tprodanov написа:delqnski47 написа:Проданов,защо повтаряш като развален грамофон едни и същи неща???ЦСКА има задължения към държавата това е ясно!Има едно нещо което се казва ''острочка'' нали така???Така...нещо незаконно да има???Министъра сега се изказа,НО НЕ НИ Е СЪДИЛ!В едно негово изрчение имаше една ключова дума и тя беше ''острочка''!И ще видиш че на следващата седмица ще пише ''ЦСКА се спорузомя с министъра за еди кво си...''И като излезе и ти ще кажеш ''Еми той шото е чорбар и е братовчед на сестрата на жената на Пенев!''Значи...като ЦСКА не си плаща данъците и ни съдят,значи данъчните не са чорбари,като не ни съдят,значи са чорбари!?!?!Е...извинявай,но глупаво е не мислиш ли?Щом като Титаните са се спорузомяли с частните и държавните фирми за острочки и тем подобни,значи проблеми нЕма!Ако ни съдят вече е друго,но докато Титан е бил на власт никой не ни е съдил!Някакви кратки заплахи имаше за Удоджи и на следващия ден двете страни се разбраха!
П.П Абе я ми отговори,ама честно...Ти всеки път ли си плащаш данъците?
Отзад напред - нямам една стотинка дължима към държавата.
Отношенията ви за удоджи, макар и неправилни са ми през оная работа - проблема си е на вихрен и ваш. Обаче при държавата - абе човек, кви отсрочки, като отсрочката е държавна помощ? Заради вас фифа трябва да ни отвее от футболната карта, обаче после перуката ще ви е виновен. И наистина ще е виновен!
И в целия си пост ми напъхваш някакво фенство в думите, нещо, което винаги съм отричал, когато става въпрос за институции, независимо кои. Няма никакво фенство, а финансова, властова или политическа изгода-. В случая никой нЕма топките да се издърви сериозно на цска, щото знаят, че зад този отбор стоят фенове с немалка бройка.
Проданов,няма човек който редовно да си плаща данъците!Поне по голямата част де!Затова те попитах!Всеки отбор в България който си е заслужил да му помогне държавата,та му помага,въпреки че тя такива помощи ни дава че майката си трака!Не може ЦСКА да го пратят във В група!Сега ще кажеш ''Еми Юве как ги наказаха''!Те ги наказаха,но в Италия има 7 такива Ювета,докато при нас имаме само 2 Ювета(те те едни Ювета ама аре)!Схващаш ли разликата? И като ни затрият вие да сте доволни не защото ''така било правилно в името на държавата и великите й закони'' а заради това че никога повече няма да ви тормозме за титлата!И да ти кажа,че ако фифа трябва да ни отвее,то тя ще го направи не само заради нас а заради всичките ни отбори в А група!ДО ЕДИН!Това че Батков подкупва медиите и нищо не пише за задължения от страна на ''Левски'' си е отделен въпрос нали така?ЦСКА и Левски са клубовете които им се обръща най много внимание по новините и странно защо вас ви игнорират по отношения на задължения!Аз обаче съм сигурен че не сме ви задминали по това!