metodito написа:Успех утре! Щом Мъри спомена "мечтата", знайте, че нещо ще направи. Отсрамете българския футбол в Европа, като влезете в групите на ЛЕ.
А и дано Мариян зашие един гол на немците и да покаже за пореден път на хейтърите сред нашата агитка, че са пълни лекета, барабар с т.нар. ръководители, които го изгониха.
Благодаря, Методито, а за Мариян - и аз си мисля, че може да им зашие един

hetfield написа:Аз цялата минала седмица слушах как Левски е фаворит и няма начин да не бие Локомотив....Не 50:50,100:0 Щутгарт е фаворит.В такива моменти е доста изгодно да си аутсайдер и да хвърлиш бомбата...
Точно така! А ние обичаме да сме аутсайдери. От позицията на фаворити ни е по-трудно. Ще се представим достойно, а резултатът ще зависи и от това, което противопоставят Щутгарт срещу нас. Оптимист съм!

debiles написа: ... За мене Ботев в момента са най-стойностния отбор,утре ще ги гледам с вълнение и ако успеят ще им се радвам както 13 години се радвам на нашите сини момчета,според мен имат шанс,и то не-малък,и точно обратното според мен-нека се надъхат,но с мярка да не прегорят накрая,щото човек трябва да си повярва,да осъзнае че му е времето да постигне нещо велико.Относно Щутгарт-Харник определено голям плюс че няма да играе, Ибишевич се пази, Какау е по опасен според мен, Артур Бока също трябва да се обърне внимание,както и Сердар Тасчъ,но аз вярвам че макар и Щутгарт-нашите имат своите шансове за успех,и ще им стискам палци,в крайна сметка знам какво е да чакаш мач с Барселона,знам какво е и да чакаш мач с Ботев Враца (не искам да обиждам никого),тъй че напред и само напред.
Играем добре, също както Лудогорец и Литекс. берое показаха, че не високо темпо на игра не издържат, но и ЦСКА не успяха цял мач да играят бързо и към края заралии ги изпуснаха. Колкото до мача със "швабите" Бока и Тасчъ ме притесняват най-много мен, и гореспоменатото вече момоче Траоре. Но с една достатъчно добра преса, която да им пречи при изграждането на играта, мисля, че ще ги поукротим. Лошото е, че в тая преса Вандер ни е много важен човек, но ще гледаме някак да компенсираме.
И още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички сини фенове, които ни подкрепят като българи и се радват на стила на игра, който показваме. Аз лично ще се радвам Левски да си стъпи на краката колкото се може по-бързо, за да има истинска борба в Топ 7! Успех и на вас