Взимат София-Бургас за 2 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Взимат София-Бургас за 2 часа

Мнениеот blue SASHO77 » 08 авг 2013 10:57

Тъпи изроди нещастни!!! Е заради такива педераси си отиват невинни хора!!!
САМО ЛЕВСКИ

eklazarov
Контакти:

Мнениеот eklazarov » 08 авг 2013 11:51

много спортна тема

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 авг 2013 14:18

Това германците са гати идиотите да позволят на хората да карат с над 300. С повече от 30 км. трябва да се забрани да се кара, където и да е било. Тоя политически трол viali69 е гати спрелия тип.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 08 авг 2013 15:51

boabbb написа:Това дето го подмина като спрял при скорост 220-230 км/ч, беше Карера GT2 или 3, която не е никак по-лоша от въпросната кола. Абсолютна дебилщина е да се кара с подобна скорост и докато имаме подобни случаи, ще гледаме по телевизията размазани хора :( . Виали изказва интересни аргументи, наистина е интгересно да се пътува по неговия начин, само че факта, че е най-вероятно платена подкрепа на Олигарски, ме отвращава.

Какво ми ги коментирате тези коли спрели на паркинг + това клипа е от няколко години

http://www.youtube.com/watch?v=gxtsB4k4BM0

Lamborghini LP640 710HP 0-300 25.5 sec. 357km/h

Качено на 15.09.2008

София - Бургас 1:45мин. - без цялостна магистрала при това
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 08 авг 2013 17:50

doktora25 написа:Не знам, ама аз все си мисля за онова интервю с оня холандец, в което той казваше, че на западноевропейците въобще не им пука за нас като хора, а само за територията ни и да имат контрол върху нея. Та тези магистрали май основно на тях им трябват, а не на нас. Ние не сме дорасли за магистрали щом правим такива простотии. Има много резон и в думите на Виали.

Строителството на трансгранични и вътрешни магистрали е един от приоритетите на системата наречена НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
Хората са го написали и показали в различни филми много преди ние българите да подозираме изобщо за скритата роля на магистралите.
Правителството на ГЕРБ беше най-отявлено налагащото Новия ред в цялата история на България. Именно заради това и строителството на магистрали беше сред основните им приоритети.
И пак казвам, това не го казвам аз, а е показано в много от така наречените "конспиративни теории" далеч преди някой да е чувал за Бойко Борисов и ГЕРБ.
Феновете на Тиквата обаче са чели най-много "Винету" и на тях такива неща са мъгляви и неясни ... :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 08 авг 2013 18:07

Daniel Levski написа:Ти си много ограничен, честно. Ти въобще ходил ли си в Европа, знаеш ли,че времето е пари. Най-важното нещо е човек и товар да достигат от точка А до точка Б възможно най-бързо и безопасно. Когато искаш да се разхождаш туристически има и обходни пътища.

1. Има обходни пътища, но хората не пътуват по тях. Няма и как да пътуват, след като цялата пропагандна машина на Системата им промива мозъците, заливайки ги с постоянна информация за магистралите. Да не говорим за това, че второкласните пътища умишлено не се поддържат и са разбити.
2. Сега ще чакам да поевтинеят стоките, които пътуват от София за Бургас и обратното ! Нали по твоята логика като имаме магистрала вече това трябва да стане ... :lol:
3. Времето е пари ? И за обикновения човек ли ? Аз пък все си мисля, че не е толкова важно дали ще стигнеш час или два по-рано.
За безопасността въпросът също е много спорен. Високите скорости по магистралите са предпоставка за повече ПТП-та.
4. Разходът на гориво бил по-малък при скорост 200 км/ч., отколкото при 60 км/ч. ... :o
Момчета, вие бърз и мощен автомобил карали ли сте изобщо някога ?! :?
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 авг 2013 18:39

viali69 написа:Аз си мисля

...заеби :lol: :lol: Не ти се отдава.

Поздрави:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gudJgbvBnmo[/youtube]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zaxyg
Контакти:

Мнениеот zaxyg » 08 авг 2013 20:23

viali69 написа:1. Има обходни пътища, но хората не пътуват по тях. Няма и как да пътуват, след като цялата пропагандна машина на Системата им промива мозъците, заливайки ги с постоянна информация за магистралите. Да не говорим за това, че второкласните пътища умишлено не се поддържат и са разбити.

zaxyg написа:П.П. А на връщане минах по стария път през Сливен, Нова Загора, Стара Загора, Чирпан. Приятно, ненатоварено, минаваш през градове, села, гледаш хора, пък спреш за кафенце. ;) Сега хубавото е, че имаш избор. Можеш по магистралата, по първокласен път, по второкласен, ако искаш с влак, който може да си позволи и със самолет. Де ти такъв избор преди време.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 авг 2013 00:21

Не ли много 2 часа е... :o

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 09 авг 2013 15:39

Лайновози.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Свободна зона”