Левскари,гледате ли Лудогорец-Слован?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Re: Левскари,гледате ли Лудогорец-Слован?

Мнениеот VelBujd » 24 юли 2013 22:47

dodo7271 написа:Голямо браво на Лудогорец. Страхотен мач и поздравления за победата, напълно заслужена. Този мач само доказа, че проблемът на Лудогорец е бил в треньора. Иначе, на автора на темата мога да кажа само едно - селяндурщината ти се вижда от самолет. Този мач заради феновете на Левски се игра? А другите отбори, като например Берое, какво научиха от този мач?

Не съм много съгласен, няма как Стойчо Стоев или който и да е друг треньор да направи нещо смислено за 3-4 дни .. Според мен просто наличието на нов човек е мотивирало доста отбора :) Те първа ще гледаме въздействието на Стоев. Аз много искам да видя отново отбор от България в групите на ШЛ :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 юли 2013 22:47

Хубаво е, че делиораманци продължиха, но има още много време, за да се доказват. Победа над шампиона на Словакия и носител на КНК за 1969 година е изключително престижно постижение. Дано има още много радости в Разград тази есен!
Не забравяйте, че на фона на калпавия ни футбол всяко елиминиране на съперник е успех ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 юли 2013 22:49

Мистри написа:за финал, ще споделя, че sandi74 , на лични ми предложи пари , за да не казвам истината за него. :lol:

ама много стиснат, тоя мангал бе. :mrgreen:

Късно е вече за тебе.Татко ти те чака,отивай да лягаш при него. :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 юли 2013 22:50

sandi74 написа:
Мистри написа:за финал, ще споделя, че sandi74 , на лични ми предложи пари , за да не казвам истината за него. :lol:

ама много стиснат, тоя мангал бе. :mrgreen:

Късно е вече за тебе.Татко ти те чака,отивай да лягаш при него. :mrgreen:

Утре "Боруй" колко гола ще отнесе?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 24 юли 2013 22:51

Levskar_90 написа:Честито турци 8-)

Мерси , аркадаш 8-)
ПП: аз съм френски турчин
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 юли 2013 22:52

VelBujd написа:
dodo7271 написа:Голямо браво на Лудогорец. Страхотен мач и поздравления за победата, напълно заслужена. Този мач само доказа, че проблемът на Лудогорец е бил в треньора. Иначе, на автора на темата мога да кажа само едно - селяндурщината ти се вижда от самолет. Този мач заради феновете на Левски се игра? А другите отбори, като например Берое, какво научиха от този мач?

Не съм много съгласен, няма как Стойчо Стоев или който и да е друг треньор да направи нещо смислено за 3-4 дни .. Според мен просто наличието на нов човек е мотивирало доста отбора :) Те първа ще гледаме въздействието на Стоев. Аз много искам да видя отново отбор от България в групите на ШЛ :)

Имам предвид не Стойчо Стоев, е Ивайло Петев. Просто в един момент се видя, че е зациклил и дърпа отбора назад...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 юли 2013 22:52

Levskar_90 написа:Честито турци 8-)

О ага,ти се появи? :mrgreen:

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 24 юли 2013 22:53

Браво на Лудата гора! Много хора ги е яд, но това не им дава право да обиждат Разград на "турци", "еничари", "домуси". Разград е български град, в пределите на Република България и е педерастия да се обижда от други българи.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юли 2013 22:53

Ти пък защо се обаждаш, след като Апоел се изгаври с отборчето ти. Отивай да се молиш да не паднете с повече от три гола.
Унижиха ви.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 юли 2013 22:54

sandi74 написа:Сигурен съм че гледате мача и се наслаждавате на играта и резултата.Така се прави.

Я феновете на Берое дали гледат? Клетниците само се пънеха - европа, приказки, едни закани. Досега май са имали два мача в Европа - инвалидите от Рапид ги размазаха, а тези от Апоел направо се изгавриха с тях насред Стара Загора....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Футбол - България”