Де що има свестни хора изчезнаха от тоя форум, останаха само комплексари,злобари и кравари. Които сами си създават теми и сами си пишат в тях (добре , че е интернета та да има , къде да си пльокнат злобата и смисъла за жалкото си съществуване) и 3-4-ма шарани дето им се ловят и им отговарят !
Форума на Гонг ще изчезне много скоро време ... съвсем заслужено !
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София - смешно или тъжно?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Re: Що за фенове сме?
T&T написа:Като човек пряко участвал във възраждането на Ботев, мога да ви пожелая само успех, но той ще бъде постигнат само когато осъзнаете, че в момента сте на нулата и всяка една крачка напред е успех. Няма нищо срамно да играеш във В група, не е срамно и да си в Б група, срамно е когато отборът има нужда от теб ти да си стоиш вкъщи и да не правиш нищо. ЦСКА ще го има, независимо кога и как, защото този отбор има фенове, които обаче трябва да бъдат организирани и единни в своите действия. Не мисля, че е нормално ние феновете на Ботев да осигурим около 450 000 лева от бюджета ни във В група/членски внос, билети, реклами на стадиона и дарения на бизнесмени/, а вие да не можете да намерите поне 2 милиона за да осигурите един приличен бюджет за отбора. Най-важното в момента е да намерите човек на когото всички вярвате, защото това ще е човекът, който ще осигури прозрачно разходване на средствата и на него хората ще дават парите си без грам притеснение.
Най хубавото нещо, което направихме е това, че работата си я свършихме сами без користни цели, а сериозния спонсор се намери чак след като възстановихме членството си в БФС, придобихме право на участие във В група, осигури се някакъв бюджет, събра се отбор и започна участие в първенството. Искам да благодаря на всички фенове на Ботев, които участваха в борбата срещу Христолов и в последващата организация за да се случи гореописананото. Имена няма да споменавам, но наистина хората участващи в борбата и в последващата организация бяха страшно много и според мен всеки даде всичко от себе в областта в която беше силен. Спомням си, че в периода преди общото събрание в Новотела всяка сряда се събирахме на едно и също място, а всяка вечер обсъждахме нещата и спорихме с теб по телефона минимум по 40 мин.

До сега беше смешно, вече не е
Никакви фенове не сте.То се вижда....пред компютърчето нямате равни! Да ви затриеат, на никого няма да липсвате.
- Avon
Angoff написа:Де що има свестни хора изчезнаха от тоя форум, останаха само комплексари,злобари и кравари. Които сами си създават теми и сами си пишат в тях (добре , че е интернета та да има , къде да си пльокнат злобата и смисъла за жалкото си съществуване) и 3-4-ма шарани дето им се ловят и им отговарят !
Форума на Гонг ще изчезне много скоро време ... съвсем заслужено !
И свинари, и свинари.Всъщност модераторите чорбари ще закрият форума на гонг
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది
- mad butcher
- Контакти:
urkoto написа:Пукам се от смях и кеф в момента, както и вдигам тежки халби за здравето на Титаните. Дано илядят у ЦСКА. Тия хора осъществиха мечтата на 90% от населението на България. Благодаря ви, пичове! Живи и здрави да сте!
Ти си един гОлям тъпак,вдигаи си тежките халби и дано това което става с ЦСКА осмисли жалкият ти живот.
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
-
Re: До всички цесекари!
Айдееее и футболисти няма цесекато.Разтрогнали до един
Егати кефа
И фенове няма,само освирепели идиоти. Пак кеф
!

Членестоногите са примитивни създания
- Red Warrior
- Контакти:
Това, че упреквам офанзива и животните не значи, че аз нямам вина за това, което става с ЦСКА. Имам, след като съм наследствен цесекар и съм допуснал да се стигне дотук, след като не съм им пуснал олово в тиквите на пернишките боклуци, или поне не съм им направил колумбийска вратовръзка. За съжаление с времето и мен ме завъртя живота, смених сектора, просто улегнах. Но когато става дума за честта на ЦСКА съм същият бесен армеец, който е спал в ареста заради ЦСКА. Така, че пернишки боклуци - пазете си гърба! 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
На болен се помага,на умрял не можеш да помогнеш!
- 4erveniibeli
- Контакти:
Колко са билетите за сектор А на Герена,за мача от квалификацийте на ШЛ.
Последна промяна от 4erveniibeli на 27 юни 2013 21:07, променено общо 1 път.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков