Iceberg написа:ivan56 написа:k.dimitrov написа:cena62 написа:„Черноморец-Бургас” се сдоби с нов спонсор. Всъщност той е познат, но не е „Петрол Холдинг”, а само „Петрол”. Това е станало възможно след окончателното излизане на Денис Ершов от дружеството.
Бензиностанциите към холдинга ще наливат по 5 млн. лв. на сезон в клубната каса с тенденция сумата да нараства, уточни членът на Съвета на директорите Георги Мицов. Решението е било взето еднолично от главния акционер в „Петрол” и собственик на „Черноморец” Митко Събев. За начало той се е разпоредил до края на годината на „акулите” да бъдат преведени 1,5 млн.
Преди малко разговарях с главния редактор на вестника. Почти ми се обиди, когато я попитах дали е истина публикуваното. Каза ми, че нито Люцканов( а той недолюбва Черноморец), нито тя, като главен редактор, не биха допуснали да си опетнят името с измислици. Следващите й думи бяха " Информацията е от извора. До края на годината ще бъдат преведени 1,5 млн. лева."
Добра новина.Най накрая и над нашета къща да изгрее малко слънце.
Е, чакайте сега! Че то сме преполовили годината вече. Тези 1,5 млн до края и дето щели да ги преведат, не са ли били договорени вече?! Че как щяхте да започнете сезона, как са ви дали лиценз без никакви пари?! "Новината" на сърдитковците от редакцията беше, че Петрол ще дава по 5 млн на година?!?! Това не го ли потвърдиха..."взелите инфото от извора сърдитковци"???!!! Та нали това беше радостната новина?! Защото едно е 5 млн на година и осигурен Черноморец за напред през годините с един много добър бюджет, при положение, че си имате Херо, друго е...1,5 млн до края на годината, които щели да бъдат преведени... Нещо гнило има момчета тука. Пак казвам, симпатизирам ви и ще ми е кеф, ако наистина нещо се прави сериозно, но.. много ме съмнява, знаейки в какво състояние са фирмите на Събев и как само една от тях, "Нафтекс петрол" работи на печалба и едвам изплаща дълговете на другите тридесетина! И ако не е банката на Цв.Василев... до сега да бяха фалиралиНе знам...А дано, но надали, както е модерно да се припява в последно време... Но иначе наистина ви го пожелавам, стига да има как да стане!
Чети по внимателно. В червеното е дадено какво са обещали. Сезонът започва на 20 юли и приключва догодина края на май. Информацията вече излиза и по-другите вестници и сайтове.
„Веригата бензиностанции "Петрол" ще осигури милион и половина лева за бургаския Черноморец. Футболният клуб и най-старата фирма за дистрибуция на горива в страната сключват договора днес. Компанията ще се задължи да осигурява въпросната сума в следващите две години, а ако всичко е нормално, контрактът ще бъде удължен. Така бургазлии ще могат по-спокойно да си планират бюджета.
Информацията съобщи членът на борда на директорите на бургаския клуб Георги Мицов. Договорът става факт благодарение и на солидното посредничество на президента на Черноморец Митко Събев. "Петрол" беше спонсор на клуба до края на 2010 г., когато заради скандалите в компанията майка "Петрол Холдинг" парите секнаха. Тогава двамата основни акционери в холдинга Митко Събев и Денис Ершов влязоха в остър конфликт, който доведе до спиране на финансирането на клуба.
Очакваният бюджет на Черноморец за тази година ще е в рамките на 5-6 млн. лв. Ръководството на клуба разработва и маркетингов проект, според който в близките месеци акционерното дружество ще разработи свой страничен бизнес. Той няма да има нищо общо с футбола, но ще позволи на клуба да генерира приходи и да се самоиздържа.”

[/center]