Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 10:20

Ръководството на Левски смята да предприеме офанзива за нападателя на Панатинайкос Хосе Верду Николас - Точе. Същият не влиза повече с сметките на гранда от южната ни съседка, което значи, че от там може да го пратят на "Герена" и без трансферна сума. Причината да не искат и стотинка за него е кризата при "детелините", които не могат да си позволят да плащат висока заплата на играчи, които търкат пейката.

Към този момент идването на 30-годишният Точе на "Герена" не е напълно сигурно. Според запознати шансовете за трансфер са 50 процента.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2013 10:21

W84me написа:Наско изгони единствения ни качествен защитник и сега ще доведе поредните ментета от Сърбия! Все пак и той деца храни...

Не мога да разбера защо след като имаме такива качествени футболисти ни бие и Иртиш и всеки който ни хване? И това не е само сега. Мюлдер имаше един силен първи сезон при Ясен когато тук бяха Жо, Тасевски и Гарата. Но и тогава не взехме титлата, а след това нищо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2013 10:22

И тоя, Точе, ще взема по-малко от Силва ли ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2013 10:24

СВОБОДЕН написа:Не мога да разбера защо след като имаме такива качествени футболисти ни бие и Иртиш и всеки който ни хване?

Липса на качествена подготовка и треньор.
То 1-вото зависи от треньора де ...

Смея да твърдя, че с Иртиш нямаше да имаме никакви проблеми, ако треньор ни беше Йоканович. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 10:25

darakchiev_77 написа:Абе ако ''негодниците'' вземат, че заведат дела срещу Левски
дали Насо ще ги плаща разните неустойки и тем подобни. То на чужд
гръб и аз мога да гоня, пък после бащицата как ще се оправя.
Доста непрофесионално е случващото се за клуб като Левски.

Нямам спомен и малцината завели дела срещу Левски, да са спечелили някое.
Нали се сещаш, че ако знаят много и видео могат да гледат, както и да тренират с юношите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 10:28

mistreated написа:
сини богове написа:И стига с тия сравнения с Тройчо, Сирака е пет пъти повече Левскар, отколкото Тройчо цесекар.

Стойчо не знам да си е показвал рунтавия г.з на червената публика...

Брей все говорите за нещо за което няма нито видео нито снимки...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 10:33

W84me написа:Наско изгони единствения ни качествен защитник и сега ще доведе поредните ментета от Сърбия! Все пак и той деца храни...

Пажо , Драгич, Пантелич, дори Милованович (просто не му потръгна в Левски, а и имаше сериозна конкуренция, по-късно направи Локо пд шампион, за сметка точно на Левски), Саша Симонович.
Разбира се има и обрати примери Савич, Зимонич, но при всички случаи сърбите освен, че са по-евтини, дори по-малко качествени ще играят с пъти по-голямо желание за нащо Левски.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 10:35

THE G.A.M.E написа:И тоя, Точе, ще взема по-малко от Силва ли ? :lol:

Жоре, всичко е въпрос на преговори. На първо четене ме притеснява възрастта му само

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 авг 2013 10:55

milen.hristov написа:
mistreated написа:
сини богове написа:И стига с тия сравнения с Тройчо, Сирака е пет пъти повече Левскар, отколкото Тройчо цесекар.

Стойчо не знам да си е показвал рунтавия г.з на червената публика...

Брей все говорите за нещо за което няма нито видео нито снимки...

Милене, аз лично твърдя, че съм виждал снимка на този случай във вестника. Беше точно след като се случи, обаче бях много малък и ми е смътен спомена, но се сетих за тоя случай като почна да се споменава напоследък. Сега видях в google - пиши и ще видиш снимката с фланелката с надпис Пепси. Колкото до тоя Точе - по-добре не го взимайте, гледал съм го в 1-2 мача - същото дърво е като Силва.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 авг 2013 11:02

С какво един застаряващ испанец ще помогне на Левски? С какво скаутите на Верея превъзхождат тези на Левски?

Ръководството на третодивизионния ФК Верея направи двоен трансферен удар, след като привлече в редиците си двама национали на Конго до 20 години. Африканските футболисти вече са в Стара Загора и тренират с новите си съотборници на клубния стадион "Трейс Арена". Бука Джуниър е на 19 години и играе на поста централен защитник и досега е играл в отбор от трета френска дивизия. Далеч по впечатляваща е визитката на сънародника му Алистър Тангани, който също е на 19 години и е играл във френския гранд Олимпик /Марсилия/ през последните два сезона. Тангани е роден на 4 юни 1994 година в Конго, висок е 185 сантиметра и тежи 76 килограма. Играе на позиция нападатател. Двамата футболисти ще пропуснат домакинския мач на Верея срещу Мастер в събота от 18 часа , но ще бъдат на разположение на треньора Кольо Христов за гостуването на Брестник идната събота.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=442686

Върни се в “Архив”