2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00
Доста здрав двубой. Успех на ЦСКА!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
FLANKER написа:Доста здрав двубой. Успех на ЦСКА!
Мерси!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Някой да ме поправи ако бъркам- мач без чак толкова голямо значение ,защото дали ще завършим 1-ви или 7-ми в първата част на шампионата все тая.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
- Червени_шампиони
- Контакти:
Не е все тая, ако сме решили да се борим за титла или Европа си е от значение, защото след първия етап от "А" група точките не се нулират, остават си така. Тегли се само нова програма за първата седмица и втората седмица, като всеки кръг почива по един отбор от всяка седмица.
0:1
[offtopic]Имаме място в колата за един човек след мача за Слънчев бряг (до 4/5 август).[/offtopic]
[offtopic]Имаме място в колата за един човек след мача за Слънчев бряг (до 4/5 август).[/offtopic]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
angelofdeath
- Контакти:
Труден мач, защото Берое ще отиде до Тел Авив на разходка. След тези допуснати четири гола положението е неспасяемо. Гледах ги срещу Славия, но играта не ми хареса. Хубчев е изградил отбор без звезди, с яка защита и двама нападатели, които обаче се връщат да помагат и центъра на терена. Берое играе по-един и същи начин навсякъде, а титулярите се познават отлично. ЦСКА е все още загатка за мен, макар да гледах на стадиона почти всичките им мачове. Стойчо е прав, че нямаме алтернативи за доста постове, но това не значи, че са ни нужни още недоказани чужденци. Новия защитник Менди ми напомня на младия Гай: яки влизания, добра скорост за ръст от 1.92, но доста неориентиран за мястото си на терена. В момента нямаме друг централен бранител и затова той ще играе. Върнат ли се Вальо и Грънчов всичко ще си дойде на мястото. Не знам дали бъркам, но доколкото си спомням взехме сенегалеца за бек, но с тези килограми това няма, как да стане. Поредния чужденец дошъл от никъде, подписал без проби и най-важното взет за едно място, а ще играе другаде. Отбора ни се оформя в движение и ще израства със всеки следващ мач. Затова не можем д изикваме някаква извънземна игра от момчетата. Въпроса е да се класираме между първите, а след това през втория полусезон, с добра подготовка и селекция да атакуваме първите места.
С този един паунд в касата как ще отидете до Стара Загора?Или след Чезари иде ред на бат Сали да ви даде 5 хилки?Лупи един лев не е дал а вече висите с на гвоздея.Мисля след него да ви стана аз собственик,че да позакърпя тоя-оня и да си оправя старините.
СПУКАНОГЪРНЕ
Червени_шампиони написа:Не е все тая, ако сме решили да се борим за титла или Европа си е от значение, защото след първия етап от "А" група точките не се нулират, остават си така. Тегли се само нова програма за първата седмица и втората седмица, като всеки кръг почива по един отбор от всяка седмица.
Пич разбирам те защото и аз съм фен,но тази година ще се борите да не изпаднете а не за Европа.Ако не ви закрият преди това.
СПУКАНОГЪРНЕ
-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
Бекъма написа:Червени_шампиони написа:Не е все тая, ако сме решили да се борим за титла или Европа си е от значение, защото след първия етап от "А" група точките не се нулират, остават си така. Тегли се само нова програма за първата седмица и втората седмица, като всеки кръг почива по един отбор от всяка седмица.
Пич разбирам те защото и аз съм фен,но тази година ще се борите да не изпаднете а не за Европа.Ако не ви закрият преди това.
Не бой се, няма да ни закрият и няма да изпаднем!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- Udoji90
- Контакти:
''Берое'' са си фаворит, но очаквам още един нулев Х.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...