ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски

Мнениеот Old_death » 16 окт 2009 07:23

от tprodanov на 15 Окт 2009 22:32

Моя коментар е, че в момента бфс не спазва никакви закони и затова трябва да бъде изхвърлено. В случая не съм запознат, но съм напълно убеден, че в момента Левски може да прави каквото си иска, ако ще и с по 12 играча да излиза и да прави по 5 смени. И това започна още с престъпното оставяне на цска в А група, оттам нататък ще са все компромиси, никакви закони, никакъв ред. Пак ще си гледаме мачовете на сливен, пак ще гледаме символични наказания, да се махат!

Престани да чупиш тъпомера!Няма ли най-после да престанете с тия митове за В група!Да ти напомня ли как стоеше въпроса тогава?Обявиха дългове на ЦСКА към държавата и затова отнеха лиценза на клуба за участие в ЕКТ!След това тоя дълг бе разсрочен и договорен,като на тая база Лицензиозната комисия към БФС даде лиценз на клубът за участие в първенството!Това стана при положение че всички отбори в А група са имали дългове към държавата,но бе наказан само ЦСКА!!!А за Левски не се безпокой!Вие повече от 30 години си правите каквото си искате ;) Като толкова знаеш да търсиш сметка,защо не се поинтересуваш до къде стигна финансовата ревизия на Герена.Защо има медийно затъмнение около всичко свързано с проверките на данъчните в Левски?Провери и ни дай някаква информация :lol: Говори се за дълг от 10 млн,натрупан в период от 20 години!Гонзо като играч получаваше 26000 лв. заплата,а сега като Изпълнителен директор само 12000.Урсула получава 24000 лв заплата.Колко данъци внасят в хазната?Нали беше примерен данъкоплатец и се побесняваше при вида на крадци на данъци!Ето ти двама,извадени напосока от любимия ти отбор,или не ти се ще да ги ползваш за мишени в плюването си!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 16 окт 2009 07:40

elia написа:
tprodanov написа:Дългове към държавни вземания нЕма никой, в това може да си сигурен. А към частни фирми си имайте дългове с милиарди, ако искате, не ме грее. Но за държавата е друго.

tprodanov - има си закони в тази страна. Ако някой има дългове към държавата, вземанията се обезпечават и всочко е наред. Ако не може дълга да се внесе веднага и не може да бъде обезпечен с активи на длъжника, тогава има проблем. Докато дълговете са обезпечени и се погасяват регулярно - всичко е наред и не се търпят санкции. Поне четете законите, преди да давате мнения. Батков нагласи ЦСКА, смятате ли, че ако незаконно беше оставен ЦСКА в А група, Батков щеше да си мълчи?
КЗЛ

Прав си че са договорени отсрочки, но сроковете за някои задължения са изтекли вчера.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 окт 2009 08:40

До колкото съм запознат-когато феновете на даден клуб развяват знамена със разни такива символи, отбора се глобява с 3 точки... това е разпоредба на УЕФА. Но тази дискусия е офтопик, такаче невиждам смисъл да спорим. Все пак 37хиляди лева не са малко пари.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 окт 2009 08:45

В крайна сметка от всички тези дългове, глоби, спорове и казански афери, губи футболът, и нашите футболни хора вместо да се заяждат и съдят, нека малко се замислят какво правят, защото всичко в крайна сметка зависи от тях-това което зависи от нас ние го правим!
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 окт 2009 09:51

Не си достатъчно запознат. Картаго също, въпреки ироничното му изказване, си е напълно неподготвен. Наказание са клуба има, когато символите са показвани от лице от клуба. Когато става въпрос за фенове, нещата се свеждат до парична глоба. Дори и наказанието с гостуването беше над правомощията на синьото бфс.

ПП Олд дет, първо, аз не знам какви заплати взимат, ти очевидно знаеш. Все пак не виждам проблема, ако ще и милиони да са. Как реши, че не са платени осигуровки? Всъщност, ти ми се измъкваш по един въпрос от много време, какъв е проблема да се осигуряват на 500лв и да получават допълнително 20 000лв? Още не си измислил отговора, нищо.

Виждам, че сравняваш и дълговете - Левски има дългове, да. Към фирми на мустака - това са неговите вложения, които той си ги брои като заеми. Но това си е наш проблем - никой външен не е ангажиран с него. Обаче тия расрочвания на дългове към държавата? Ае пробвай се ти да си разсрочиш дълговете към държавата да видим? Щото май е само за нЕкои?

penkov87
Контакти:

Мнениеот penkov87 » 16 окт 2009 09:52

това пък е гати тъпотията

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 16 окт 2009 10:02

downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме

хахахахахахахахахаха.......Страшно ме разсмя, че той не беше ли адвокат и по време на "казанската екскурзия" ???

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 10:11

Проданов,защо повтаряш като развален грамофон едни и същи неща???ЦСКА има задължения към държавата това е ясно!Има едно нещо което се казва ''острочка'' нали така???Така...нещо незаконно да има???Министъра сега се изказа,НО НЕ НИ Е СЪДИЛ!В едно негово изрчение имаше една ключова дума и тя беше ''острочка''!И ще видиш че на следващата седмица ще пише ''ЦСКА се спорузомя с министъра за еди кво си...''И като излезе и ти ще кажеш ''Еми той шото е чорбар и е братовчед на сестрата на жената на Пенев!''Значи...като ЦСКА не си плаща данъците и ни съдят,значи данъчните не са чорбари,като не ни съдят,значи са чорбари!?!?!Е...извинявай,но глупаво е не мислиш ли?Щом като Титаните са се спорузомяли с частните и държавните фирми за острочки и тем подобни,значи проблеми нЕма!Ако ни съдят вече е друго,но докато Титан е бил на власт никой не ни е съдил! ;) Някакви кратки заплахи имаше за Удоджи и на следващия ден двете страни се разбраха!
П.П Абе я ми отговори,ама честно...Ти всеки път ли си плащаш данъците? ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 окт 2009 10:12

DidoManUtd написа:
downlow написа:вие не смятате ли, при положение че Батков е адвокат няма да си е проверил нещата,колкото и глупав да го смятаме

хахахахахахахахахаха.......Страшно ме разсмя, че той не беше ли адвокат и по време на "казанската екскурзия" ???

Много як отговор. :lol: Мустака бе адвокат и Пелето кога избяга в Енерги Котбус.Страшно кадърен адвокат,дори да е единствения в света,пак не бих му ползвал услугите :P
Само Черно море.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 окт 2009 10:22

delqnski47 написа:Проданов,защо повтаряш като развален грамофон едни и същи неща???ЦСКА има задължения към държавата това е ясно!Има едно нещо което се казва ''острочка'' нали така???Така...нещо незаконно да има???Министъра сега се изказа,НО НЕ НИ Е СЪДИЛ!В едно негово изрчение имаше една ключова дума и тя беше ''острочка''!И ще видиш че на следващата седмица ще пише ''ЦСКА се спорузомя с министъра за еди кво си...''И като излезе и ти ще кажеш ''Еми той шото е чорбар и е братовчед на сестрата на жената на Пенев!''Значи...като ЦСКА не си плаща данъците и ни съдят,значи данъчните не са чорбари,като не ни съдят,значи са чорбари!?!?!Е...извинявай,но глупаво е не мислиш ли?Щом като Титаните са се спорузомяли с частните и държавните фирми за острочки и тем подобни,значи проблеми нЕма!Ако ни съдят вече е друго,но докато Титан е бил на власт никой не ни е съдил! ;) Някакви кратки заплахи имаше за Удоджи и на следващия ден двете страни се разбраха!
П.П Абе я ми отговори,ама честно...Ти всеки път ли си плащаш данъците? ;)

Отзад напред - нямам една стотинка дължима към държавата.
Отношенията ви за удоджи, макар и неправилни са ми през оная работа - проблема си е на вихрен и ваш. Обаче при държавата - абе човек, кви отсрочки, като отсрочката е държавна помощ? Заради вас фифа трябва да ни отвее от футболната карта, обаче после перуката ще ви е виновен. И наистина ще е виновен!

И в целия си пост ми напъхваш някакво фенство в думите, нещо, което винаги съм отричал, когато става въпрос за институции, независимо кои. Няма никакво фенство, а финансова, властова или политическа изгода-. В случая никой нЕма топките да се издърви сериозно на цска, щото знаят, че зад този отбор стоят фенове с немалка бройка.

Не мога да разбера що бъркате държавните дългове с частните, като двете неща нЕмат нищо общо!

ПП Хайде някой разбирач да ми обясни, как ще платят с парите от уефа, като те се изплащат след края на турнира :?: :?: :?:

Върни се в “ЦСКА”