Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wozniacki123 » 11 юли 2013 13:57

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
daduradam написа:Лично предпочитам Ериксен по ред причини,но Роджърс се е вманиачил по испаноговорящи и отбора ще заприлича на този,който беше по времето на Бенитес.
БД също искаха Бернард и тогава се заговори за цена около 15 млн,така че ще излезне колкото Ериксен :)

http://swol.co/liverpool-transfers-3-ke ... mmer/28943

Отбора никога няма да заприлича на този на Бенитес,поне не като игра и като класа.
Онзи отбор беше в борбата за титлата и за една седмица прегази Реал Мадрид с 4:0 и Юнайтед с 1:4. ;)

Обещай ,че ако и ние сме в борбата за титлата и ако разчекнем в тритя кръг мангалите ..ще спреш да пишеш :)

Съгласен тва момче е някъв сектант фен на Баварците и само плюе направо да те е гад да четеш спри да пишеш негативни неща Безтитлес играеше с по 4 леви бека ако не помниш и тази победа бяхме с 3ма 1;4 Юнайтед Инсуа Досена и Аурелио бяха на терена за твоя Безтитлес спри да точиш лиги щото е най-големия некадърник

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 юли 2013 14:21

wozniacki123 написа:Съгласен тва момче е някъв сектант фен на Баварците и само плюе направо да те е гад да четеш спри да пишеш негативни неща Безтитлес играеше с по 4 леви бека ако не помниш и тази победа бяхме с 3ма 1;4 Юнайтед Инсуа Досена и Аурелио бяха на терена за твоя Безтитлес спри да точиш лиги щото е най-големия некадърник

Изобщо не ме интересува с колко леви бека е играл.
Спечели ли ШЛ и ФА къп,Ливърпул мачкаше ли наред в Европа,бяхме ли в борбата за титлата?????
Ако Бенитес е некадърник не знам какъв трябва да е Роджърс?
Само да вметна,че не искам Бенитес да се връща в Ливърпул,неговото време на Анфийлд приключи,малко уважение имайте към него,защото ни донесе много приятни моменти с Ливърпул. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 юли 2013 14:42

HoUs4oOL написа:
wozniacki123 написа:Съгласен тва момче е някъв сектант фен на Баварците и само плюе направо да те е гад да четеш спри да пишеш негативни неща Безтитлес играеше с по 4 леви бека ако не помниш и тази победа бяхме с 3ма 1;4 Юнайтед Инсуа Досена и Аурелио бяха на терена за твоя Безтитлес спри да точиш лиги щото е най-големия некадърник

Изобщо не ме интересува с колко леви бека е играл.
Спечели ли ШЛ и ФА къп,Ливърпул мачкаше ли наред в Европа,бяхме ли в борбата за титлата?????
Ако Бенитес е некадърник не знам какъв трябва да е Роджърс?
Само да вметна,че не искам Бенитес да се връща в Ливърпул,неговото време на Анфийлд приключи,малко уважение имайте към него,защото ни донесе много приятни моменти с Ливърпул. ;)

Обещай бе рафаелчо ? Не бягай от въпросчето .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 юли 2013 15:04

The Crow написа:
kadett1 написа:"Източник, близък до “Анфийлд”, отхвърли слуховете, че “Фенуей Спортс Груп” са отказали да осигурят необходимите средства за закупуването на Хенрих Мхитарян.
Американците са получавали информация за трансфера почти всеки ден и са били готови да финансират сделката.
Брендън Роджърс е отказал да направи оферта като тази на “Борусия Дортмунд” или по-добра. Йън Айре е трябвало да направи това, което Роджърс е искал."

Май ще излезе, че не са виновни американците,ами нашия супер треньор.Ами защо да го взима - да беше от "Б" отбора на Шахтьор сигурно щеше да наддава за него,ама момчето е звездата на "А" отбора, а на него звезди не му трябват.Има нов, революционен подход - титли и купи със средностатистически играчи ще се печелят, това е.

Тия средностатистическите ни играчи направиха уникален сезон и благодарение на тях в момента нашите фенове имат надежди за топ 4 тази година. Аз не мога да разбера какво се делите постоянно ? Как,по дяволите, можеш да кажеш на играчите ни средностатистически като юношите ни изградиха първата част на полусезона, а после " Звездата от Б отборът на Интер" и резервата на Челси го довършиха. Мисля че от всичко, видяно поне можеш да имаш някакъв респект към тези хора,както и към треньорът,който показа че разбира от " звездите на Б отборите".

БР е точният човек,който може да ни възроди. Човекът е интелигентен с своя собствена политика, стил и виждане на играта. Щом не е дал 25 милиона за единственото известно арменско име,може и да си има защо. Вместо да го плюете,може да кажете че клубът си е взел поука от времето на Кени Далглиш и въпросните 3-4ма грешници с по 20-30те милиончета . Ситуацията е същатата,само където този път не ни извъртяха ръцете. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗИМАТ 20 МИЛИОННИЦИ С ПО 1 СИЛЕН СЕЗОН!!

Не очаквай респект от тия хора .Те никога няма да кажат -доволни сме .Това са изключително отрицателни и злобни хора . Голяма част от злобата им и недоверието към Роджърс се дължи на факта ,че точно той замести любимеца им . ;) Те не могат да се примирят ,че Далглиш вече го няма и плюят следващия след него ,без да погледнат добрата работа ,която той върши .
Те намразят ли някой ,ще изкарат от пиле мляко ..само и само да го наплюят и обявят за некадърник .
Дори и след добри резултати пак няма признаят добрата работа на треньора. Може и да замълчат ,но никога няма да кажат -сгрешихме в прогнозите си .
Не ги отразявай ..важното е отбора да върви а другото е празна работа . ;)
Последна промяна от suareshampion на 11 юли 2013 15:14, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 юли 2013 15:13

leoric написа:Щом Хобита струва 15 млн. с един сезон в Премиършип, защо играч играл на световно и европейско и ставал 3 пъти шампион на Холандия и то на 21 да е куц и прехвален??? С какво Алън заслужава тези пари, а Ериксен - не?

Еми най малкото Алън играе в най трудното първенство в света а не в много по слабото холандско .
Видях му три мача в националния ..оценката ми е 2 ..по шестобалната. А и щом не съм го чул на световното и европейското ,значи смятай и там кво е играл . Но айде да предположим ,че младежа е на крехка възраст и има още на къде да се развива и израства .
Аз обаче пак питам..защо Борусия не взеха този мега талант ,който струва 15 млн а взеха двойно по скъпия Михтарян ?
И къде според теб ще играе Ериксен ,ако евентуално бъде привлечен в Ливърпул ,като имаш предвид схемата на треньора ,наличния потенциал с който разполага в средата на терена и вижданията му за футбола,като цяло ?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 юли 2013 15:46

daduradam написа:Лично предпочитам Ериксен по ред причини,но Роджърс се е вманиачил по испаноговорящи и отбора ще заприлича на този,който беше по времето на Бенитес.
БД също искаха Бернард и тогава се заговори за цена около 15 млн,така че ще излезне колкото Ериксен :)

http://swol.co/liverpool-transfers-3-ke ... mmer/28943

Ред причини ? :) И какво значи ,Роджърс се е вманиачил по испаноговорящи ?
Човека изповядва подобен стил като на Испания и е нормално да пазарува имено от там . ;)
Не може да вземе примерно Фелайни ,тъй като няма да му пасне на стила .Аз харесвам Фелайни ,добър футболист е ,но вие феновете просто не се съобразявате със философията на сегашния треньор на Ливърпул .
Вие вместо да се радвате ,че Роджърс пазарува и практикува испанския начин на игра ..вие мрънкате като ученички всеки ден .Испания е водеща сила в съвременния футбол от години и мачка на всяко едно ниво .
Според мен проблема на феновете на Ливърпул в момента е ,че НЕ ХАРЕСВАТЕ Испания и Барселона и оттам Брендън Роджърс.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 11 юли 2013 16:00

[offtopic]За трети път те моля да спреш да ме цитираш :)[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 11 юли 2013 16:05

The Crow написа:
kadett1 написа:"Източник, близък до “Анфийлд”, отхвърли слуховете, че “Фенуей Спортс Груп” са отказали да осигурят необходимите средства за закупуването на Хенрих Мхитарян.
Американците са получавали информация за трансфера почти всеки ден и са били готови да финансират сделката.
Брендън Роджърс е отказал да направи оферта като тази на “Борусия Дортмунд” или по-добра. Йън Айре е трябвало да направи това, което Роджърс е искал."

Май ще излезе, че не са виновни американците,ами нашия супер треньор.Ами защо да го взима - да беше от "Б" отбора на Шахтьор сигурно щеше да наддава за него,ама момчето е звездата на "А" отбора, а на него звезди не му трябват.Има нов, революционен подход - титли и купи със средностатистически играчи ще се печелят, това е.

Тия средностатистическите ни играчи направиха уникален сезон и благодарение на тях в момента нашите фенове имат надежди за топ 4 тази година. Аз не мога да разбера какво се делите постоянно ? Как,по дяволите, можеш да кажеш на играчите ни средностатистически като юношите ни изградиха първата част на полусезона, а после " Звездата от Б отборът на Интер" и резервата на Челси го довършиха. Мисля че от всичко, видяно поне можеш да имаш някакъв респект към тези хора,както и към треньорът,който показа че разбира от " звездите на Б отборите".

БР е точният човек,който може да ни възроди. Човекът е интелигентен с своя собствена политика, стил и виждане на играта. Щом не е дал 25 милиона за единственото известно арменско име,може и да си има защо. Вместо да го плюете,може да кажете че клубът си е взел поука от времето на Кени Далглиш и въпросните 3-4ма грешници с по 20-30те милиончета . Ситуацията е същатата,само където този път не ни извъртяха ръцете. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗИМАТ 20 МИЛИОННИЦИ С ПО 1 СИЛЕН СЕЗОН!!

И какъв уникален сезон сме направили - 7 място и успяхме да победим само Тотнъм от водещите отбори? Забеляза се подобрение последните кръгове,но това трябва да се затвърди тази година, а аз не съм убеден ,че ще сме постоянни през целия сезон без да имаме още няколко класни играча - просто практиката го доказва. Ние имаме 2-3 класни и ако нямат ден мача отива по дяволите .Постоянството е най важното за да се бориш за трофеи или да влезеш в топ4. Кел файда да направиш 2-3 силни мача и да дойде Уест хям , например, и да ти вземе точка насред Анфийлд.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 юли 2013 16:42

Liverpool have had a combine 32.5m bid accepted for duo Christian Eriksen and Toby Alderweireld according to several reports. they will both fly over at the end of the week for a medical

Не е много достоверно, но все пак.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 11 юли 2013 17:09

Liverpool and Tottenham £15m Playmaker Target Open To Talks

Става въпрос за Ериксен ..

Някой изненадан ?? Ако не щорите кой друг ?!

Върни се в “Ливърпул”