Това е Ботев Пловдив !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Това е Ботев Пловдив !

Мнениеот sslevski » 14 юли 2013 00:05

1912plovdiv написа:
sslevski написа:Жълтурите много отдавна са си подлога на розовите.Така че ми е през .......как играят.И те трябва да са под синия нож.Никакви чувства нямам към тия единствено и само ЛЕВСКИ..........

Синия кво ? :shock: :lol:

Подлоги на БКП + изтривалки на ДС + писоар на МВР = 1914 срамни комсомолеца :lol:

Много бързи ще ти спадне самочувствието.Това искам да знаеш,а последното ти изречение те прави капацитет от всякъде дано не си го мислил много :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 14 юли 2013 00:06

1912plovdiv написа:
sslevski написа:Жълтурите много отдавна са си подлога на розовите.Така че ми е през .......как играят.И те трябва да са под синия нож.Никакви чувства нямам към тия единствено и само ЛЕВСКИ..........

Подлоги на БКП + изтривалки на ДС + писоар на МВР = 1914 срамни комсомолеца :lol:

няма какво да се добави

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 14 юли 2013 00:07

1912plovdiv написа:

ХОХОХОХОХОХОХИО

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 14 юли 2013 00:08

Левскар съм, но искрено се радвам за отбора на Ботев.Според мен постъпката да се привлече Стоилов в Левски е изключително малоумна и подла.Като цяло не му прави чест на Сираков подобно действие, според мен.Мъри е почтен човек и въпреки пристрастията си, бях сигурен, че няма да направи подобна простотия.Просто отбора на Левски трябва да започне от нулата, за да се изчистим от всичката утайка, както направиха от Ботев.Това трябва да го разберат всички в отбора и всички фенове.Докато сме алчни за безмислени купи, които не са плод на добра игра, никога няма да се оправим.

Потребителски аватар
Graciela
Контакти:

Мнениеот Graciela » 14 юли 2013 00:19

И аз съм Левскар,но искрено се радвам за отбора на Ботев които найстина излезна от Ада за да достигне върховете на Бг футбола а защо не и на европейския стискам ви палци. Относно дразгите който четох по назад моляви не ставайте и вие такива като нашите арогантни фенове заради такива като тях няма уважение помежду ни. Всеки от нас си има право на избор на кого да симпатизира и за кого да вика. Станимир Стоилов е истински джентълмен във футбола найстина не е алчен и корумпиран захванели се с нещо ще го свърши може би най добрия треньор за момента в България. Успех на Ботев за новия сезон и дано мачовете помежду ни станат истинска класика и нека победи по добрият.

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 14 юли 2013 01:13

ЕЙ ТОВА Е БОТЕВ ПЛОВДИВ!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VsIsVZ4Vyog&feature=player_embedded#at=75[/youtube]

Потребителски аватар
Doktora_1912
Контакти:

Мнениеот Doktora_1912 » 14 юли 2013 08:14

KingKenny написа:Това е Ботев Пловдив ! Отборът, който през години е бил толкова пъти на дъното и се е връщал там където му е мястото, на върха !

Днес Наско Сираков опита да привлече Станимир Стоилов отново в Левски. Там където те двамата бяха царе. Покориха България и Европа и не се виждаше как ще се спре синия отбор. Опита да върне тази магия. Да, но г-н Сираков вие най-добре знаете какво е Ботев и какво е Левски. Наистина може отборът на сърцето и на двамата да е Левски, но тук на преден план излиза хладния разум пред фенщината. Мъри много лесно можеше да каже "да" и да се завърне на Герена като Бог. Той, обаче, предпочете да стане Бог там където се става най-трудно - в Ботев Пловдив.
Много хора пренебрегват това, което Мъри и ръководството направиха. Отказа на Левски да дадат Мъри. Всъщност направиха много повече от това. Отказа да предадат Ботев. Отказа да предадат хилядите фенове, които застават зад отбора във всеки един момент. Отказа да предадат град Пловдив. Някой може и да не разберат какво е Ботев и какво е Пловдив, но за нас това е много повече от Левски,София и титлите за вас. Това е религия. Това е живот. Ботев никога няма бъде лишен от тези, които го обичат. Ботев никога няма да бъде алчен за титли и отличия. Никога не е и никога няма.
Много хора не разбират как може титлите да не са приоритет за нас. Радостта от това да видиш играчите в отбора на сърцето ти да се раздават до последен дъх, да милеят с цялото си сърце за отбора е повече от достатъчно от една титла или купа. Винаги е било достатъчно и винаги ще бъде. Това е Ботев. Никой не може да го промени.

Ботев Пловдив ще играе важна,ако не и най-важната роля в първенството тази година. Искате или не искате ние се завърнахме. Искате или не искате ние отново ще ви посрещнем със същото благозвучно "ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА !" Ад, това е, което ще видите в Пловдив. Жълто-черен ад.

Искам да благодаря на Станимир Стоилов, който за 6-7 месеца показа, че не всичко е алчност,пари и завист. И напред Ботев ти си най-голям !

+1 !! Много добре казано !!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 юли 2013 08:20

Покориха България и Европа и не се виждаше как ще се спре синия отбор.

само да вметна: нито са покорили България, нито са покорили света, а и много ясно се видя как бяха спрени.

иначе, аз като фен на ЦСКА, винаги съм пожелавал успех на Ботев ПД., правя го и сега, а още повече ви пожелавам успех в Европа.

Когато Левски игра в Европа за сметка на ЦСКА - постигна успех. И този път ще се случи същото

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 14 юли 2013 08:32

бях сигурен че Станимир Стоилов ще откаже,просто не е правилно да приеме!
И аз да бях щях да откажа,ще е изненада ако беше приел!
Аз лично много искам да се върне в Левски,но просто сега не е момента ..много мразя предателството и ако беше постъпил по друг начин нямаше да ми допадне...
Успех на Ботев ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юли 2013 08:46

от Gesha1986 на 14 Юли 2013 06:32

бях сигурен че Станимир Стоилов ще откаже,просто не е правилно да приеме!
И аз да бях щях да откажа,ще е изненада ако беше приел!
Аз лично много искам да се върне в Левски,но просто сега не е момента ..много мразя предателството и ако беше постъпил по друг начин нямаше да ми допадне...
Успех на Ботев ;)
Аватар
Gesha1986

Ако си 86-ти набор, явно не помниш какво направи Мъри през 94-та спрямо Левски. След като беше натирен от Фенербахче, в който отиде от Левски и пак заявяваше, че е голям Левскар се върна в България и Левски и ЦСКА го поискаха, само че ЦСКА му предложи повече пари и той избра да отиде при тях. А м/у другото единствения гол на Мъри в мачовете м/у Левски и ЦСКА е за ЦСКА, срещу любимия му Левски, добре че тогава Левски ги победи с 4:1, този мач беше нещо, като генерална репетиция през пролетта за есенното 7:1. Иначе Мъри може и да не е предател...вече.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Ботев”