Red_Girl написа:Viktor4o_Rs написа:Иначе масата фенове на ЦСКА отдавна се показаха какво представляват - фенове на титлите, купите, евробойците, харизмите, обикновени глорихънтъри.Затова и огромна част от вас умираше от страх от долните дивизии - защото вие сте публика единствено на успехите, не на отбора ви. Защото вие никога няма да сте като Ботев например. Готови сте да целувате гъза и на Осама, Саддам Хюсеин или Ким Чен Ун, ако той ви обещае титли, купи, Шампионски лиги
![]()
![]()
А забравяте, че Сашо Апашо до каквото се е докоснал, му е **** майката
И както някои добре написа - Партията майка пак ви отложи неизбежното, като ви прати разни бизнесмени с червени куфарчета. Пак ще ви държат насила в А група, пак ще почнете с гръмките селекции и заканите, и накрая пак ще сте фалирали, а Апашо ще обвинява световната конспирация
Вярвайте си, че опитен играч като Гриша Ганчев е по-глупав от Лупи, Тодоров и прочие, единственото при Гришата имахте шанс да станете нормален клуб, с Лупи ви чакат нови драми. И не го казвам да злорадствам, просто се учудвам на глупостта и наивността на масата от вас.
А Пуканката за Славия не знам с какви очи говори, ами че вие сега сте колкото нас на стадиона.Протестирате по 300 човека когато отбора ви е пред закриване. Такива като Цимбика и Животоното си правеха каквото искат с великия сектор "Г''
Вие 3 години при Венци Свинята и просто изчезвате като публика. Но той не е вечен и ще се махне, а Славия няма дългове, има база, стадион и школа, колкото и да те е яд - неща, за които вие само можете да си мечтаете.
Това са пълни глупости. Аз обичам отбора си, но не ходих цял сезон заради Титан. И не можеш да ми кажеш дали си обичам отбора или не. Искам всички вие дет говорите да плащате на всеки мач по 10 лв.. да идвате от Варна и другите градове и да си подкрепяте отбора, знаейки, че собствениците не дават 5 пари за него. Та вие и 1 фен няма да имате тогава. Много е лесно да говориш за публика и да плащаш по 2 лв билетче. Ама колко хора имаха Левски тогава на такива мачове като с Монтана и компания с билет за 2 лв?? Колко вие щяхте да имате? Естествено, че ще искаме титли и успехи в Европа. Та кой голям отбор не ги иска????
Аз затова казвам масата, а не всички. Освен това не ми говори за Левски, мен те не ме интересуват. И ние на Славия плащаме 10 лева