Лудогорец с шанс да повтори постижение на Левски?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец с шанс да повтори постижение на Левски?!
Подигравките са напълно уместни. Лц ме върна към това да гледам футбол, но с това треперене и никаква тактика ще ме откажат
.

- South_Park
sandi.74 написа:sandi74 написа:Постиженията на вечно вторите сини калъфкаджии трудно се повтарят.Те прославиха футбола ни дори и в далечна и необятна Азия.Факт.
Абсолютен и безспорен факт.
Очеваден , очеизваждащ и очебиен факт , потвърден в редица чуждестранни и безпристрастни документи

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
-
- Контакти:
entwickler написа:Подигравките са напълно уместни. Лц ме върна към това да гледам футбол, но с това треперене и никаква тактика ще ме откажат.
Много лесно се отказваш.. Така не се прави!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

sandi74 написа:Постиженията на вечно вторите сини калъфкаджии трудно се повтарят.Те прославиха футбола ни дори и в далечна и необятна Азия.Факт.
Е за "Бирои"-ту няма и да разберат в Израел......ще кажат една българска боксова круша

- suburban
Според мен Иртиш Павлодар и Слован Братислава не са отбори от един ранг, така че едва ли срамът ще е съизмерим ако лудогорец отпаднат..
-
- Контакти:
Лудогорец надиграха Слован и само липсата на концентрация в последните минути ги лиши от победата.Мисля че са си взели поука и четвърта грешка няма да допуснат.И да не забравят че в Европа свирят европейски съдии,а дуспа не е Таско на испански.
Различно е, защото при Лудогорец кризата е от няколко месеца. Но в последните дни достигна нови висоти. Още в мача за Суперкупата се видяха много притеснителни неща. Берое се е готвил в България и е играл контроли с непретенциозни отбори. Нашите идват от Австрия и в началото на мача бяха надиграни. През второ полувреме заиграха, но си профукаха шанса да спечелят. Със Слован добър старт, след това отстъпление, гол донякъде с късмет, но след това лековато профукване на предимството. И това мисля даде отпечатък на мача вчера.
След мача с Любимец, не вярвам нашите да се вдигнат за Слован. Не виждам нито как ще се опазим от гол, нито как ще вкараме. Въпреки това, тая надежда, че Лудогорец е запазил способността си да възкръсва от пепелта, както го е правил на няколко пъти. Дано футболистите осъзнаят, че в сряда ще играят за цяла България и за тях самите, освен за Лудогорец.
След мача с Любимец, не вярвам нашите да се вдигнат за Слован. Не виждам нито как ще се опазим от гол, нито как ще вкараме. Въпреки това, тая надежда, че Лудогорец е запазил способността си да възкръсва от пепелта, както го е правил на няколко пъти. Дано футболистите осъзнаят, че в сряда ще играят за цяла България и за тях самите, освен за Лудогорец.
[center]
[/center]

Петев: Играчите ме подведоха, грях им на душата, ако е бойкот
Това мисля, че показва причината за ситуацията в отбора.
hijack1 написа:Петев: Играчите ме подведоха, грях им на душата, ако е бойкот
Това мисля, че показва причината за ситуацията в отбора.
Истината е, че играчите толкова си могат...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Толкова си могат ама друг път