач 2 гола,сезон 2012/2013 25+ мача 1 гол),ето ти още един повод,че Уелбек е направил нещо феноменално,което дори не може да се сравни с нито едно негово представяне,дори въпросния мач с Базел остава на по-заден план,а и просто за друг негов подобен мач не се сещам(2 гола+високо КПД+силна игра в нападение и защита),така че..

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 18 авг 2013 12:28

Еквивалента е,че в тези мачове това което се искаше от него той го направи по най-добрия начин.Между другото без да обиждам абсолютно никого,но...много хора ще останат изненадани от доста футболисти на Ман Юнайтед през този сезон и тотално ще си променят мнението за тях;)Ако искаш можеш да си го запишеш този коментар и в края на годината ще дискутираме.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 авг 2013 12:31

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Еквивалента е,че в тези мачове това което се искаше от него той го направи по най-добрия начин.Между другото без да обиждам абсолютно никого,но...много хора ще останат изненадани от доста футболисти на Ман Юнайтед през този сезон и тотално ще си променят мнението за тях;)Ако искаш можеш да си го запишеш този коментар и в края на годината ще дискутираме.

Може би имаш предвид Уелбек, Клев и Валенсия :)

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 18 авг 2013 12:36

MuFc1878 написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Еквивалента е,че в тези мачове това което се искаше от него той го направи по най-добрия начин.Между другото без да обиждам абсолютно никого,но...много хора ще останат изненадани от доста футболисти на Ман Юнайтед през този сезон и тотално ще си променят мнението за тях;)Ако искаш можеш да си го запишеш този коментар и в края на годината ще дискутираме.

Може би имаш предвид Уелбек, Клев и Валенсия :)

Ще коментираме след края на сезона:)Иначе...новите попълнения добре се включиха вчера :)))
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2013 12:47

Ок,но си е изцяло за твоя сметка,поставяйки под общ знаменател представянето на Уелбек от мачовете с Реал и това срещу Суонси ;)
В края на годината ли,вече свършва сезона в Англия!? Според теб,възможно ли е някой да си промени мнението за нещо/някого,още повече пък аз (защото както се вижда се обръщаш към мен,а и още повече когато то е по-скоро в негативен аспект) и то за толкова кратко време!?
А и серизно ли си мислиш,че мога да си променя мнението за Уелбек,Карик,Клевърли,Андерсон...пич,просто ме изумяваш с лекомислието си,а и за толкова наивен ли ме мислиш...

пп:И ти можеш да си запишеш този,ако желаеш разбира се ;)

Върни се в “Манчестър Ю”