СЛ: България - Италия - 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: СЛ: България - Италия - 1:3 FT
Според мен жабарите ще си играят сериозно, и то не защото са големи джентълмени, а защото си гледат тяхната цел. Огромно значение ще има мачът Бразилия - Канада също.
Ако очаквано бразилците си бият чисто, то съм сигурен, че Италия ще направи всичко възможно да ги избегне и да играе с Русия. Ако канадците обаче вземат, че бият, италианците ще гледат да са с тях и ако се налага ще лягат, на Аржентина така или иначе им трябва победа. Не виждам логика Италия ей така само да ни прецака за кеф, а да се нахендри на Бразилия - отбор, който ги бие винаги.

Утре победа за Аржентина с 3:1
27:25;23:25;29:27;25:23
и сме аут
27:25;23:25;29:27;25:23
и сме аут
paro24 написа:Първо се гледат геймовете, ние сме със 4:4, след това точките, ние сме - 4
Ако италианците паднат 3:0 отпадат, вече не знам какъв резултат трябва да стане 3:1 и с какви точки, че да ни прецакат.
Единствено при 3:1 за Аржентина сме аут. Правилно.
Само Левски!
още няма коеф то аржентина ще са съгласни на всякъв вариант жабарите ще избират мястото и то ще е вероятно 2
-
THE G.A.M.E
Имаме още шанс, но той е не-повече от 20-25 %
Ясно е, че утре италианците няма да си дават много зор.
Няма и за какво ...
Обаче има нещо интересно - ако в другата група стане някакво чудо и Канада продължат за сметка на Бразилия или Русия, нещата в нашата група се променят коренно.
Ако канадците по-някакъв начин се окажат 2-ри, то Италия ще скочат със сигурност за победа, щото така ще спечелят групата и ще играят 1/2 финал с Канада.
Но това са доста условности ...
Разбира се, не трябва да изключваме утре мачът да се играе ... Пък макар и италианците да не се напъват, спокойно могат да вземат поне 2 гейма, което ще е достатъчно за нас да продължим.
Ясно е, че утре италианците няма да си дават много зор.
Няма и за какво ...
Обаче има нещо интересно - ако в другата група стане някакво чудо и Канада продължат за сметка на Бразилия или Русия, нещата в нашата група се променят коренно.
Ако канадците по-някакъв начин се окажат 2-ри, то Италия ще скочат със сигурност за победа, щото така ще спечелят групата и ще играят 1/2 финал с Канада.
Но това са доста условности ...
Разбира се, не трябва да изключваме утре мачът да се играе ... Пък макар и италианците да не се напъват, спокойно могат да вземат поне 2 гейма, което ще е достатъчно за нас да продължим.
Re: СЛ: България - Италия
THE G.A.M.E написа:
С тези момчета ще имаме още много поводи за гордост.
Така е спорта.
Следя националния отбор на България от 20-на години и за този период от време сме нямали някакви сериозени успех под формата на медали или трофеи (едно трето място на евроспейското и трето място на световната купа през 2007 година в Япония), за 20 години нивото на отбора е едно и също, най-много полуфинал и курец... Та мисълта ми е, че поводите за гордост, които ще ни се предоставят в следващите 20 години от националния отбор по волейбол, ще са победи в групова фаза я срещу Русия, я с Италия, я някой друг спечелен мач срещу Бразилия и т.н. и когато дойде решаващия мач на дадено първенство ще се осираме...а това днес си беше якото осиране 20-15...22-25!
Днес на мача с Италия се видя колко много липсва Матей Казийски на националния...
paro24 написа:Първо се гледат геймовете, ние сме със 4:4, след това точките, ние сме - 4
Ако италианците паднат 3:0 отпадат, вече не знам какъв резултат трябва да стане 3:1 и с какви точки, че да ни прецакат.
Бразилия ще бие канадците и ще бъде първа.Дано Италия да бяга от тях, и за да е първа, трябва разликата в точките да е м/у -2 и +2 - този диапазон е тесен и по-трудно се договаря
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
В главата ми се запечата онази точка при 20:15 в третия гейм.. Когато имахме прекрасен шанс за точка, тогава направиха единичен блок на Гоцев в центъра.. А колко по-различно щеше да е,ако Ники Николов и Теди Тодоров бяха здрави.. В този мач центровете ни куцаха в атака.. Този проблем не е от вчера и днес, докато Бирарели просто ни попиля.. И то в критичните моменти. Молим се за честна игра и аз си мисля,че Зайцев и компания няма да искат да се натресат на бразилците,които ги бият редовно,а ще се опитат да играят силно, но вече са хипотези, изпуснахме си шансовете, за което никой не ни е виновен и... Остана да чакаме за съжаление...

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
По-жалкото е,че Бразилия са почти непобедими на такъв етап,ще трябва националите да надскочат себе си и да изиграят един от мачовете на живота си.И на сервиз трябва да сме почти безгрешни,но нека първо видим какво ще стане.
ПП Мисля,че трябва да се организира някакво посрещане на отборс при завръщането им,дори и да отпаднем още сега.Заслужават го
ПП Мисля,че трябва да се организира някакво посрещане на отборс при завръщането им,дори и да отпаднем още сега.Заслужават го

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Жалко... Когато си държал птичето в ръцете си, когато си го галил и си му се радвал убеден, че птичето е пингвин и не може да лети, то разтваря нежните си криле, размахва ги и ти казва довиждане по най-болезнения начин.
Дано урокът от днес, дано горчивата загуба и тежките моменти бъдат инвестиция в бъдещето.И дано все пак утре това птиче отново кацне на българското рамо и да каже с думи прости: "Обичам те, ти си моят човек, но не забравяй... уважавай ме, бори се, за да ме заслужиш".... Ако ли не - тогава нека бъде щастливо там където ще кацне!!!
БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ - ГОРЧИ, БОЛИ И Е ТЕЖКО, НО НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА НИТО ЕДНА ИЗГУБЕНА МИНУТКА СЪН ЗАРАДИ ВАС!!!
Дано урокът от днес, дано горчивата загуба и тежките моменти бъдат инвестиция в бъдещето.И дано все пак утре това птиче отново кацне на българското рамо и да каже с думи прости: "Обичам те, ти си моят човек, но не забравяй... уважавай ме, бори се, за да ме заслужиш".... Ако ли не - тогава нека бъде щастливо там където ще кацне!!!
БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ - ГОРЧИ, БОЛИ И Е ТЕЖКО, НО НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА НИТО ЕДНА ИЗГУБЕНА МИНУТКА СЪН ЗАРАДИ ВАС!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН