3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00
На мен ми хареса този Кокоско.Още малко му трябва и ще влезе във форма.А този от португалския тим дето сте го взели ми се стори гОла вОда. 
Очаквано слабичко. Може би към 7-8 кръг ще навлязат във форма. Дотогава ще е така, дано поне имаме повече късмет в такива мачове, за да трупаме точки.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
На индивида малко по-горе ще му кажа, че за 3 мача събрахме толкова публика, колкото те няма да съберат до края на сезона. 
шивача написа:Очаквано слабичко. Може би към 7-8 кръг ще навлязат във форма. Дотогава ще е така, дано поне имаме повече късмет в такива мачове, за да трупаме точки.
Прав си!На биеме,ама и не падаме!Труден сезон ще е,но все пак е дълъг!Скоро ще има почивка и за национала и се надявам да се сработят!Футболисти има,треньори има,публика има-всички предпоставки за Отбор!Само ЦСКА!
Янис Зику написа:На индивида малко по-горе ще му кажа, че за 3 мача събрахме толкова публика, колкото те няма да съберат до края на сезона.
4000 няма как да ги стигнем никога!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Колкото по - скоро разкарате Александър Томов, толкова по - добре. И вашата няма да я бъде. Вярвайте в приказките му. Той е много убедителен.
Имате по - добри футболисти от "Левски" и това се вижда от всеки. Класата на тима е безспорна, но ви трябва време.
Както е тръгнало, двата гранда в първите осем - девет кръга ще бъдат във втората половина на таблицата. А бяха водещи отбори?
Имате по - добри футболисти от "Левски" и това се вижда от всеки. Класата на тима е безспорна, но ви трябва време.
Както е тръгнало, двата гранда в първите осем - девет кръга ще бъдат във втората половина на таблицата. А бяха водещи отбори?
Последна промяна от daniel875 на 03 авг 2013 22:27, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Младенов е слаб треньор.Не му се играело с юноши да не ги бият с по 2,3 на 0 всеки мач.Да не би толкова да няма момчета в школата които да са по-добри от тея двамата нови португалци?Аз съм убеден че има,но той винаги така прави.Превлича чужденци на килограми които после ако някой ги купи прибира процент от трансферите им.С този човек ЦСКА няма да е шампион отново.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
W84me написа:Янис Зику написа:На индивида малко по-горе ще му кажа, че за 3 мача събрахме толкова публика, колкото те няма да съберат до края на сезона.
4000 няма как да ги стигнем никога!Да не стане само така, че на дербито пак да сте 5000?
4000 вика, на гостуването ни срещу Берое бяхме г/д толкова..
Parmalat написа:Младенов е слаб треньор.Не му се играело с юноши да не ги бият с по 2,3 на 0 всеки мач.Да не би толкова да няма момчета в школата които да са по-добри от тея двамата нови португалци?Аз съм убеден че има,но той винаги така прави.Превлича чужденци на килограми които после ако някой ги купи прибира процент от трансферите им.С този човек ЦСКА няма да е шампион отново.
Така е. В България има само един Херо и всичко друго не става.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Янис Зику написа:4000 вика, на гостуването ни срещу Берое бяхме г/д толкова..
БОХХАХАХАХХАХАХАХ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема