Jürgen написа:Роналдо9Големец написа:Никога не съм го мислел, но явно saffrona разбира от логически задачки. Само да не правеше и такива клипове...
Да,но жената няма пропуск. Как ще я пусне?
Виж условието пак

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jürgen написа:Роналдо9Големец написа:Никога не съм го мислел, но явно saffrona разбира от логически задачки. Само да не правеше и такива клипове...
Роналдо9Големец написа:Jürgen написа:Роналдо9Големец написа:Никога не съм го мислел, но явно saffrona разбира от логически задачки. Само да не правеше и такива клипове...
Виж условието пак
Jürgen написа:Роналдо9Големец написа:Jürgen написа:Роналдо9Големец написа:Никога не съм го мислел, но явно saffrona разбира от логически задачки. Само да не правеше и такива клипове...
Виж условието пак
Чакай!!! Сетих се друго решение![]()
![]()
. Като е стигнала до средата се е обърнала,пазача като се е върнал я спрял и и казал да се връща в Швейцария. Така го е заблудила. Прав ли съм
![]()
?
Роналдо9Големец написа:Jürgen написа:13. В затвор сте. При вас има 2ма човека - единият винаги казва истината, другият винаги лъже. Вие обаче не знаете кой лъже и кой казва истината. Имате 2 врати - едната ще ви убие, другата ще ви изведе от затвора. Имате право на 1 въпрос към който си решите, работата е да намерите какъв въпрос ще зададете и към кой, за да избягате от затвора.
Връщаш се от там откъдето си влязъл в затвора.
Хитро, но трябва задължително да зададеш въпрос към някого. Жокер - въпросът е свързан с вратите![]()
)
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта