Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

angelofdeath
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот angelofdeath » 15 юли 2013 18:12

Не виждам никакъв смисъм от подобен бойкот. Щеше да бъде много по-ефектно ако се случваше на Герена. Там обаче няма, как да стане, защото никой не може да спре хората от секторите различни от Б. Не знам, какво ще правят пловдивските полицаи ако някой реши все пак да влезе на мача. Или да предупредят, че на стадиона фенове на Левски няма да се допускат или да очакват проблеми. Изобщо според мен идеята е тъпа, особенно, като става дума за гостуване.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 15 юли 2013 18:12

Ако аз ще водя детето си на мач и някой ми каже че не мога да вляза , ле лее.....ужас
Обичам Левски

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 юли 2013 18:12

hellyeah написа:След като вече имаме нов треньор и ново начало , време е да имаме и ново ръководство на НКП на привържениците на Левски , сегашното трябва да подаде оставка .

Да бе да, чакай комуниста гугутка да подаде оставка.

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 15 юли 2013 18:13

СМЕШКИИИИИИИИИИИИ,ПОДКРЕПЯИТЕ СИ ОТБОРА :!: :!: :!:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 юли 2013 18:13

Нямам нищо против бойкота, ама откъде накъде някой ще ми казва дали ще ходя на мач или не? Откакто има тия фенклубове и фракции нормалните фенове не ходят на мачове. Всеки има право да протестира както намери за добре. Боли го х$я Наско, Борат или Карвальо например, че вие бойкотирате. Даже им е по - добре. Няма кой да ги гледа и да ги притеснява.
110 години любов!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 юли 2013 18:14

Още един срам! Можеш да призовеш да не подкрепяме отбора, можеш да призовеш да го освиркаме дори, но не можеш да забраниш на някого нито да ходи на мач, нито да вика, ако не нарушава закона. Явно тези, които са писали тази декларация, са с манталитета на клакьори - те смятат, че всичко е по команда.
Ние можем да не ходим на мачове, за да покажем, че Левски не е Левски, а може и да ходим, за да покажем, че какъвто и да е в момента, това е Левски - друг няма. Всеки може да избира, но не никой не може да избира вместо другия. Като не ти харесва Левски- стани от ЦСКА - не разбирам какъв им е проблемът на тези "декларатори".

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юли 2013 18:14

фифи перото написа:Само да попитам.
Може ли да се гледа по телевизията, или ще има стюарди и там? :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юли 2013 18:16

ultralevski написа:
Nuke написа:
ultralevski написа:Тихо глупаци, това е начина! Така се прави бойкот, а не да има 100 заблудени и да ставаме за смях.

Прави си бойкоти, никой не те спира. Само не се опитвай да ми диктуваш аз какво да правя!

Ти мазохист ли си? Харесва ли ти да гледаш такъв Левски?

Това си е моя работа. Други въпроси?

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 15 юли 2013 18:16

Странджата написа:Още един срам! Можеш да призовеш да не подкрепяме отбора, можеш да призовеш да го освиркаме дори, но не можеш да забраниш на някого нито да ходи на мач, нито да вика, ако не нарушава закона. Явно тези, които са писали тази декларация, са с манталитета на клакьори - те смятат, че всичко е по команда.
Ние можем да не ходим на мачове, за да покажем, че Левски не е Левски, а може и да ходим, за да покажем, че какъвто и да е в момента, това е Левски - друг няма. Всеки може да избира, но не никой не може да избира вместо другия. Като не ти харесва Левски- стани от ЦСКА - не разбирам какъв им е проблемът на тези "декларатори".

+1Луда работа
Обичам Левски

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 15 юли 2013 18:17

ihalamadrid написа:СМЕШКИИИИИИИИИИИИ,ПОДКРЕПЯИТЕ СИ ОТБОРА :!: :!: :!:

Смешки, не се бъркайте в работата на големите! Бултра$и.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Левски”