Лудогорец - Риека 1:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лудогорец - Риека, 18:30, Контрола

Мнениеот D.Georgiev » 29 юни 2013 20:14

Много е жалко, че част от вас ще чакат официалните мачове за да пожелаят да видят реалността. Тогава ще ви боли повече, но все пак всеки има право на избор. Аз сериозно питам колко ще ни струва треньор като Кек? Не вярвам да не можем да го позволим. Помня че и словенците бяха много прилични, когато им беше начело.
Проблемът ни е не е нападателят а цялостната тактическа построика на отбора. Да не мислите, че Риека са пълни с някакви звезди? Просто са добре научени.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 29 юни 2013 20:14

Хаха , проблема е че не сме в ЛЕ , но стискам палци на Берое ;) . А и на всички отбори ..

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 29 юни 2013 20:21

Това за формата на Лудогорец винаги е въпрос с повишена трудност.Отборът, в който много работят, надграждат, а играта по-зле от миналата година.Надявам се да е моментно състояние и да са готови за големите мачове.Безяк много ми харесва с това момче ще имате успехи, само да играе редовно.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 29 юни 2013 20:25

аз пък съм много доволен от мача.. кишада и безяк показаха че им се играе, верно до безо почети не стигаха топки и много бъркаше ама имаше желание.. мисля че ше ги подкара скоро! иван беше пълна дупка.. ернандес нещо все още не може да намери себе си.. мишо беше страхотен.. най-хубавите неща смея да твърдя бяха негово дело.. моци на ниво, барт и теро показаха че който и да е от тях е на мястото за което се борят ще се получи химията..златински направи няколко много добри намеси.. та..
сигурен съм че с мишо и абало по крилата, и ешпинйо плеймейкър и може би платини нападател отбора, когато играе на макс, ще изглежда по мнооооого по различен начин :)

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 29 юни 2013 20:25

zuekaa написа:Пичове не се притеснявайте , ако отпаднете от лига европа вие и Левски , БЕРОЕ ще отмие срама

Къде ще се подмиете, на Аязмото ли?... :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 юни 2013 20:26

Тея Риека са били 3-0 Динамо Загреб преди няколко месеца.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 29 юни 2013 20:30

Дано тези, който трябва си извлекат поуките от мача, защото това е единственото, което може да ни е от полза от този мач. Надиграни бяхме от хърватите, остават много въпросителни до срещата със Слован.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 29 юни 2013 20:34

Мисля, че след тоя мач приказките за ШЛ трябва да приключат за тая година.По добре за Лудугорец ще е ,ако си подбират по-слаби отбори(ако има такива там)за контроли,че да не стават за смях ;)

Потребителски аватар
®•SaNdO•®
Контакти:

Мнениеот ®•SaNdO•® » 29 юни 2013 20:39

hd29 написа:Мисля, че след тоя мач приказките за ШЛ трябва да приключат за тая година.По добре за Лудугорец ще е ,ако си подбират по-слаби отбори(ако има такива там)за контроли,че да не стават за смях ;)

Те защото столичните "грандове" стават за нещо нали злобар! Това са просто контроли, ако има отбор, който може да влезе в групите на турнирите това е Лудогорец - ходи се снимай някъде - там едните да ги пращат в А окръжна след срама с вафлите и повече да не ни занимават с тях, другите пък нямат с какво да идат до Казахстан, а миналата година ядоха пердах от някви дето идваха с автобус :lol: :twisted: :twisted: :lol:

James Beattie

Re: Лудогорец - Риека 1:3

Мнениеот James Beattie » 29 юни 2013 20:41

Риека бяха един от възможните съперници на Берое при жребия.

Върни се в “Лудогорец”