Der Führer написа:vaskonti написа:Der Führer написа:Аз пак да попитам - ЗАЩО парите които евентуално Газпром ще дава , да се разпределят между отборите от "А" група ? След като на някой толкова му бърка в здравето ЕВЕНТУАЛНОТО спонсорство на Левски , най-нормалното нещо е просто държавата да премахне задължението частната компания да инвестира в българския спорт и да се договорят по-добри условия при реализацията на "Южен Поток" . Тоест Газпром да не дава никакви пари . Не вярвам руснаците да имат нещо против

Елементарно - даването на тези пари зависят от държавни преговори на най-високо ниво. Не зависят от добре поддържаните мустаци на Батков, нито от невероятните сини очи на Сираков.
Пак не ми отговаряш - ЗАЩО да се дават тези пари ( ако приемем че ще са дават някакви пари въобще ) на отборите в "А" група ?
Ами защото даването на тези пари не зависят от частен проект, а поне на 50% от държавата. Мислех, че достатъчно ясно съм се изразил...
THE G.A.M.E написа:vaskonti написа:Газпром от години реализира проектите си в България. При това от позицията на монополист.
Васка, много добре знаеш, че нещата са ... Несъизмерими.
Държавата не "извива" ръцете на "Газпром", по-скоро е обратното ...

Колко толкова да са несъизмерими? Годишно Газпром внася около 3 милиарда кубика газ, това малък бизнес ли ти се струва, дори и за техните мащаби? Ако толкова много ви харесват, защо до сега не са ви станали спонсори, ами чакат Южен поток?
Blue1914 написа:vaskonti написа:Blue1914 написа:Единственото, което Боко е можел да направи, което да мине метър и при преговорите с второто правителство, е да уговори някакво спонсорство на Газпром в България. Къде ще ги налеят тези пари за спонсорство и за реклама си е абсолютно тяхна работа. Това естествено
АКО проектите на корпорацията започнат да се реализират на територията на страната ни. Оттам идва зависимостта на спонсорския договор от държавните решения.

Това и вие много добре го осъзнавате, но важното е да се циганим и да се заяждаме...
Ако Газпром дадат спосорство на отделни спортни тимове, то Левски е ОЧЕВАДНО ПЪРВИЯТ ЛОГИЧЕН ИЗБОР за тях!

Газпром от години реализира проектите си в България. При това от позицията на монополист.
Викаш, реклама не им трябва, а?

Да, всеки един монополист има голяма нужда от реклама. Тъй де, конкуренцията е убийствена, когато си монополист, нали така?