NOMER14 написа:Много ревльовци тук...
Не забравяйте, че това е единственото значително състезание(турнир) тази година в спорта с наше участие
напротив септември месец има европейско по волейбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Много ревльовци тук...
Не забравяйте, че това е единственото значително състезание(турнир) тази година в спорта с наше участие
dido1302 написа:а стига с това нямаме ден бе.кога ще имаме ден?нямахме ден срещу Италия, сега нямаме ден срещу Бразилия..нямаме ден!Аре сига глупости.Бъдете малко по обективни!Като играем всички ги превъзнасяме , обаче като играят така като днес и то на полуфинал не давате се каже гък!И почваме с оправданията норални за България!
Лягай да спиш бе ! Само като ти видя аватара разбирам, че си футболно фенче, а такива не влагат много мисъл. По-скоро те почти нямат такава изтрита от алкохол и наркотици.
Гена братче. За мене си остава ген. Според мен обаче трябват бразилци или руснаци да доидат да тренират децата от малки. Предполагам Руснаци. НЕ с тренери жабари само. Тука не е за тоя мач толко въпроса а за това , че тия играят като извънземни. Аз не разбирам много от тоя спорт, незнам това на Бразилия технична игра ли е или прагматична като на немците във футбола или какво е амаа са луди направо. За мен нещата стоят по следния начин - Русначетата надали се раждат по Метър и половина и по 10 - 15 кг. И те са като наще бебета. Обаче в един момент бебета стават деца на по 12 - 15 и почват да тренират волейбол които в Русия явно се тренира по един начин тука по друг. Така мисля поне.
paro24 написа:Явно има някакъв вирус в България и сме доста млади.
Освен това Скримов е в дупка и въобще не е в час.
Сега с Братоев едруга бира.
Дано някой се помъчи да почеше егото на казийски и да го върне в отбора,
имаме нужда от него, въобще не сме някакъв феноменален отбор, досега надскачаме очакванията.
Аз съм доволен, но искам европейска титла и обединение в името на България.
mormona написа:Гена братче. За мене си остава ген. Според мен обаче трябват бразилци или руснаци да доидат да тренират децата от малки. Предполагам Руснаци. НЕ с тренери жабари само. Тука не е за тоя мач толко въпроса а за това , че тия играят като извънземни. Аз не разбирам много от тоя спорт, незнам това на Бразилия технична игра ли е или прагматична като на немците във футбола или какво е амаа са луди направо. За мен нещата стоят по следния начин - Русначетата надали се раждат по Метър и половина и по 10 - 15 кг. И те са като наще бебета. Обаче в един момент бебета стават деца на по 12 - 15 и почват да тренират волейбол които в Русия явно се тренира по един начин тука по друг. Така мисля поне.
POPCORN написа:parvanoff написа:Да, и това, че са настинали почти всички и играят има пренебрежимо малко значение. Как ще смеем да се оправдаваме с това... Струва ми се, че трябва да отидеш да погледаш другите колективни спортове, където сме на първо място!
нали в момента говориме за волейбол!Няма какво да говориме за другите колектвини спортове!На волейбол винаги сме били силни, ако си запознаст с историята на българския волейбол!И от колективните спортове винаги сме били най-добри на волейбол!
dido1302 написа:Гена братче. За мене си остава ген. Според мен обаче трябват бразилци или руснаци да доидат да тренират децата от малки. Предполагам Руснаци. НЕ с тренери жабари само. Тука не е за тоя мач толко въпроса а за това , че тия играят като извънземни. Аз не разбирам много от тоя спорт, незнам това на Бразилия технична игра ли е или прагматична като на немците във футбола или какво е амаа са луди направо. За мен нещата стоят по следния начин - Русначетата надали се раждат по Метър и половина и по 10 - 15 кг. И те са като наще бебета. Обаче в един момент бебета стават деца на по 12 - 15 и почват да тренират волейбол които в Русия явно се тренира по един начин тука по друг. Така мисля поне.
Ти сам си каза, че не разбираш много от този спорт. Наистина не много, нищо не разбираш. Гледай си Барцелоната и не се тормози с този спорт. Няма да го схванеш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта