Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2013 00:27

Red_Girl написа:
Кашчей написа:Кърмъзъ гюзел къзъм, що не си метна за подпис заека, дето рупа морков :evil:

ще го направя аз, ама ше рупа червен моркоффффффффф :twisted: :twisted:

Аз те помолих за нещо! Виж си съобшението! Направи го и веднага го слагам. :oops:

В момента нямаш избор, щото те ще играят, а за вас не се знае.. затова го направих неутрален-оранджаФ :mrgreen: (да го петко марковия, да ми каже как да пиша :mrgreen: )
С марулята нещата не се получават-там е много тъмно и се смесват цветовете :( :( Оообаче.... ще ме накараш да лепна на моркоФа емблемата на ЦСКА, щом ша са инатиш.. погодаец такъФФФФ :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 юли 2013 00:30

Кашчей написа:С марулята нещата не се получават-там е много тъмно и се смесват цветовете :( :( Оообаче.... ще ме накараш да лепна на моркоФа емблемата на ЦСКА, щом ша са инатиш.. погодаец такъФФФФ :twisted:

Направи го син с надпис Левски.. Айде де, виж колко съм добричка... :roll: :roll:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юли 2013 00:31

No Pyro No Fun написа:
delqnski47 написа:
No Pyro No Fun написа:За това има доказателства че не е така.

Авторът на книгата е обиколил половин Азия и е извървял 30 000 километра в търсене на прародината!Никой учен,академик,историк и т.н. не го е правел това!Така че съм по склонен да вярвам на този Пламен Петков!А иначе той сам си каза,че в България не може да се намерят отговори и факти откъде идват нашите прадеди!Ако питаш четирима известни професори по история,и четиримата ще ти кажат КОРЕННО различни отговори!Ако питаш петима,ще ти кажат пет различни отговора!И т.н.! ;)

Офтопик:
"Древните българи са били индо-арийски народ
За това ни дават сведения писмените източници - “Махабхарта” (VII - X век пр.н.е.); “Анонимен латински хронограф” (354г); арменската география “Ашхарацуйц” (VII век). До такова заключение са стигнали и някои съвременни учени – Омелян Прицак, Петър Добрев, Цветелин Степанов и др. В днешния дунавско-български език са открити над 3000 иранизми. Различни думи – бог, книга, обич, къща, чучур, мома, момък, завера, хубав, читав, патила, кака, батко, баща, кокиче, бирник и т.н., а също и наименования на селища и природни обекти, като Балша, Банско, Плана, Балкан, Бузлуджа, връх Кабул в Рила, Камчия Тунджа, Шипка, Микре, Вискяр, Балван, Бохот, Бутан, Шабла и т.н. Останали са и много имена на хора – Пресиян, Кардам, Ганчо, Люцкан, Маламир, Джуро, Джендо, Борис, Биляна, Диляна и др."/Иво Андровски - историк/
Ние българите нямаме нищо общо с тюрките, нито пък сме славяни, тъй като такава народност просто не съществува. Няма славяни, има източноевропеиски народи. Ние българите сме потомци на велики и културни арийски народи - траки, келти, готи и основно на древните българи, като продължители на Българската цивилизация."
/"Ние, Болг-Ариите" - Шегор Расате/
"Академик Державин (1946 г.) смята, че етногенезиса на българския народ достига с корените си далечното доиндо-европейско минало заедно с шумерите, иберите и италиките и, че " българите са българи, а не турци, не татари , не фини, не хуни, не чуваши, не славяни, а по своя произход те принадлежат към най-древните доиндоевропейски народи". До тези заключения той достига на базата на палеолингвинистичен анализ.

Някои наши известни академици казват,че пък сме от тюрско-алтайската общност,откъдето произлизат не само прабългарите,но и други народи!Всякакви източници има,но почти никой от тях не е отишъл да види с очите си наистина ли е така!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2013 00:31

Red_Girl написа:
Кашчей написа:С марулята нещата не се получават-там е много тъмно и се смесват цветовете :( :( Оообаче.... ще ме накараш да лепна на моркоФа емблемата на ЦСКА, щом ша са инатиш.. погодаец такъФФФФ :twisted:

Направи го син с надпис Левски.. Айде де, виж колко съм добричка... :roll: :roll:

регъра те изпревари.. докато можеше да се редактира и моркофчо стана кърмъзъъъъъъъъъъъъъ :twisted: :twisted:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 юли 2013 00:33

Red_Girl написа:

Кашчей, страшен пич си, не й се връзвай на глупостите :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 юли 2013 00:33

Кашчей написа:
Red_Girl написа:

регъра те изпревари.. докато можеше да се редактира и моркофчо стана кърмъзъъъъъъъъъъъъъ :twisted: :twisted:

Е да, ама аз бях на Рила и не знаех..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2013 00:35

Мали, ма как сладко си рупа, че и се облизва тоя погодаец :mrgreen: :mrgreen:

Явно му харесват червените моркови
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 юли 2013 00:35

Кашчей написа:Мали, ма как сладко си рупа, че и се облизва тоя погодаец :mrgreen: :mrgreen:

Сърдита съм ти.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 юли 2013 00:36

Кашчей написа:Мали, ма как сладко си рупа, че и се облизва тоя погодаец :mrgreen: :mrgreen:

:twisted: :twisted: :twisted:
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 юли 2013 00:37

Лека, хакери 8-)
Само Левски!

Върни се в “Свободна зона”