ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 10:48

tprodanov написа:
delqnski47 написа:Проданов,защо повтаряш като развален грамофон едни и същи неща???ЦСКА има задължения към държавата това е ясно!Има едно нещо което се казва ''острочка'' нали така???Така...нещо незаконно да има???Министъра сега се изказа,НО НЕ НИ Е СЪДИЛ!В едно негово изрчение имаше една ключова дума и тя беше ''острочка''!И ще видиш че на следващата седмица ще пише ''ЦСКА се спорузомя с министъра за еди кво си...''И като излезе и ти ще кажеш ''Еми той шото е чорбар и е братовчед на сестрата на жената на Пенев!''Значи...като ЦСКА не си плаща данъците и ни съдят,значи данъчните не са чорбари,като не ни съдят,значи са чорбари!?!?!Е...извинявай,но глупаво е не мислиш ли?Щом като Титаните са се спорузомяли с частните и държавните фирми за острочки и тем подобни,значи проблеми нЕма!Ако ни съдят вече е друго,но докато Титан е бил на власт никой не ни е съдил! ;) Някакви кратки заплахи имаше за Удоджи и на следващия ден двете страни се разбраха!
П.П Абе я ми отговори,ама честно...Ти всеки път ли си плащаш данъците? ;)

Отзад напред - нямам една стотинка дължима към държавата.
Отношенията ви за удоджи, макар и неправилни са ми през оная работа - проблема си е на вихрен и ваш. Обаче при държавата - абе човек, кви отсрочки, като отсрочката е държавна помощ? Заради вас фифа трябва да ни отвее от футболната карта, обаче после перуката ще ви е виновен. И наистина ще е виновен!

И в целия си пост ми напъхваш някакво фенство в думите, нещо, което винаги съм отричал, когато става въпрос за институции, независимо кои. Няма никакво фенство, а финансова, властова или политическа изгода-. В случая никой нЕма топките да се издърви сериозно на цска, щото знаят, че зад този отбор стоят фенове с немалка бройка.

Проданов,няма човек който редовно да си плаща данъците!Поне по голямата част де!Затова те попитах!Всеки отбор в България който си е заслужил да му помогне държавата,та му помага,въпреки че тя такива помощи ни дава че майката си трака!Не може ЦСКА да го пратят във В група!Сега ще кажеш ''Еми Юве как ги наказаха''!Те ги наказаха,но в Италия има 7 такива Ювета,докато при нас имаме само 2 Ювета(те те едни Ювета ама аре)!Схващаш ли разликата? И като ни затрият вие да сте доволни не защото ''така било правилно в името на държавата и великите й закони'' а заради това че никога повече няма да ви тормозме за титлата!И да ти кажа,че ако фифа трябва да ни отвее,то тя ще го направи не само заради нас а заради всичките ни отбори в А група!ДО ЕДИН!Това че Батков подкупва медиите и нищо не пише за задължения от страна на ''Левски'' си е отделен въпрос нали така?ЦСКА и Левски са клубовете които им се обръща най много внимание по новините и странно защо вас ви игнорират по отношения на задължения!Аз обаче съм сигурен че не сме ви задминали по това! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 16 окт 2009 11:24

малко си се пообъркал със "само двете Ювета" в България
100 години символ на Пловдив

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 окт 2009 11:32

Делянски, не знам що ти е толкова трудно да приемеш, че има разлика. Левски толкова го проверяват и разкостват, всичко е обявено, не е тайна и отчети от одити и от общото му събрание. Левски си разкри данъчната информация, цска отказва. Що? ЦСКА дължи на държавата една трета от общо всички клубове в страната, като е абсолютен рекордьор с над три пъти пред следващия Ботев. Власта ви пази, не усещаш ли?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 окт 2009 13:01

от tprodanov на 16 Окт 2009 09:51

Не си достатъчно запознат. Картаго също, въпреки ироничното му изказване, си е напълно неподготвен. Наказание са клуба има, когато символите са показвани от лице от клуба. Когато става въпрос за фенове, нещата се свеждат до парична глоба. Дори и наказанието с гостуването беше над правомощията на синьото бфс.

ПП Олд дет, първо, аз не знам какви заплати взимат, ти очевидно знаеш. Все пак не виждам проблема, ако ще и милиони да са. Как реши, че не са платени осигуровки? Всъщност, ти ми се измъкваш по един въпрос от много време, какъв е проблема да се осигуряват на 500лв и да получават допълнително 20 000лв? Още не си измислил отговора, нищо.

Виждам, че сравняваш и дълговете - Левски има дългове, да. Към фирми на мустака - това са неговите вложения, които той си ги брои като заеми. Но това си е наш проблем - никой външен не е ангажиран с него. Обаче тия расрочвания на дългове към държавата? Ае пробвай се ти да си разсрочиш дълговете към държавата да видим? Щото май е само за нЕкои?tprodanov

Лично съобщение

Проданов,на въпросът ти бях отговорил с голями букви и с молбата да прочетеш най-после отговора ми,но от опита си в дискусиите свикнах,че ти четеш само това,което ти изнася и повтаряш пак това,което ти е угодно :oops:
Първо:Сведенията за заплатите,взимани в Левски се промъкват в медиите(за заплатата на Гонзо имаше информация даже в Гонг),въпреки медийното затъмнение и конфорт,осигурен ви от продажните журналисти!
Второ:Отговор на въпросът ти,с тайната надежда че най-после ще го прочетеш ;) ДАНЪК ОБЩ ДОХОД (ДОД) СЕ ПЛАЩА ОТ ВСИЧКИ ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В БЪЛГАРИЯ ВЪРХУ ДОХОДИТЕ ИМ В ДАДЕН ПЕРИОД В ПРОЦЕНТ,ПОСОЧЕН В ТАБЛИЦИ.ОТ ЕДНА ГОДИНА БЕ ВЪВЕДЕН ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПЛОСЪК ДАНЪК (10% ОТ ДОХОДА,НЕЗАВИСИМО ОТ РАЗМЕРА МУ).ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА НЯМАТ ПРАВО ДА ИЗВЪРШВАТ ПО ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОР ДЕЙНОСТ,ЕДНАКВА С ДЕЙНОСТТА ПО ОСНОВНИЯ ИМ ДОГОВОР!По глаждански договор получават възнагражденията си хора с ненормиран работен ден или във вид на хонорари(музиканти,артисти,художници и други)!Ако си прочел написаното до сега,можеш да си направиш съответните изводи и не ми излизай с номерата,че бягам от отговори!Това е точно твоя модел на поведение.Сега сам можеш да отговориш дали е законно да се осигуряваш върху 500 лева,а да получаваш 20000 :!:
Трето:В тоя ред на мисли,Левски или служителите му дължат на държавата невнесените суми по ДОД в размер на дължимите според реалните им доходи в клубът!

Сега ако отговорът ми те задоволява,можеш да благоволиш да ми отговориш на въпросите,които ти зададох в предишния си пост към тебе!

RS.Тук пак се опита да ожилиш като скорпион споменавайки за някакъв не еднакъв критерий.С прискърбие съм принуден да се съглася за сефте с теб.Защо,когато взеха лиценза ни за участие в ЕКТ за дългове към държавата не бяха принципни по същия начин,след като всички отбори в А група са били длъжници по това време?Защо беше наказан само отбора на ЦСКА,докато вие със същите,а може би и по голями задължения,бяхте пратени служебно да представлявате България в ШЛ?Сега,ако уважаваш себе си и искаш да те уважават като мъж,се постарай да отговориш на въпросите ми т тоя и в предишния пост!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 окт 2009 13:39

1. Сведения за заплати от журналисти не смятам да обсъждам, още повече, че и аз самия нямам информация какви са. Но независимо дали са 2, 3 или 30 000 на мен не ми пречи.
2. ДОД се плаща, някъде да съм го оспорил? Но ми е интересно, как точно реши, че аз например нямам право да извършвам дейност на граждански договор, която е същата, с тази на трудовия ми договор? Нещо се обърка зловещо тук - има си трудов, там Левски си плаща каквото трябва. Има си и граждански - там осигуровки и данъци се дължат от гражданите. Ти може би имаш справка за всеки един от футболистите на Левски колко данъци е платил? Щото аз не. А това, че гражданския договор е само за хора с ненормиран ден е невероятно просто.
3. В тоя смисъл, служителите на Левски дължат каквото си дължат по граждански договор и това задължение няма нищо общо с клуба. Дали си го плащат - пак казвам, не знам. Ти също не знаеш, на 100%.

4. Не видях къде Левски се води за клуб със задължения към държавата, които са с изтекъл срок.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 16:25

tprodanov написа:Делянски, не знам що ти е толкова трудно да приемеш, че има разлика. Левски толкова го проверяват и разкостват, всичко е обявено, не е тайна и отчети от одити и от общото му събрание. Левски си разкри данъчната информация, цска отказва. Що? ЦСКА дължи на държавата една трета от общо всички клубове в страната, като е абсолютен рекордьор с над три пъти пред следващия Ботев. Власта ви пази, не усещаш ли?

Проданов,не бъди толкова убеден!Аз,както и ти знаеме много добре Батков каква невинна овчица е нали ;) ;) ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2009 18:23

Делянски, като изхвърлиха преди няколко години "Пирин" от А група, за какви финансови нарушения ставаше въпрос, както и за какви суми?Защо на "Пирин" не беше разрешено да си разсрочат задълженията, а директно ги изхвърлиха?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 16 окт 2009 19:38

Говорите врели некипели-плащали,неплащали-кво значение има това за вас,а и какво ви интересува.Аз не съм плащал данък от 5 г.,и какво-децата са ми на градина-и какво,плащам задълженията малко помалко-колкото имам-това значи че съм нередовен ли,я по добре идете и си ударете главите в някои дирек-дано ви доиде малко ум.Така стоят нещата при по голяма част от населението-нередовни ли са.Тези имали задължения-онези имали-ооо00 ми то по цял свят имат-закриите футбола,дано някои малоумници мирясат.Така че престанете да говорите глупости-не може без задължения,рано или късно ще се покрият,ако не кеш-с активи,имоти,договори и т.н.-така че мирясаите наи-накрая-дразните ме с вашата глупост.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2009 19:45

king1979 написа:Говорите врели некипели-плащали,неплащали-кво значение има това за вас,а и какво ви интересува.Аз не съм плащал данък от 5 г.,и какво-децата са ми на градина-и какво,плащам задълженията малко помалко-колкото имам-това значи че съм нередовен ли,я по добре идете и си ударете главите в някои дирек-дано ви доиде малко ум.Така стоят нещата при по голяма част от населението-нередовни ли са.Тези имали задължения-онези имали-ооо00 ми то по цял свят имат-закриите футбола,дано някои малоумници мирясат.Така че престанете да говорите глупости-не може без задължения,рано или късно ще се покрият,ако не кеш-с активи,имоти,договори и т.н.-така че мирясаите наи-накрая-дразните ме с вашата глупост.

Значи нямаш пари да си платиш данък сгради и такса смет, ама имаш пари за интернет, за да дрънкаш глупости във форумите :lol:
Пич, я ми дай пример за разсрочено плащане на здравна и пенсионна осигуровка, както и ДОД?Тях или ги плащаш, или не ги плащаш, ама като не ги плащаш си носиш последствията.В много държави по света, неплащането на данъци и укриването на доходи се смята за много тежко престъпление спрямо обществото и държавата и присъдите са жестоки.Справка-Ал Капоне.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Живко Петров
Контакти:

Мнениеот Живко Петров » 17 окт 2009 01:03

kartago написа:Хахахахахаха, ти "уби рибата" направо, "къртиш мивки", хахахахахаха, значи ако официален представител на отбор е с нацистки символи само тогава има наказание, хаахахаха, нещо ти е сбъркано млякото на тебе, още вчера забелязах!
Апропо, и аз понякога съжалявам, че съм модератор, иначе вчера щях да ти отговоря по съвсем друг начин!...........

нямам идея катарго, къде е млякото... но едно е сигурно, по добро е от твоя квас 8-)
"...and Hristo Yovov somehow struck the woodwork from close range.."
[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/photos/2009/11/b_1032.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”