Цветан Василев: Ботев ще задава темпото и модата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Цветан Василев: Ботев ще задава темпото и модата.

Мнениеот El Commandante » 30 юли 2013 11:53

tsonpen написа:Може би сбърках, че отворих дума за това. Този разговор не е за футболен форум. Вие се доверявате на чувствата си към отбора ви.

Значи,ти по принцип си сбъркал с тва че си фен на тотално неправилен отбор-еднодневка...
Какво изобщо ми мрънкаш за Пеевски,Беевски,Намайкасипутевски....кво изобщо искаш?

Да е жив и здрав Цв.Василев, кур за всички дето ни мразят, И БООООТЕВ ШАМПИООООН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 юли 2013 11:56

El Commandante написа:
bulgaro написа:Винаги ми е било смешно, когато някакъв си, чул - недочул, излиза с лафа, че КТБ държи парите на държавата, следователно това е много лошо за нас.

Още по-смешно е когато провериш фактите и се окаже че тези 50% пари на държавните фирми съставляват колосалната,умопомпрачителна сума от 400 милиона....ебем ти държавата ако тва са и парите...на фона на повече от 10те милиарда които има зад гърба си Цв.Василев,дали не са смешки тея писания? :mrgreen:

Тук май сте единствените, които оспорвате това. Ако помните, служебното правителство направи опит да въведе правило за разпределение на тези средства в повече банки. И веднага си навлече гнева на Цветан Василев с любезното съдействие на медиите му. В частност беше атакуван Плевнелиев, който изпълнява длъжността президент. Уникално - бизнесмен да атакува президент!
Факти и цифри бяха изнасяни по медиите достатъчно. Можете сами да си ги намерите. Години наред беше скрито-покрито, но публична тайна. Без подаръка на държавата, тази банка нямаше да я чуем въобще. Ето, така се прави бизнес в България. При това съвсем явно, при това мафията си има и защитници.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 30 юли 2013 11:57

Дилян Пеевски депутат на коя партия е? Каква е връзката между Пеевски и Василев?

аз и друг път съм го писал. след като моя шеф е американец и негър , значи и аз съм такъв :) или обратното той е бял и е българин (ще се зарадва само на първото :mrgreen: )
така е в бизнеса (в този големия де) , депутати , партийки не вървят, там парата е най-важното. И пак питам - КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ЕДИН БАНКЕР :idea:
Последна промяна от bnborisov на 30 юли 2013 11:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 30 юли 2013 11:57

Шефа ви си е чист Кюлев номер 2. Само дано не стане като с Кюлев, че и вие да се чудите какво става като буферите преди няколко години.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 юли 2013 12:01

El Commandante написа:
tsonpen написа:Може би сбърках, че отворих дума за това. Този разговор не е за футболен форум. Вие се доверявате на чувствата си към отбора ви.

Значи,ти по принцип си сбъркал с тва че си фен на тотално неправилен отбор-еднодневка...
Какво изобщо ми мрънкаш за Пеевски,Беевски,Намайкасипутевски....кво изобщо искаш?

Да е жив и здрав Цв.Василев, кур за всички дето ни мразят, И БООООТЕВ ШАМПИООООН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Моя работа си е на кой отбор ще съм фен. Ако ще и на отбор-едноминутка. Аз не коментирам отборите. Щом търсиш да ме ухапеш, явно колко принципно участваш в спора. И защо реши, че ви мразя? Както вече писах - уникално е, че половината държава скочи на протест, когато Пеевски беше назначен за шеф на ДАНС, а в същото време немалка група хора от третия по гоемина град в България скандира името на Цветан Василев...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 юли 2013 12:04

tsonpen написа:а в същото време немалка група хора от третия по гоемина град в България скандира името на Цветан Василев...

Ама ти си СУПЕР ТЪП бе момче,ние сме фенове на БОТЕВ и дотогава докогато отбора ни се развива,имаме бази,стадион,бием наред,ти кво очакваш?
Че ше викаме против Василев?
Ти нормален ли си въобще?
ИЗОБЩО не ми пука с кво се занимава собственика на отбора и,изобщо не ми пука колко кила тежи Пеевски,дотогава докогато бием наред,всичко е ОК,кво му е трудното за разбиране?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 30 юли 2013 12:07

boyan_kn написа:Шефа ви си е чист Кюлев номер 2. Само дано не стане като с Кюлев, че и вие да се чудите какво става като буферите преди няколко години.

Аз бих го оприличил по-скоро на Иван Буров, но омразата и завистта към всеки преуспял българин е безгранична, така че нека всеки си гледа сивото ежедневие и не завижда, а да се стегне и да допринесе с каквото може за оправянето на държавата ни. Който не може или не иска, поне да не с*ре срещу вентилатора, имате си клекала - целете дупката. ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 30 юли 2013 12:14

El Commandante написа:ИЗОБЩО не ми пука с кво се занимава собственика на отбора и,изобщо не ми пука колко кила тежи Пеевски,дотогава докогато бием наред,всичко е ОК,кво му е трудното за разбиране?

Всъщност аз ще спра да поддържам действията на Цветан Василев към любимия си Ботев едва когато компетентен орган докаже негово престъпление. Мисля, че това е основно правило във всяка правова държава. Повтарянето на всички плювки, лъжи и общи лафове само доказват злоба, завист и простотия.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 юли 2013 12:14

El Commandante написа:
tsonpen написа:а в същото време немалка група хора от третия по гоемина град в България скандира името на Цветан Василев...

Ама ти си СУПЕР ТЪП бе момче,ние сме фенове на БОТЕВ и дотогава докогато отбора ни се развива,имаме бази,стадион,бием наред,ти кво очакваш?
Че ше викаме против Василев?
Ти нормален ли си въобще?
ИЗОБЩО не ми пука с кво се занимава собственика на отбора и,изобщо не ми пука колко кила тежи Пеевски,дотогава докогато бием наред,всичко е ОК,кво му е трудното за разбиране?

Най-малкото, очаквах да не му скандирате името като на национален герой. Странна ценностна система имате.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 30 юли 2013 12:29

tsonpen написа:
Най-малкото, очаквах да не му скандирате името като на национален герой. Странна ценностна система имате.

Като ФЕНОВЕ скандираме имената и на Стоилов и на играчите и на ВСИЧКИ със заслуги към клуба и към отбора. Да, те за Ботев са ГЕРОИ :idea:

Едва ли пак ще проумееш, отивай да спамиш другаде :arrow:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Ботев”