2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Д-р Менгеле

Re: 2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00

Мнениеот Д-р Менгеле » 21 юли 2013 14:25

Кировец написа:Спрямо желанието, което демонстрират футболистите на ЦСКА можем да обобщим, че червените няма да си тръгнат със загуба от Стара Загора.

па глей са, те ЦСКА може да имат голямо желание да спечелят и шампионската лига...и аз имам голямо желание да съм като Бил Гейтс ама...мисълта ми е че само със желание не става, иначе шотландските отбори например щяха да са абсолютен хегемон в Европа-хората горят от желание, биткаджии, тичат като халтави коне...ама...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 юли 2013 15:42

Труден мач - 1:1 според мен ;)

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 21 юли 2013 15:44

дано ги бием тия, макар че е доста трудно гостуване, особено за отбор, който се е събрал три дни преди началото на шампионата и е има и други нови момчета да мача (дано един от тях Мартин, а другият да е силен вътрешен халф)
най-голямата слабост, както беше полседните години, си остава вътрешните халфове- Дюлгеров в е ОК като се има предвид че май имаше контузия, а и си го знаем колко може в атака... нооо от Чочев много може да се иска, не е готов или нее за този пост, но със сигурност в Стара Загора трябва да е резерва или да си разменят местата с Марциньо (Чочев зад Бадема, а бразилеца в средата да връзва играта) или нещо друго трябва да се измисли, но Чочев не е добът вариант за вътрешен халф!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 21 юли 2013 19:48

Ivo-Chernomoretz написа:Труден мач - 1:1 според мен ;)

Важното е да не загубим и на "Х" ще съм доволна.
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 юли 2013 20:20

captain_drifuss написа:дано ги бием тия, макар че е доста трудно гостуване, особено за отбор, който се е събрал три дни преди началото на шампионата и е има и други нови момчета да мача (дано един от тях Мартин, а другият да е силен вътрешен халф)
най-голямата слабост, както беше полседните години, си остава вътрешните халфове- Дюлгеров в е ОК като се има предвид че май имаше контузия, а и си го знаем колко може в атака... нооо от Чочев много може да се иска, не е готов или нее за този пост, но със сигурност в Стара Загора трябва да е резерва или да си разменят местата с Марциньо (Чочев зад Бадема, а бразилеца в средата да връзва играта) или нещо друго трябва да се измисли, но Чочев не е добът вариант за вътрешен халф!

Ако Чочев не става за опорен то Марсиньо въобще.Ти видял ли си го да отнеме топка.Трябва опорени поне от класата
на Саша.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юли 2013 21:02

Марсиньо опорен халф,тук е пълно с футболни специалисти.А Чочев си става за Етрополе. :mrgreen:

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 21 юли 2013 23:45

Много, много труден мач, но пък в момента сме загадка за всички и защо пък да не си вземем победа в Стара Загора. Нека всеки, който може отиде в Зарата. Аз прогнозирам 0:1/1:2.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 22 юли 2013 11:08

Обеден съм, че всяка следваща среща ЦСКА ще играе все по-добре. БЕРОЕ събраха стабилен отбор и особенно в Ст. Загора ще объркат доста сметки. Играят по-един и същи начин навсякъде и затова трудно им се вкарват голове. Мача с Апоел е изключение, защото зелените се бяха пренавили. Колко от сегашните играчи са играли в Европа? Надявам се Вальо Илиев да заеме мястото си в защитата и всичко ще си дойде на мястото. Срещу Локо нямахме късмет да вкараме, ударихме две греди, но футбола е игра на голове. Красивия мач се забравя щом не си отбелязал. Статистиката отбелязва само резултатите, приказките за красивите загуби са за наивници. Всеки играч, треньор и фен предпочита победата, пък била тя грозна или късметлийска. Левски щеше да стане шампион с няколко победи в последните минути, което си е чиста целувка от съдбата. След всичките перипетии ЦСКА има нужда от добри резултати! Една победа над Берое ще успокои нещата, а играчите ще добият още няколко процента самочувствие.

Върни се в “ЦСКА”