ZinedineZidane написа:Имам предвид публиката, празният сектор и транспаранта. За играчите не говоря въобще.
"Играчите" определено се трогнаха.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:Имам предвид публиката, празният сектор и транспаранта. За играчите не говоря въобще.
ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:Един -два мача ако биете и се почва на ново: Айде всички, сърце и душа, деклараци.. шампиони, факли, пълен стадион..![]()
Всичко както си е и после пак наново.
Отсега мога да ти покажа, че ей това ще получат _________!___________________ !!! Точно питах Марто за бойкота и сподели, че май, май, още нищо не е свършило.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

siniq_fen написа:turbogena написа:Без име написа:Ебати селската публика! Ебати простите жълтури .
Курви на ДПС и Бюреков.
Ще ги видим когато Караибрахима спре кранчето.
Виждали сме ги! Във В група ходеха по хиляди! Ние не можем да си помислим за такова нещо, утехата е, че и чорбарите не могат.
Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:Един -два мача ако биете и се почва на ново: Айде всички, сърце и душа, деклараци.. шампиони, факли, пълен стадион..![]()
Всичко както си е и после пак наново.
Отсега мога да ти покажа, че ей това ще получат _________!___________________ !!! Точно питах Марто за бойкота и сподели, че май, май, още нищо не е свършило.
Да, той Марто движи със едни познати от квартала от Сота, които му промиват мозъка.. Не сам по мое наблюдение...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Да, той Марто движи със едни познати от квартала от Сота, които му промиват мозъка.. Не сам по мое наблюдение...
siniq_fen написа:ZinedineZidane написа:Имам предвид публиката, празният сектор и транспаранта. За играчите не говоря въобще.

siniq_fen написа:ZinedineZidane написа:Имам предвид публиката, празният сектор и транспаранта. За играчите не говоря въобще.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Red_Girl написа:siniq_fen написа:ZinedineZidane написа:Имам предвид публиката, празният сектор и транспаранта. За играчите не говоря въобще.
Според мен им е било по-спокойно, щото поне са знаели, че и да паднат няма да има фенове, които да ги чакат, а не както се бяха насрали след мача с Иртиш.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта