Тези, които нямат мотивация и не се раздават в тренировките, нямат място в Черноморец. Това заяви помощник треньорът Георги Чиликов на редовната си пресконференция днес. Преди гостуването на Локо София от 4-ия кръг на А група, той сподели мнение, че „акулите” имат по-голям потенциал и ще търсят задължителни три точки. Помощникът на Херо съобщи също така за привличането на нов футболист от Ботев Пловдив – Николай Павлов, който може да вземе участие още този понеделник срещу Локомотив.
„Този, който има шанс да играе от новите футболисти, е Николай Павлов, който дойде от Ботев Пловдив. Почти сме готови с картотеката на Наджиб Амари. Нападателят Мохамед Соли все още има проблеми с глезена и почти сигурно ще пропусне мача.
Няма други сериозни контузии, а само леки болежки като при Исуф Уатара и Оливера. Единственият, който отпада на 100 % е Соли. Ванчо Траянов също ще пропусне мача, тъй като продължава да се възстановява. Надяваме се от другата седмица да започне с нас. Траян Траянов пък чака да бъдат уредени документите му”, уточни Чиликов.
„Ако се върна назад след мача с Нефтохимик, хора, които нямат мотивация и не се раздават в тренировките и по време на мач, нямат място в Черноморец. Това ще го разберете и в следващите седмици. Няма значение, дали са българи или чужденци. Това важи особено много за чужденците, които трябва да вдигат класата на отбора. Това не го видяхме в определен кръг футболисти преди бургаското дерби и това си пролича в мача с Нефтохимик”, заяви пом. треньорът на „акулите”.
„Аз не мога да си представя, че футболисти, особено тези, които идват от чужбина, няма да имат мотивация да се докажат и да растат. Това означава, че нямат характер и нямат място в отбора. Футболисти, които не се раздават на тренировки и не живеят правилно, логично е да не играят добре и няма шанс да останат тук. Всеки си носи кръста в крайна сметка”, продължи той.
„Учебната игра с Мастер беше изключително полезна, защото футболистите се раздадоха. Показаха, че дори и в контрола, когато са мотивирани, с лекота вкарват голове и изпитват удоволствие. Видяхме новите играчи, заради които беше организирана тази учебна игра. Получи се нашата идея и вече можем да ги използваме”, подчерта помощникът на Херо.
„Локо София има нов треньор, нормално е мотивацията на футболистите да се повиши. Запазили са голяма част от играчите си… отбор, който за мен има големи качества. Въпреки това, вярвам, че нашият тим има по-голям потенциал и съм убеден, че трябва да го покажем на терена и да победим. Тежко се играе срещу отбор, който също е притиснат до стената и ще иска трите точки на всяка цена, но победата за нас също е изключително важна. Отиваме на една битка и трябва да победим”, завърши Георги Чиликов.
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Чиликов: Футболисти без характер и мотивация нямат място в Черноморец
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
„Учебната игра с Мастер беше изключително полезна, защото футболистите се раздадоха. Показаха, че дори и в контрола, когато са мотивирани, с лекота вкарват голове и изпитват удоволствие. Видяхме новите играчи, заради които беше организирана тази учебна игра. Получи се нашата идея и вече можем да ги използваме”, подчерта помощникът на Херо.
- Der Führer
- Контакти:
kartago написа:... Драги, фюрер, ти наистина ли никога не си слушал Пинк Флойд? Петкан е толкова прав, че няма и накъде повече! Явно ще трябва и тебе музикално да те ограмотяваме! Няма да те питам защо днес Щутгарт и Ботев играха на този стадион и какво се случва на Уембли, при желание, ще ти дам МНОООООГО подробна информация! За пореден път моля да си купя знаме на "Черноморец" , последен път питам, след това слагам регалиите на "Нефтохимик" в клуба, те поне ми ги подариха и много добре знаят, че съм и за двата клуба, и съм бил на много мачове на "Черноморец"!
Слушал съм Пинк Флойд ... соловите продукции на Роджър Уотърс ( чувал съм ги от любопитство ) . Всичко най-добро от Пинк Флойд е свързано с Дейвид Гилмор и Ричард Райт . Колкото до Роджър Уотърс - всеки ден трябва да пали по една свещ , че имаше късмет да е съвременик на падането на Берлинската стена . Без този исторически факт , "Стената" като шоу щеше да си остане в историята като най-големия провал . Макар че и за да го доведе този до печалба му трябваха около 20 години . Да се превъзнася един музикант ( композитор ) който за близо 30 години е издал точно 3 албума , поне на мен ми изглежда несериозно . И Пинк Флойд ... предполагам и Роджър Уотърс си имат фенове , но да ограмотяваш някого който не ги намира за нещо изключително - не го разбирам . Да , имат 2 добри албума ... но в моята класация на британските рок групи , дори не са в Топ 10 .
Иначе ... дълбоко се съмнявам , че някой пишещ във форумите на Гонг е в състояние да ме "ограмотява" музикално
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Не повече от 2000 души на Храма.
Очаквам бройката да бъде опровергана от преброителите още утре.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Der Führer написа:kartago написа:... Драги, фюрер, ти наистина ли никога не си слушал Пинк Флойд? Петкан е толкова прав, че няма и накъде повече! Явно ще трябва и тебе музикално да те ограмотяваме! Няма да те питам защо днес Щутгарт и Ботев играха на този стадион и какво се случва на Уембли, при желание, ще ти дам МНОООООГО подробна информация! За пореден път моля да си купя знаме на "Черноморец" , последен път питам, след това слагам регалиите на "Нефтохимик" в клуба, те поне ми ги подариха и много добре знаят, че съм и за двата клуба, и съм бил на много мачове на "Черноморец"!
Слушал съм Пинк Флойд ... соловите продукции на Роджър Уотърс ( чувал съм ги от любопитство ) . Всичко най-добро от Пинк Флойд е свързано с Дейвид Гилмор и Ричард Райт . Колкото до Роджър Уотърс - всеки ден трябва да пали по една свещ , че имаше късмет да е съвременик на падането на Берлинската стена . Без този исторически факт , "Стената" като шоу щеше да си остане в историята като най-големия провал . Макар че и за да го доведе този до печалба му трябваха около 20 години . Да се превъзнася един музикант ( композитор ) който за близо 30 години е издал точно 3 албума , поне на мен ми изглежда несериозно . И Пинк Флойд ... предполагам и Роджър Уотърс си имат фенове , но да ограмотяваш някого който не ги намира за нещо изключително - не го разбирам . Да , имат 2 добри албума ... но в моята класация на британските рок групи , дори не са в Топ 10 .
Иначе ... дълбоко се съмнявам , че някой пишещ във форумите на Гонг е в състояние да ме "ограмотява" музикално
Дори и аз? )))))))))))))))))))))))
subzero написа:Не повече от 2000 души на Храма.![]()
Ако не си разбрал Бургас е зилен,а колкото до преброителите,вместо да те опровергават трябва да те почерпят,защото според коментатора бяха около 1000-1500
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Devian написа:subzero написа:Не повече от 2000 души на Храма.![]()
Ако не си разбрал Бургас е зилен,а колкото до преброителите,вместо да те опровергават трябва да те почерпят,защото според коментатора бяха около 1000-1500Майтапа на страна,ама май ще е по-добре,концертите вместо в София да започнат да ги правят на Лазур с оглед на това,че Бургас е музикален град и събира повече публика на концерти отколкото на мачове
![]()
Коментирайте си любимия отбор и стига се занимавайте с глупости! Данчо се излага, сега и ти! Хайде всеки с отбора си! Само с едно съм съгласен, че Бургас е музикален град! Но и е много футболен, но всеки си има право на мнението!
-
k.dimitrov
- Контакти:
Който знае поне малко руски, ще се посмее от сърце:
Цитаты из объяснительных после ДТП(пътно-транспортни произшествия-катастрофи):
1) Я хотела нажать на педаль тормоза, но не нашла ее.
2) Да, я наехал на пешехода. Но его вина подтверждается тем, что с ним такое уже случалось.
3) В случившейся аварии виноват не я, а молодая девушка в мини-юбке, проходившая по тротуару! Если Вы мужчина, Вам этого объяснения достаточно, а если женщина, то все равно ничего не поймете!
4) Я увидел, что пешеход не знает, в какую сторону ему идти, и наехал на него.
5) Я ехала за автомобилем. Неожиданно у него начали моргать сразу оба "поворотника". Я не смогла понять, в какую сторону он поворачивает и врезалась в него.
6) Ваши аргументы смешны. Для таких отговорок найдите себе кого-нибудь поглупее меня, хотя вы его вряд ли найдете.
7) Я ехал по правой полосе проспекта Мира в сторону центра со скоростью около 40 км/ч. Внезапно на дорогу выскочил ребенок, и я затормозил. Следовавший за мной водитель решил этим воспользоваться и врезался в меня.
8) Гаишник приказал мне остановиться, и я въехал в столб.
9) Из-за сильных повреждений мой мотоцикл, а также и меня пришлось отбуксировать.
10) Мой сын не сбивал никакой женщины. Он проехал мимо нее. А телесные повреждения ей нанес воздушный поток.
11) Мой велосипед вылетел с пешеходной дорожки, протаранил припаркованный Порше и поехал дальше без меня.
12) Я переходил улицу. Слева прямо на меня ехала машина. Я подумал, что она проедет мимо, и отступил на шаг назад. Но она снова повернула на меня. Когда я это заметил, я сделал два шага вперед. Водитель никак не отреагировал и продолжал ехать на меня. Потом он закричал: "Стой на месте, идиот!" Я встал, и тут он на меня наехал.
13) Вчера вечером, возвращаясь домой, я въехал на машине в забор. Сообщаю об этом только для покрытия ущерба машине, т.к. мне удалось скрыться с места происшествия незамеченным.
14) По моим оценкам, ущерб составляет от 250 тысяч до четверти миллиона евро.
15) На перекрестке со мной случился внезапный приступ дальтонизма.
16) Участник аварии врезался в меня, не сообщив мне предварительно о своих намерениях.
17) Авария произошла потому, что мопед застрахованного лица въехал в меня с непреодолимой лошадиной силой.
18) Пешеход бросился на мой автомобиль и беззвучно пропал под колесами.
19) Еще до того, как я на него наехал, мне было ясно, что этот старикан не дойдет до другой стороны улицы.
20) Совершенно невидимый автомобиль появился из ниоткуда, врезался в меня и так же бесследно исчез.
21) После четырех лет езды я заснул за рулем.
22) В тот момент, когда я хотел убить муху, я наехал на телеграфный столб.
23) Я видел медленно проплывающее мимо грустное лицо пешехода, и тут он ударился мне в лобовое стекло.
24) Пострадавшая лошадь переходила дорогу, не убедившись в отсутствии помех!
25) Автомобиль потерпевшего двигался налево, потом направо, потом снова налево, пока я, наконец, не смог в него врезаться.
26) Я ехал назад и потому не мог видеть, как спереди подъехала машина и врезалась в меня слева и справа.
27) Олень взял ноги в руки и исчез в кустах, не заботясь о своих ранах.
28) На дорогу в самоубийственном броске выскочил заяц. Ему удалось покончить с собой ценой моего нового бампера
29) Пешеход бегал по дороге как заведенный. Я был вынужден активно маневрировать, чтобы наехать на него.
30) Я ехал по дороге. Вдруг справа и слева появилось много машин. Я не знал, куда поворачивать, и врезался в машины спереди и сзади.
31) При вхождении в левый поворот меня занесло, я врезался в овощной развал (меня осыпало градом летящих бананов и апельсинов!) , после этого снес стоящий на обочине почтовый ящик, затем меня отбросило на полосу встречного движения, я протаранил два припаркованных легковых автомобиля и свалился под откос дороги. После этого я, к сожалению, потерял контроль над машиной.
32) Моя невеста показала милицейским, работавшим на месте аварии, все, что только можно хотеть увидеть.
--------------------------------------------------------------------------------
Цитаты из объяснительных после ДТП(пътно-транспортни произшествия-катастрофи):
1) Я хотела нажать на педаль тормоза, но не нашла ее.
2) Да, я наехал на пешехода. Но его вина подтверждается тем, что с ним такое уже случалось.
3) В случившейся аварии виноват не я, а молодая девушка в мини-юбке, проходившая по тротуару! Если Вы мужчина, Вам этого объяснения достаточно, а если женщина, то все равно ничего не поймете!
4) Я увидел, что пешеход не знает, в какую сторону ему идти, и наехал на него.
5) Я ехала за автомобилем. Неожиданно у него начали моргать сразу оба "поворотника". Я не смогла понять, в какую сторону он поворачивает и врезалась в него.
6) Ваши аргументы смешны. Для таких отговорок найдите себе кого-нибудь поглупее меня, хотя вы его вряд ли найдете.
7) Я ехал по правой полосе проспекта Мира в сторону центра со скоростью около 40 км/ч. Внезапно на дорогу выскочил ребенок, и я затормозил. Следовавший за мной водитель решил этим воспользоваться и врезался в меня.
8) Гаишник приказал мне остановиться, и я въехал в столб.
9) Из-за сильных повреждений мой мотоцикл, а также и меня пришлось отбуксировать.
10) Мой сын не сбивал никакой женщины. Он проехал мимо нее. А телесные повреждения ей нанес воздушный поток.
11) Мой велосипед вылетел с пешеходной дорожки, протаранил припаркованный Порше и поехал дальше без меня.
12) Я переходил улицу. Слева прямо на меня ехала машина. Я подумал, что она проедет мимо, и отступил на шаг назад. Но она снова повернула на меня. Когда я это заметил, я сделал два шага вперед. Водитель никак не отреагировал и продолжал ехать на меня. Потом он закричал: "Стой на месте, идиот!" Я встал, и тут он на меня наехал.
13) Вчера вечером, возвращаясь домой, я въехал на машине в забор. Сообщаю об этом только для покрытия ущерба машине, т.к. мне удалось скрыться с места происшествия незамеченным.
14) По моим оценкам, ущерб составляет от 250 тысяч до четверти миллиона евро.
15) На перекрестке со мной случился внезапный приступ дальтонизма.
16) Участник аварии врезался в меня, не сообщив мне предварительно о своих намерениях.
17) Авария произошла потому, что мопед застрахованного лица въехал в меня с непреодолимой лошадиной силой.
18) Пешеход бросился на мой автомобиль и беззвучно пропал под колесами.
19) Еще до того, как я на него наехал, мне было ясно, что этот старикан не дойдет до другой стороны улицы.
20) Совершенно невидимый автомобиль появился из ниоткуда, врезался в меня и так же бесследно исчез.
21) После четырех лет езды я заснул за рулем.
22) В тот момент, когда я хотел убить муху, я наехал на телеграфный столб.
23) Я видел медленно проплывающее мимо грустное лицо пешехода, и тут он ударился мне в лобовое стекло.
24) Пострадавшая лошадь переходила дорогу, не убедившись в отсутствии помех!
25) Автомобиль потерпевшего двигался налево, потом направо, потом снова налево, пока я, наконец, не смог в него врезаться.
26) Я ехал назад и потому не мог видеть, как спереди подъехала машина и врезалась в меня слева и справа.
27) Олень взял ноги в руки и исчез в кустах, не заботясь о своих ранах.
28) На дорогу в самоубийственном броске выскочил заяц. Ему удалось покончить с собой ценой моего нового бампера
29) Пешеход бегал по дороге как заведенный. Я был вынужден активно маневрировать, чтобы наехать на него.
30) Я ехал по дороге. Вдруг справа и слева появилось много машин. Я не знал, куда поворачивать, и врезался в машины спереди и сзади.
31) При вхождении в левый поворот меня занесло, я врезался в овощной развал (меня осыпало градом летящих бананов и апельсинов!) , после этого снес стоящий на обочине почтовый ящик, затем меня отбросило на полосу встречного движения, я протаранил два припаркованных легковых автомобиля и свалился под откос дороги. После этого я, к сожалению, потерял контроль над машиной.
32) Моя невеста показала милицейским, работавшим на месте аварии, все, что только можно хотеть увидеть.
--------------------------------------------------------------------------------
Бургас може да е футболен град, но бургазлии вече не са.
Причина - досещам се без да бъда категоричен, но ще напиша, какво мисля:
За първи път снощи гледах мач на Нефтохимик по ТВ без да ми трепне нещо под лъжичката.
Играха два отбора, които ми бяха еднакво безразлични. Дадох си още веднъж сметка, че оная
омраза, арогантност и изопачаване на реалност, която идва от всякъде ( независимо от къде ) по-скоро
отвращава и отчуждава хората, от колкото да ги печели за кауза, идея или отбор.
Снощния мач доказа, че не цената на билета е важния фактор бургазлии да бъдат на стадиона след обявените твърди 4 лв.
И докато "мазутчета" се радват, как "шарана" бил нареждан след 41' на дербито в Бургас - разумния
човек вече си е направил избора, а именно: - Да гледа мача по ТВ или въобще да не го гледа. Живата компания от шарани, таранки, цаци, мазни, мазути,
файтърсчета, бригадирчета и кур@и на стадиона не му се нравят. Видно е. "Безличните" фенове на бургаския футбол явно са повече от гореописаните.
Дербито го доказа, а каква ще бъде политиката на фен клубовете за да се увеличава тяхната маса на стадиона - ми е трудна гатанка докато има хора, които повече мразят другия отбор, отколкото да обичат своя. АЗ със сигурност обичам повече отколкото мразя. Осъзнавайки снощното ми безразличие - вече съм сигурен в това.
Дерзайте да станете, като мен и може нещата да се случат.
Причина - досещам се без да бъда категоричен, но ще напиша, какво мисля:
За първи път снощи гледах мач на Нефтохимик по ТВ без да ми трепне нещо под лъжичката.
Играха два отбора, които ми бяха еднакво безразлични. Дадох си още веднъж сметка, че оная
омраза, арогантност и изопачаване на реалност, която идва от всякъде ( независимо от къде ) по-скоро
отвращава и отчуждава хората, от колкото да ги печели за кауза, идея или отбор.
Снощния мач доказа, че не цената на билета е важния фактор бургазлии да бъдат на стадиона след обявените твърди 4 лв.
И докато "мазутчета" се радват, как "шарана" бил нареждан след 41' на дербито в Бургас - разумния
човек вече си е направил избора, а именно: - Да гледа мача по ТВ или въобще да не го гледа. Живата компания от шарани, таранки, цаци, мазни, мазути,
файтърсчета, бригадирчета и кур@и на стадиона не му се нравят. Видно е. "Безличните" фенове на бургаския футбол явно са повече от гореописаните.
Дербито го доказа, а каква ще бъде политиката на фен клубовете за да се увеличава тяхната маса на стадиона - ми е трудна гатанка докато има хора, които повече мразят другия отбор, отколкото да обичат своя. АЗ със сигурност обичам повече отколкото мразя. Осъзнавайки снощното ми безразличие - вече съм сигурен в това.
Дерзайте да станете, като мен и може нещата да се случат.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
Нефтохимик
- Контакти:
subzero написа:Не повече от 2000 души на Храма.![]()
Ти също си един от "видните" преброители....поне като ти чета мненията оставям с подобно впечатление.
Иначе с подобни мнения ще се броите един друг още много време.........Ще се почне сега една...вие колко бяхте с Черно море......ами вие с Любимец и т.н и т.н .
Аз ще изчакам да почне да има на мачовете на отборите по 7-8-10хил и тогава се включвам