Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст

Мнениеот pampi » 03 юли 2013 12:53

dunavfc написа:
pampi написа:Ти си неспасяем, бе! :lol: Кой съм аз, та да те разубеждавам, че от Румъния по-далеко няма, от Дунава по-дълбоко няма и от Русе по-убаво няма.
Ако ми кажеш, точно от кой ФК Дунав си и кой ще плати на останалите 4-5, дълговете към държавата, ще си оттегля думите, че пишеш свободни съчинения. Дебилен,а... :lol: ...ти въобще знаеш ли значението на тази дума?

Колко думи,а колко малко смисъл ;) Безвкусен хумор и нелепа ирония ;) Аргументи = 0 8-) И ти попадна под ножа на неудачниците,опита се да водят спор с мен 8-)

Да се води спор с тебе? Груба грешка! С радио не се спори! Та ти си като говорител на Коминтерна: "... Наше дело провое, победа будет за нами..." 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 12:55

pampi написа:
dunavfc написа:
pampi написа:Ти си неспасяем, бе! :lol: Кой съм аз, та да те разубеждавам, че от Румъния по-далеко няма, от Дунава по-дълбоко няма и от Русе по-убаво няма.
Ако ми кажеш, точно от кой ФК Дунав си и кой ще плати на останалите 4-5, дълговете към държавата, ще си оттегля думите, че пишеш свободни съчинения. Дебилен,а... :lol: ...ти въобще знаеш ли значението на тази дума?

Колко думи,а колко малко смисъл ;) Безвкусен хумор и нелепа ирония ;) Аргументи = 0 8-) И ти попадна под ножа на неудачниците,опита се да водят спор с мен 8-)

Да се води спор с тебе? Груба грешка! С радио не се спори! Та ти си като говорител на Коминтерна: "... Наше дело провое, победа будет за нами..." 8-)

Няма как да се води спор с мен,или на опонента изведнъж му се появява работа и изчезва или темата вече не е важна или просто се сменя ;) Аргументи искам,моето зайче,аргументи...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 юли 2013 12:58

Ето това се вика комунизъм в целият си блясък . :|

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 03 юли 2013 12:59

Придържайте се към темата,а тя не е спор България и Казахите ... :|
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 юли 2013 13:03

А някой знае ли всъщност колко телевизии имат в Казахстан? Щото ако са само 2 както бяха при нас как да им се сърдим :idea:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 юли 2013 13:04

Avanti_Ragazzi написа:Ми нема как да го разберат, когато си израснал свободен в свободна държава не разбираш колко е ценна тя! Приемаш я като даденост а не като нещо за което си струва да се бориш! Когато ценностите ти са чалга, силикон, БМВта, Мерцедеси, кючеци, маенета, гюбеци и азис това няма как да го разбереш никога! Тази халтура е нещото което най-вреди на хората днес тук, не самата музика, музиката си е музика а това което се върти около нея! Хората в България нямат нормалните християнски ценности и морал! Комунизма и чалга халтурата след нея ебаха майката на целата поста, а после искаме политиците ни да имат морал и ценности! Как те да имат като дори ние немаме, щом за хората парите са най-важното нещо днес и чак след тях идва всичко друго! Така и така хората трябва да разберат, че парите са средство а не цел! Но както се казва в една реклама свободата Санчо не е като салама! ;)

:!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 03 юли 2013 13:05

Да изпратят картина от рожденния ден , сигурно ще е по-забавно от мача .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 03 юли 2013 13:06

http://sport.plovdiv24.bg/441122.html

Я някой от хвалещите Казахстан да обясни, защо тия изроди тровят масово населението си без да им пука. Преди години един българин работил там се прибра и не е истина какви неща разправяше за болести и отрови там. Едва ли заради големите заплати човек заслужава да се увреди за цял живот.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 13:10

Абе,какво ви пука за отровите бе,важно е,че в Астана има нови небостъргачи...

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 03 юли 2013 13:19

dunavfc написа:Абе,какво ви пука за отровите бе,важно е,че в Астана има нови небостъргачи...

На Златките не им пука :mrgreen:

Върни се в “Ботев”