balgarin написа:No Pyro No Fun написа:balgarin написа:No Pyro No Fun написа:balgarin написа:Всяко първенство си има грандове... в България това са ЦСКА и подуене- приемете го.
Бяха, моето момче, бяха. В момента пишат стихосбирки с анекдоти. И щом наричаш четирибуквието гранд, значи не виждаш по-далече от носа си. Колкото и да ви е мъчно, в момента провинцията размества пластовете и Ботев Пд, Берое, Локо Пд, Черноморец, Литекс и Черно море ще ви бъркат по психиката
.
Според твойта логика Ливърпул вече не са гранд, така ли? Черноморец и Черно Море не са фактор. Локо Пд също. За Литекс не се знае. Ботев Пд може. Берое и за тях е рано да се каже.
Не ме разбирай погрешно. Аз уважавам феновете на другите отбори. Ти си избрал да си фен на ЦСКА, ОК. Но ЦСКА не е това, което беше преди десетина-двадесет години (колкото и да ти е неприятно). А ако вашата памет е къса, аз помня как 2008 г. гонихте и замеряхте Сашо Томов с камъни и бутилки на паркинга на Армията. И, че в голямата си част, дълговете, наследени отТитан, бяха направени именно от Глупи. Е, сега какво ще се е променило според теб? Той на приказки е много добър. Все пак е политик.
Черноморец, колкото и да реват, че нямат пари, дават два пъти по-големи заплати от тези на Берое. И онзи ден писаха някъде, че Събев щял да им даде 5 млн. лева. Имат и Херо за треньор. Нямат много публика, но могат да объркат сметките на всеки, който ги подцени. В Локо ПД се връща Коко Динев. Какъвто и да е, ще развърже кесията и ще им даде някакво самочувствие. Ако им тръгне играта, феновете ще се върнат на стадиона и въодушевлението им може да изиграе лоша шега на всеки който ги подцени. Литекс си е Литекс. Ботев Пд се превръщат в основен претендент за титлата. А ние Берое ще играем мач за мач.
п.п.: Какво общо в тази тема има Ливърпул![]()
Ливърпул не са ставали шампиони от няколко години и слабо представяне в ЕКТ, даже пропускаха. И те ли вече не са гранд?[/offtopic]