Кашчей написа:
Ти какво ще ми дадеш в замянаВсе пак си е труд, който не е безплатен
![]()
Мии ще заведа на Рилските езера в хижата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

siniq_fen написа:Кашчей си е много точен човекаЕдинствената му грешка е, че се кефи на Ман Юнайтед. Трябваше да е левскар и всичко щеше да е ток и жица

Кашчей написа:siniq_fen написа:Кашчей си е много точен човекаЕдинствената му грешка е, че се кефи на Ман Юнайтед. Трябваше да е левскар и всичко щеше да е ток и жица
Няма дори теоретична възможност да съм фен на софийски отбор.
МЮ, Сент Етиен и Торино са моят спомен от баща ми.А първият мач, на който ме е завел беше на Дунав, та... просто е абсурд друг отбор да е навътре.
Red_Girl написа:Кашчей написа:
![]()
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:
![]()
Тая хижа, преди 30 години беше повече заслон.Сега хижа ли е? Тогава нямаше дори генератор за осветление, но пък гледката е страхотна, наистина.След нея отидохме в Иван вазов.Тогава беше неописуема мъгла.Аз и още 3-4 човека от групата си тръгнахме по-рано и не стигнахме до Партизанска поляна, но пък попаднахме на безстопанствено агне.Познай какво му се случи![]()
А в мъглата на Иван Вазов се домъкнаха и една двойка германци, премързнали до безбог.Добре, че на входа имаше камбана, която биехе през 10-15 минути.. отиваха си мърцина тия младежи иначе.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

becks32milan написа:Истински усещаш че си на планина когато си на палатки

siniq_fen написа:Кашчей написа:siniq_fen написа:Кашчей си е много точен човекаЕдинствената му грешка е, че се кефи на Ман Юнайтед. Трябваше да е левскар и всичко щеше да е ток и жица
Няма дори теоретична възможност да съм фен на софийски отбор.
МЮ, Сент Етиен и Торино са моят спомен от баща ми.А първият мач, на който ме е завел беше на Дунав, та... просто е абсурд друг отбор да е навътре.
Значи избери по-малкото зло - Дунав!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта