Ботев ПД - Щутгарт - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Ботев ПД - Щутгарт 1-ви август, 20:30

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 31 юли 2013 14:00

metodito написа:Успех утре! Щом Мъри спомена "мечтата", знайте, че нещо ще направи. Отсрамете българския футбол в Европа, като влезете в групите на ЛЕ.

А и дано Мариян зашие един гол на немците и да покаже за пореден път на хейтърите сред нашата агитка, че са пълни лекета, барабар с т.нар. ръководители, които го изгониха.

Благодаря, Методито, а за Мариян - и аз си мисля, че може да им зашие един :) Не знам футболисти като техните дали сме виждали, обаче те друг като Мариян не са виждали и няма да видят. Нестандартен, неочакван и ще ги счупи в кръста 8-)

hetfield написа:Аз цялата минала седмица слушах как Левски е фаворит и няма начин да не бие Локомотив....Не 50:50,100:0 Щутгарт е фаворит.В такива моменти е доста изгодно да си аутсайдер и да хвърлиш бомбата...

Точно така! А ние обичаме да сме аутсайдери. От позицията на фаворити ни е по-трудно. Ще се представим достойно, а резултатът ще зависи и от това, което противопоставят Щутгарт срещу нас. Оптимист съм! 8-)

debiles написа: ... За мене Ботев в момента са най-стойностния отбор,утре ще ги гледам с вълнение и ако успеят ще им се радвам както 13 години се радвам на нашите сини момчета,според мен имат шанс,и то не-малък,и точно обратното според мен-нека се надъхат,но с мярка да не прегорят накрая,щото човек трябва да си повярва,да осъзнае че му е времето да постигне нещо велико.Относно Щутгарт-Харник определено голям плюс че няма да играе, Ибишевич се пази, Какау е по опасен според мен, Артур Бока също трябва да се обърне внимание,както и Сердар Тасчъ,но аз вярвам че макар и Щутгарт-нашите имат своите шансове за успех,и ще им стискам палци,в крайна сметка знам какво е да чакаш мач с Барселона,знам какво е и да чакаш мач с Ботев Враца (не искам да обиждам никого),тъй че напред и само напред. :)

Играем добре, също както Лудогорец и Литекс. берое показаха, че не високо темпо на игра не издържат, но и ЦСКА не успяха цял мач да играят бързо и към края заралии ги изпуснаха. Колкото до мача със "швабите" Бока и Тасчъ ме притесняват най-много мен, и гореспоменатото вече момоче Траоре. Но с една достатъчно добра преса, която да им пречи при изграждането на играта, мисля, че ще ги поукротим. Лошото е, че в тая преса Вандер ни е много важен човек, но ще гледаме някак да компенсираме.

И още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички сини фенове, които ни подкрепят като българи и се радват на стила на игра, който показваме. Аз лично ще се радвам Левски да си стъпи на краката колкото се може по-бързо, за да има истинска борба в Топ 7! Успех и на вас :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Caligula furious

Мнениеот Caligula furious » 31 юли 2013 16:14

fen-fen написа:Лелеее много злоба бе хора, и то от фенове на които отборите им са в незавидно състояние. Колко прост трябва да бъдеш за да не признаеш възхода на едните и паденията на другите! Днес и утре ще играят български отбори, които до момента са се представили достойно в Европа! Не е ли най важно да съхраним българския дух, да загърбим за момент клубните си пристрастия и да подкрепим българските отбори срещу чуждите? Та тези отбори представят Родината ни? От мен успех на Ботев! Ще им стискам палци. Довечера силно се надява и Лудогорец да се представи достойно!

Възходът на даден отбор в нашето първенство е относително понятие.
Разликата между възход и падение е в 2-3 мача,трабва да си много умствено изостанал за да обявиш ,че eдин отбор е във възход ,защото е победил в 2-3 мача при това ,непретенциозни съперници,а един "зелен" отбор записа загуба.
Аз виждам два провинциални отбора,които имат коплекс за малоценност от Софийските "грандове",това като добавим и манията за величие на тези два клуба,която е следствие на комплекса за малоценност, нещата стават трагични.
Нека съпоставим един друг отбор от Ловеч на тези два отбора по-горе,този Ловешки тим има титли 2 пъти повече,отколкото другите 2 провинциални отбора взети заедно,но нямат мания за величие,като последните.

Иначе по-темата пожелавам успех на Ботевь,дано да се представят на ниво!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 31 юли 2013 18:51

Caligula furious написа:Аз виждам два провинциални отбора,които имат коплекс за малоценност от Софийските "грандове",това като добавим и манията за величие на тези два клуба,която е следствие на комплекса за малоценност

Ко?Не!
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Caligula furious

Мнениеот Caligula furious » 31 юли 2013 18:57

О, м..да!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 31 юли 2013 19:05

Caligula furious написа:О, м..да!

Предлагам ти да прочетеш още веднъж каква чудовищна глупост си написал и да поразмислиш над нерадостната си съдба на говежди или свински фен...

След тва да гледаш е тва:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q23jz5re9gU[/youtube]

И да разбереш простичкия факт: НИЕ сме първия клуб в България, ние сме отбора който го има от най-отдавна, ние НИКОГА няма да се предадем или да умрем, НЕВЪР ЕВЪР!!!
С всяка една година агитката на БОТЕВ става все по-голяма, с всеки един сезон ставаме повече,напук на всички които си мислеха че у В група ше загинем.
Минахме през кво ли не,минахме мизерии, разочарования, десети глухи,обаче СЕ ВЪРНАХМЕ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!
Винаги ни е имало и винаги ще ни има!

Това е положението пич,тука сме и ше ви е*ем наред,свиквай....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Caligula furious

Мнениеот Caligula furious » 31 юли 2013 19:11

Ти да не си сексуален маниак!!??Ебане ,ебане и пак ебане. За ебането не се безпокой, само си носете подходящ вазелин!
Верно,че онодихте единия "гранд",ама ви чакат ЦСКА,Литекс,Берое,да не се окажете най -наебания отбор!!?
И кой е казал,че ще умирате ти нормален ли си!!??Играйте само не си показвайте комплексите.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 31 юли 2013 19:23

Caligula furious написа:Играйте само не си показвайте комплексите.

Ходи си гледай твоя отбор и не се отваряй много в темата БОТЕВ-Щутгарт!ОК?
Чий го дириш изобщо тука? Ако няма кво хубаво да кажеш и да ни пожелаеш успех, ш*бай се отзад и мри в мизерия!
Дори можеш да не ни пожелаваш нищо,ние сме БОТЕВ,нямаме нужда от никого, нямаме нужда да ни стискат палци сульо и пульо,дреме ми дали ше викаш за нас или против, защото ние сме БОТЕВ и не ни пука от никого и от нищо,капиш?

Потребителски аватар
Caligula furious

Мнениеот Caligula furious » 31 юли 2013 19:32

El Grande Capitan написа:
Caligula furious написа:Играйте само не си показвайте комплексите.

Ходи си гледай твоя отбор и не се отваряй много в темата БОТЕВ-Щутгарт!ОК?
Чий го дириш изобщо тука? Ако няма кво хубаво да кажеш и да ни пожелаеш успех, ш*бай се отзад и мри в мизерия!
Дори можеш да не ни пожелаваш нищо,ние сме БОТЕВ,нямаме нужда от никого, нямаме нужда да ни стискат палци сульо и пульо,дреме ми дали ше викаш за нас или против, защото ние сме БОТЕВ и не ни пука от никого и от нищо,капиш?

Браво!Гоуем си ,аз съм пожелал вече успех на Ботевъ,ама няма кой да чете, а това което казваш въобще не е комплексарско майна,превръщате се в един отбор от София ,който винаги е сам срещу всички.Това е форум и няма ти да ми даваш наклон на хуя,италиано мафиозо,ясно?!!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 31 юли 2013 19:34

Caligula furious написа:Това е форум и няма ти да ми даваш наклон на хуя,италиано мафиозо,ясно?!!

Хохо, само глей да не идеш твърде далече,щото ако си мислиш че си анонимен у форума-грешиш яко....

Потребителски аватар
Caligula furious

Мнениеот Caligula furious » 31 юли 2013 19:40

El Grande Capitan написа:
Caligula furious написа:Това е форум и няма ти да ми даваш наклон на хуя,италиано мафиозо,ясно?!!

Хохо, само глей да не идеш твърде далече,щото ако си мислиш че си анонимен у форума-грешиш яко....

Въобще не мисля,че съм анонимен или ти се мислиш за най -великия и имаш повече приятели от другите??!
Смятам да прекратиме този спор ,щото отидохме твърде далеч!Ако отида в Пловдив или ти дойдеш в моя град ще те черпя бира,щото си пич ,това го казвам без майтап,ама вземи поспри малко с приказките за ебането.

Върни се в “Ботев”