Много защитават Наско, много го обвиняват, но истината е, че не може да има едно мнение по въпроса, след като никой не е наясно (да си убеден, предполагайки нещо, не означава, че си наясно) от нещата, които се случват в кухнята, нали?
Тези, които го защитават прехвърлят отговорности на кой ли не, само не и на Наско. Тези, които го обвиняват пък му вменяват едва ли не власт по-голяма от на Батков.
И аз не мога нищо да кажа със сигурност, но поне не бих искал да съм дефинитивен и да твърдя, че "така и так е". Наско за мен е виновен, точно заради нападките му срещу клуба в последните години. Имал ли е къртица през всичките тези години...ми съберете две и две и ще видите. Влияел ли е по някакъв начин на съблекалнята дистанционно - само може да спекулираме. Но да ми се изтъпани и да вдигне рамене и да каже "няма какво да се направи"...Айде де, Наско. Не така. Мисля, че е можел да уволни Митов (моля на горекоментиралите да не го обиждат - добър-слаб, той си е част от нас, ок?), но както предполагаше една от безумните теми на сираковистите тук това е нарочен, че даже "гениален" (:god-like facepalm:) ход. Ако е така, той подписа провала на отбора.
Защо? Едно евентуално назначаване на нов треньор и то специалист от ранга на Гочето или Майстора (не анонимници) далеч преди началото на сезона щеше да позволи на треньора да обиграе състава по свое разбиране и с привличането на двама до трима нови футболисти, отбора щеше със сигурност да се представи по-добре от сега. Едно евентуално отстраняване на Иртиш щеше да вдигне отбора - нямаше да има бойкоти, тръшкания, псувни. Ако бяхме отпаднали на следващия или по-следващия съперник, нещата нямаше да се приемат толкова драматично, мисля.
Но не! Наско загърби това, което трябва да се направи, за да стори това, което той смята. Ортиш беше идеалния предтекст за освобождаването на Митов според него, но според много от нас Славия беше по-стабилна причина. В мачовете с ЦСКА, Лудогорец и Славия се видя най-добре. А Наско не го е видял, така ли? Баш пък той.
Айде няма нужда.
Но! Тук идва едно "но", тъй като аз не знам какви са му правомощията. Ами, ако е безгласна буква и Тонев е вся и всьо? Тогава може лесно да се обясни привличането на несъстоятелния Генков, далаверата "Силва" и Бру, който каквото и да покаже оттук-нататък, няма голямо значение. Назначението на Славиша е много съмнително, но именно топлата връзка на Наско със Сърбия води до Славиша... Истината е някъде там, но не очаквам нищо добро до зимата за този отбор. А ако сменят на зима Йока, това ще е доказателство, че всичко е нарочно и тогава Наско ще е в кюпа със съсипителите.
Наско Сираков - официална тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Наско Сираков - официална тема
metodito написа:Много защитават Наско, много го обвиняват, но истината е, че не може да има едно мнение по въпроса, след като никой не е наясно (да си убеден, предполагайки нещо, не означава, че си наясно) от нещата, които се случват в кухнята, нали?
Тези, които го защитават прехвърлят отговорности на кой ли не, само не и на Наско. Тези, които го обвиняват пък му вменяват едва ли не власт по-голяма от на Батков.
И аз не мога нищо да кажа със сигурност, но поне не бих искал да съм дефинитивен и да твърдя, че "така и так е". Наско за мен е виновен, точно заради нападките му срещу клуба в последните години. Имал ли е къртица през всичките тези години...ми съберете две и две и ще видите. Влияел ли е по някакъв начин на съблекалнята дистанционно - само може да спекулираме. Но да ми се изтъпани и да вдигне рамене и да каже "няма какво да се направи"...Айде де, Наско. Не така. Мисля, че е можел да уволни Митов (моля на горекоментиралите да не го обиждат - добър-слаб, той си е част от нас, ок?), но както предполагаше една от безумните теми на сираковистите тук това е нарочен, че даже "гениален" (:god-like facepalm:) ход. Ако е така, той подписа провала на отбора.
Защо? Едно евентуално назначаване на нов треньор и то специалист от ранга на Гочето или Майстора (не анонимници) далеч преди началото на сезона щеше да позволи на треньора да обиграе състава по свое разбиране и с привличането на двама до трима нови футболисти, отбора щеше със сигурност да се представи по-добре от сега. Едно евентуално отстраняване на Иртиш щеше да вдигне отбора - нямаше да има бойкоти, тръшкания, псувни. Ако бяхме отпаднали на следващия или по-следващия съперник, нещата нямаше да се приемат толкова драматично, мисля.
Но не! Наско загърби това, което трябва да се направи, за да стори това, което той смята. Ортиш беше идеалния предтекст за освобождаването на Митов според него, но според много от нас Славия беше по-стабилна причина. В мачовете с ЦСКА, Лудогорец и Славия се видя най-добре. А Наско не го е видял, така ли? Баш пък той.
Айде няма нужда.
Но! Тук идва едно "но", тъй като аз не знам какви са му правомощията. Ами, ако е безгласна буква и Тонев е вся и всьо? Тогава може лесно да се обясни привличането на несъстоятелния Генков, далаверата "Силва" и Бру, който каквото и да покаже оттук-нататък, няма голямо значение. Назначението на Славиша е много съмнително, но именно топлата връзка на Наско със Сърбия води до Славиша... Истината е някъде там, но не очаквам нищо добро до зимата за този отбор. А ако сменят на зима Йока, това ще е доказателство, че всичко е нарочно и тогава Наско ще е в кюпа със съсипителите.
Много точно мнение. Сираков има една голяма вина и тя е, че през цялото това време правеше компромиси със себе си и не смееше да действа с твърда ръка, беше прекалено дипломатичен
- milen.hristov
- Контакти:
Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков призна, че решението от тима да бъдат отстранени Рамон Лопес, Дъстли Мюлдер, Жоао Силва и Кристовао Рамос е негово.
„Това решение е мое, като го бях коментирал и с треньора. Ръководството на клуба срещна пълно разбиране. Смятам, че с отстранените от отбора Лопес, Силва, Рамос и Мюлдер, ние няма как да постигнем нашите цели. Дадох им два месеца шанс, но не го използваха. Левски е европейски клуб и вярвам, че ще се раздели като такъв с четиримата. Може да има интерес към някои от тях, останалото е работа на адвокатите на клуба и хората, които се занимават с финансовите върпоси. Местата на тези футболисти ще бъдат заети от други, които трябва да привлечем. И днес водим преговори с евентуални нови попълнения“, коментира Наско Сираков, след като отстрани четирима от най-скъпоплатените футболисти на „сините“.
„Това решение е мое, като го бях коментирал и с треньора. Ръководството на клуба срещна пълно разбиране. Смятам, че с отстранените от отбора Лопес, Силва, Рамос и Мюлдер, ние няма как да постигнем нашите цели. Дадох им два месеца шанс, но не го използваха. Левски е европейски клуб и вярвам, че ще се раздели като такъв с четиримата. Може да има интерес към някои от тях, останалото е работа на адвокатите на клуба и хората, които се занимават с финансовите върпоси. Местата на тези футболисти ще бъдат заети от други, които трябва да привлечем. И днес водим преговори с евентуални нови попълнения“, коментира Наско Сираков, след като отстрани четирима от най-скъпоплатените футболисти на „сините“.
Как Сираков да уволни Митов когато Батков го е назначил преди седмица? Сираков ли доведе Йоканович(защото последния казва, че Иво Тонев го е поканил)? Ако наистина няма пари за играчи какво да направи Сираков освен да стопира някоя нова трансферна глупост? Какви точно са правомощията на Сираков и има ли разлика с тези които имаше по времето на дуета с Мъри?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Добре Наско, ама кой ще играе? Добри или лоши някои от тези футболисти бяха основни последните години(Мулдер, Рамос), дървото Силва все вкарваше по някой гол, а Рамос го взехме вчера, а днес го гоним. Къде бяхме вчера като го взимахме? Не е ли редно след като ги гоним да имаме алтернатива за техни заместници?milen.hristov написа:Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков призна, че решението от тима да бъдат отстранени Рамон Лопес, Дъстли Мюлдер, Жоао Силва и Кристовао Рамос е негово.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- milen.hristov
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Добре Наско, ама кой ще играе? Добри или лоши някои от тези футболисти бяха основни последните години(Мулдер, Рамос), дървото Силва все вкарваше по някой гол, а Рамос го взехме вчера, а днес го гоним. Къде бяхме вчера като го взимахме? Не е ли редно след като ги гоним да имаме алтернатива за техни заместници?milen.hristov написа:Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков призна, че решението от тима да бъдат отстранени Рамон Лопес, Дъстли Мюлдер, Жоао Силва и Кристовао Рамос е негово.
Остава ни само да гледаме какво ще стане, и да се надяваме новите да са по-читави. По мое мнение трябва да се разкарат и няколко от българчетата, тях можем и с юноши да ги заменим, колкото да не са готови още за мъжете.
Сираков вече излъга. Каза, че след мача с Пирин ще имаме нов играч. Започне ли с лъжа, така и ще завърши. Явно си мисли, че живее няколко десетилетия назад във времето. Поне прическата му за това говори. А и действията. От мен няма да получи подкрепа, докато не видя реални резултати. Приказките не ме топлят. Никак даже.
milen.hristov написа:СВОБОДЕН написа:Добре Наско, ама кой ще играе? Добри или лоши някои от тези футболисти бяха основни последните години(Мулдер, Рамос), дървото Силва все вкарваше по някой гол, а Рамос го взехме вчера, а днес го гоним. Къде бяхме вчера като го взимахме? Не е ли редно след като ги гоним да имаме алтернатива за техни заместници?milen.hristov написа:Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков призна, че решението от тима да бъдат отстранени Рамон Лопес, Дъстли Мюлдер, Жоао Силва и Кристовао Рамос е негово.
Остава ни само да гледаме какво ще стане, и да се надяваме новите да са по-читави. По мое мнение трябва да се разкарат и няколко от българчетата, тях можем и с юноши да ги заменим, колкото да не са готови още за мъжете.
Новите ще са по-читави - по-точно комисионната ще им е читава. А българчетата защо да се разкарват - ако ги заменим с юноши Раев няма да може да прибере и стотинка горкичкия.
- neverbackdown
- Контакти:
За мен Сираков е напълно прав....ще изчакаме и ще видим.Между другото е сега четох за национала до 19 години и там основна роля имат братята Цоневи и още двама наши....
neverbackdown написа:За мен Сираков е напълно прав....ще изчакаме и ще видим.Между другото е сега четох за национала до 19 години и там основна роля имат братята Цоневи и още двама наши....
Той излъга, нали? Как така е напълно прав?