petkan написа:xapdyep написа:никой не отива настроен за конфликти, ама те ще се породят! пак казвам, източната дъга е с много труден достъп... и за нас и за тях! нека да се получи хубаво дерби! за целта, те да са си зад тоя мишок херо, ние да сме си във В сектор, срещу нашата скамейка. за мен това е варианта.
Да наречеш мишок човека, написал макар и кратката история на един БУРГАСКИ отбор си е меко казано неблагодарност, а за мен - подлост! Пфу!
и ти плюеше порточанов, ама през 2005 г. му се кефише, нали боклук вмирисан! тука тъпите чичаци много плюете, ама после малките ви страдат заради вас, смотаняци!
В Бургас, трябва да има футболна култура и ясно изградено фенство и да се раждаш зелен или син, а не УРОД, като вас! така, както се раждат в Пловдив, София, Варна - с тениската на кошарата! В цял свят има съперничество и то на много високо ниво, само тука в тоя заспал град, където един протест неможем да направим, искаме да си лапаме...
И херо, колкото е направил, два пъти повече е навредил! Не ме карай да ти казвам какво направи след като напусна по - най долният начин и отиде в Литекс! От тогава до ден днешен работи против Нефтохимик!!!