ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА ще иска служебни загуби на Левски
Ми те Левски,португалци почнаха да купуват наред,то не бе Калисте Малисте,голаджия голям,а в крайна сметка нищо!

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
greedy написа:Стига с тея дългове на ЦСКА, то за такива дългове ако се отпадаше в долните дивизии, половината отбори В Европа дето са лидери в първенствата си трябваше да са във В групите. Реал М с 300 млн дългове сигурно трябва да играе в първенството на Фарьорски Острови. Не се пънете да правите от мухата слон
Дългове към държавни вземания нЕма никой, в това може да си сигурен. А към частни фирми си имайте дългове с милиарди, ако искате, не ме грее. Но за държавата е друго.
tprodanov написа:Дългове към държавни вземания нЕма никой, в това може да си сигурен.
Залагаш ли единия си яйчник?

И кое му е другото, дълговете са си дългове, няма държава няма частно. Говорите така, щото само така ви изнася 
greedy написа:И кое му е другото, дълговете са си дългове, няма държава няма частно. Говорите така, щото само така ви изнася
Ами аз съм част от държавата, като първо, и нЕкак си не съм на кеф тя да подпомага частни фирми.
И като второ - дълга към държавата е чиста форма на държавно подпомагане, което е напълно забранено от фифа и си носи рисковете. Ако Перуци не беше толкова близък с Платини щехте да се във В група.
ПП Яйчници немам. По темата можеш да видиш гугъла какво казва по въпроса - яйца на очи. Потърси го в изображения.
greedy написа:И кое му е другото, дълговете са си дългове, няма държава няма частно. Говорите така, щото само така ви изнася
Ка щало па да няма разлика?Хората за един данък сгради, неплатен, може да не могат да си запишат детето в детска градина, ти ще ми говориш, че нямало значение.Че нали тези дето те лекуват и обучават получават парите си именно от данъците, които се плащат.Боклучиите, дето са ви собственици.. откъде мислиш, че им плащат общините?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Ама сте едни разбиратели всичкитее
добре, че е червения форум да драснете някой ред, че в синия май няма никой
Готино ми е когато нещо ви дразни, така усещам че сме много пред вас 
Кръв повръщам пари не връщам,теле!torpilatalan написа:nn72 написа:Що??Victor Apostolov написа:УМРЕТЕ ПРАСЕТА!!!!!
ЩОТО ДО ПОНЕДЕЛНИК ЗАДЪЛЖЕНИАТА НА ДЪРЖАВАТА ПРАСЕ ТИ ПЛАТИ ИЛИ БЕЗ ЛИЦЕНЗ УМРИ![]()
![]()
![]()
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Мен ме дразни, когато някой ми бърка в джоба, което се случва сега. Дали са титаните или мустака ми е все тая, всички комунистически изчадия са ми омразни. Вие като отбор в момента сте ми безразлични - най-малкото сме толкова назад, че немаме допирни точки, та някак си не виждам някакъв смисъл в изказването ти.
Както Кривия неможе да играе до следващия трансферен прозорец, така би трябвало и Мечката да не игра-СИМПЪЛ! Офтопик-БФС'то трябваше да вземе 3 точнки на Левски но УВИ взе им 37хиляди пари-ЦИРК!
YA GUNNERS YA