АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Искате ли Томов в ЦСКА????

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 юли 2013 12:05

Red_Girl написа:
Viktor4o_Rs написа:Иначе масата фенове на ЦСКА отдавна се показаха какво представляват - фенове на титлите, купите, евробойците, харизмите, обикновени глорихънтъри. ;) Затова и огромна част от вас умираше от страх от долните дивизии - защото вие сте публика единствено на успехите, не на отбора ви. Защото вие никога няма да сте като Ботев например. Готови сте да целувате гъза и на Осама, Саддам Хюсеин или Ким Чен Ун, ако той ви обещае титли, купи, Шампионски лиги :lol: :lol: :lol: А забравяте, че Сашо Апашо до каквото се е докоснал, му е **** майката :mrgreen: И както някои добре написа - Партията майка пак ви отложи неизбежното, като ви прати разни бизнесмени с червени куфарчета. Пак ще ви държат насила в А група, пак ще почнете с гръмките селекции и заканите, и накрая пак ще сте фалирали, а Апашо ще обвинява световната конспирация :lol: Вярвайте си, че опитен играч като Гриша Ганчев е по-глупав от Лупи, Тодоров и прочие, единственото при Гришата имахте шанс да станете нормален клуб, с Лупи ви чакат нови драми. И не го казвам да злорадствам, просто се учудвам на глупостта и наивността на масата от вас.

А Пуканката за Славия не знам с какви очи говори, ами че вие сега сте колкото нас на стадиона. :mrgreen: Протестирате по 300 човека когато отбора ви е пред закриване. Такива като Цимбика и Животоното си правеха каквото искат с великия сектор "Г'' :lol: Вие 3 години при Венци Свинята и просто изчезвате като публика. Но той не е вечен и ще се махне, а Славия няма дългове, има база, стадион и школа, колкото и да те е яд - неща, за които вие само можете да си мечтаете. ;)

Това са пълни глупости. Аз обичам отбора си, но не ходих цял сезон заради Титан. И не можеш да ми кажеш дали си обичам отбора или не. Искам всички вие дет говорите да плащате на всеки мач по 10 лв.. да идвате от Варна и другите градове и да си подкрепяте отбора, знаейки, че собствениците не дават 5 пари за него. Та вие и 1 фен няма да имате тогава. Много е лесно да говориш за публика и да плащаш по 2 лв билетче. Ама колко хора имаха Левски тогава на такива мачове като с Монтана и компания с билет за 2 лв?? Колко вие щяхте да имате? Естествено, че ще искаме титли и успехи в Европа. Та кой голям отбор не ги иска????

Аз затова казвам масата, а не всички. Освен това не ми говори за Левски, мен те не ме интересуват. И ние на Славия плащаме 10 лева ;)
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 юли 2013 12:07

No Pyro No Fun написа:
Viktor4o_Rs написа:Иначе масата фенове на ЦСКА отдавна се показаха какво представляват - фенове на титлите, купите, евробойците, харизмите, обикновени глорихънтъри. ;) Затова и огромна част от вас умираше от страх от долните дивизии - защото вие сте публика единствено на успехите, не на отбора ви. Защото вие никога няма да сте като Ботев например. Готови сте да целувате гъза и на Осама, Саддам Хюсеин или Ким Чен Ун, ако той ви обещае титли, купи, Шампионски лиги :lol: :lol: :lol: А забравяте, че Сашо Апашо до каквото се е докоснал, му е **** майката :mrgreen: И както някои добре написа - Партията майка пак ви отложи неизбежното, като ви прати разни бизнесмени с червени куфарчета. Пак ще ви държат насила в А група, пак ще почнете с гръмките селекции и заканите, и накрая пак ще сте фалирали, а Апашо ще обвинява световната конспирация :lol: Вярвайте си, че опитен играч като Гриша Ганчев е по-глупав от Лупи, Тодоров и прочие, единственото при Гришата имахте шанс да станете нормален клуб, с Лупи ви чакат нови драми. И не го казвам да злорадствам, просто се учудвам на глупостта и наивността на масата от вас.

А Пуканката за Славия не знам с какви очи говори, ами че вие сега сте колкото нас на стадиона. :mrgreen: Протестирате по 300 човека когато отбора ви е пред закриване. Такива като Цимбика и Животоното си правеха каквото искат с великия сектор "Г'' :lol: Вие 3 години при Венци Свинята и просто изчезвате като публика. Но той не е вечен и ще се махне, а Славия няма дългове, има база, стадион и школа, колкото и да те е яд - неща, за които вие само можете да си мечтаете. ;)

Недей да говориш за сектор Г като не знаеш как стоят нещата.

А бе остави го да си плещи, мен ме развеселява с простотиите, които пише. Вече е спечелил приза за най-тъпо и ограничено парче във форума, но въпреки всичко продължава да набива. :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 юли 2013 12:07

Каква наглост, да ни държат сметка фенове на отбори управлявани от СИК и ДС какъв ни бил собственика.Първо,Лупи няма да ни управлява и второ има голям шанс и ние да станем собственици на отбора си. А вие ще чакате на мутрагенти да ви дундуркат.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 юли 2013 12:09

Avanti_Ragazzi написа:Пряк, не пряк! Факт е, че ако бяхте направили Х с нас или Миньор оня мач отиваше в протокола разходка до Разград! Но реално ако те питам или ти кажа, че Славия ви е взела титлата тогава като ви е била, ти дори няма да се сетиш, че Славия ви е била есента! Сещаш се само за на края когато водехте с 8 точки, едва ли се сещаш за загубите от Славия и Черноморец! А пък аз същото мога да ти кажа и за пролетта миналата година, всички ви бяха определили за супер фаворит! Там имахте колко 9 поредни победи до тоя мач, а ние бехме пълна трагедия! Всички медии беха определили, че това е най-слабият Левски в историята! Нали така беше или се бъркам пак, не ни ли вадехте на стадиона транспаранти, нещо от сорта Говеда да го духате шампиони сме! Или затова се бъркам и си мислехте, че ше ни биете без проблем?

[offtopic]За втори път го твърдиш това за Х с вас и пак не си прав. Равен с вас НЕ ни стигаше - щяхме да сме с равни точки с "Лудогорец" и пак те щяха да са шампиони. А що се отнася до пролетта, тогава както бяхме "суперфаворит" в края, така ни пращаха извън зона Европа в началото. Колкото до мача с "Литекс", за който твърдиш, че е уговорен, "Литекс" по онова време бяха толкова посредствен отбор, че няма накъде. Ако не бъркам, паднаха от "Монтана", а в Разград първите 70-75 мин. бяха смачкани от "Лудогорец" и можеше да падат с 3-4 гола разлика. Естествено в края нещата се обърнаха и можеше дори да бият, но наистина си бяха зле и нищо по-нормално нямаше от това да ги бием на свой терен. Иначе да, може да се каже, че ни спряхте за титлата, но честно казано на фона на изказванията през зимата, че ще станете шампиони, а ние ще сме извън първите 3-4, радостта на някои ваши фенове от нашата изпусната титла и вашето място в 3-ката беше смешна - доста бързо бяха забравили какво са говорили през зимата. За вашия мач със "Славия" нищо не мога да кажа - не го гледах. И по-добре да спрем да натоварваме темата - все пак не е за изпуснати титли и съмнителни мачове. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 юли 2013 12:15

Колкото и да обиждат някои не много умни индивиди, фактите и въпросите стоят - защо се кефехте на пернишките орки, когато цакаха Пирин, Сливен и Черноморец ? Защо ги защитавахте и злорадствахте тогава ? Амнезия ли имате, какво ?
Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 09 юли 2013 12:25

Като гледам как едва не ни затриха, как за една бройка да се разделим с цялата си история и да станем смешно тимче с червени фланелки и селски лиценз, вече се радвам на всяка новина, която ни отдалечава от фалита и/или А група. Подготовка не сме правили, ясно е, че шампиони няма начин да станем.
Всичко, за което смея да мечтая през този сезон, е да се създаде малко от малко някаква организация и да заприличаме на нормален клуб. Да се осигурят заплати и елементарни условия на треньора, бил той Стойчо, Ицо или който и да е, за да има на какво тогоре следващия сезон да мислим за нещо повече. Да започнем почтено да си плащаме трансферите, а не да сме циганите на А група, вечно завличащи някой за нещо, вечно крадящи някакви посредствени играчи, които не си струват дори като свободни агенти.
Хубавото в цялата работа е, че всичките меко казано некачествени маймуняци се разбягаха и освободиха място поне на първо време за "наша" стока. Понякога си мисля, че не е зле покрай вноса на зеленчуци да се ограничи и вноса на футболисти - за доброто на футбола ни.
Това е пътят - организация, финансова стабилност, и покрай тези две неща всичко останало ще тръгне напред. Да ги има, пък ако ще Тодор Батков да ни е президент, все ми е тая.

alien7878
Контакти:

Мнениеот alien7878 » 09 юли 2013 12:33

Ето момчетата които заслужават нашето уважение.

Двадесет и трима футболисти проведоха сутрешна тренировка с ЦСКА. В групата, която бе изведена на стадион Българска армия от временния наставник Сашо Борисов, има само двама чужденци – Томаш Черни и Марсиньо. Тренировки с ЦСКА продължава да води и централният защитник Валентин Илиев, който може да остане в отбора при добро развитие на ситуацията.

От миналогодишния отбор личат имената на Антон Карачанаков, Ангел Грънчов, Венци Василев, Станко Йовчев, Ивайло Чочев заедно с юношите, които в определине моменти попадаха в състава на „червените“. Освен Томаш Черни вратари на „армейците“ са още Божидар Стойчев и Анатоли Господинов. Подготовка с отбора продължават да водят и някои футболисти без подписани договори като Николай Дюлгеров и Пламен Хаджиев.

radikal9
Контакти:

Мнениеот radikal9 » 09 юли 2013 12:33

какво коментираш тогава като не са ти ясни нещата?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 юли 2013 12:40

Юношите ни са тези, които наистина милеят за ЦСКА, защото от малко тренират. Бях сигурна, че няма да се махнат. А колко още таланти имаме, само малко да пораснат, Димитър Маймунков е много добър, но му трябва още 1-2 години.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2013 12:40

POPCORN написа:Абе кво му обеснявате на Викторчо.С неговите простотии не заслужава никакво внимание :)Оставете го да злорадства.те тука във форума 90% могат само това

+1!Загуба на нерви и време!Както и аванти рагаци,пишете си някъде другаде защо станехте Щампион,а не сте шампион!

Върни се в “Архив”