Взимат София-Бургас за 2 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue SASHO77
- Контакти:
Re: Взимат София-Бургас за 2 часа
Тъпи изроди нещастни!!! Е заради такива педераси си отиват невинни хора!!!
САМО ЛЕВСКИ
много спортна тема
Това германците са гати идиотите да позволят на хората да карат с над 300. С повече от 30 км. трябва да се забрани да се кара, където и да е било. Тоя политически трол viali69 е гати спрелия тип.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
boabbb написа:Това дето го подмина като спрял при скорост 220-230 км/ч, беше Карера GT2 или 3, която не е никак по-лоша от въпросната кола. Абсолютна дебилщина е да се кара с подобна скорост и докато имаме подобни случаи, ще гледаме по телевизията размазани хора. Виали изказва интересни аргументи, наистина е интгересно да се пътува по неговия начин, само че факта, че е най-вероятно платена подкрепа на Олигарски, ме отвращава.
Какво ми ги коментирате тези коли спрели на паркинг + това клипа е от няколко години
http://www.youtube.com/watch?v=gxtsB4k4BM0
Lamborghini LP640 710HP 0-300 25.5 sec. 357km/h
Качено на 15.09.2008
София - Бургас 1:45мин. - без цялостна магистрала при това
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
doktora25 написа:Не знам, ама аз все си мисля за онова интервю с оня холандец, в което той казваше, че на западноевропейците въобще не им пука за нас като хора, а само за територията ни и да имат контрол върху нея. Та тези магистрали май основно на тях им трябват, а не на нас. Ние не сме дорасли за магистрали щом правим такива простотии. Има много резон и в думите на Виали.
Строителството на трансгранични и вътрешни магистрали е един от приоритетите на системата наречена НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
Хората са го написали и показали в различни филми много преди ние българите да подозираме изобщо за скритата роля на магистралите.
Правителството на ГЕРБ беше най-отявлено налагащото Новия ред в цялата история на България. Именно заради това и строителството на магистрали беше сред основните им приоритети.
И пак казвам, това не го казвам аз, а е показано в много от така наречените "конспиративни теории" далеч преди някой да е чувал за Бойко Борисов и ГЕРБ.
Феновете на Тиквата обаче са чели най-много "Винету" и на тях такива неща са мъгляви и неясни ...
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Взимат София-Бургас за 2 часа
Daniel Levski написа:Ти си много ограничен, честно. Ти въобще ходил ли си в Европа, знаеш ли,че времето е пари. Най-важното нещо е човек и товар да достигат от точка А до точка Б възможно най-бързо и безопасно. Когато искаш да се разхождаш туристически има и обходни пътища.
1. Има обходни пътища, но хората не пътуват по тях. Няма и как да пътуват, след като цялата пропагандна машина на Системата им промива мозъците, заливайки ги с постоянна информация за магистралите. Да не говорим за това, че второкласните пътища умишлено не се поддържат и са разбити.
2. Сега ще чакам да поевтинеят стоките, които пътуват от София за Бургас и обратното ! Нали по твоята логика като имаме магистрала вече това трябва да стане ...
3. Времето е пари ? И за обикновения човек ли ? Аз пък все си мисля, че не е толкова важно дали ще стигнеш час или два по-рано.
За безопасността въпросът също е много спорен. Високите скорости по магистралите са предпоставка за повече ПТП-та.
4. Разходът на гориво бил по-малък при скорост 200 км/ч., отколкото при 60 км/ч. ...
Момчета, вие бърз и мощен автомобил карали ли сте изобщо някога ?!
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Взимат София-Бургас за 2 часа
viali69 написа:Аз си мисля
...заеби
Поздрави:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gudJgbvBnmo[/youtube]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
viali69 написа:1. Има обходни пътища, но хората не пътуват по тях. Няма и как да пътуват, след като цялата пропагандна машина на Системата им промива мозъците, заливайки ги с постоянна информация за магистралите. Да не говорим за това, че второкласните пътища умишлено не се поддържат и са разбити.
zaxyg написа:П.П. А на връщане минах по стария път през Сливен, Нова Загора, Стара Загора, Чирпан. Приятно, ненатоварено, минаваш през градове, села, гледаш хора, пък спреш за кафенце.Сега хубавото е, че имаш избор. Можеш по магистралата, по първокласен път, по второкласен, ако искаш с влак, който може да си позволи и със самолет. Де ти такъв избор преди време.
Не ли много 2 часа е... 
Лайновози.