Има ли сили Берое за нещо повече от участие в Лига Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Има ли сили Берое за нещо повече от участие в Лига Европа?

Мнениеот Parmalat » 27 юни 2013 14:44

Много хора включително и аз не съм мислил, че Берое може да спечели купата отново и да се класира в Лига Европа,но този отбор показа,че има добър колектив и компенсира липсата на някои качества с много упоритост и себераздаване.Сигурен съм ,че и сега ще бъде подценен,но това ще е голяма грешка.Статистиката от втория дял на А група показва следното :arrow:

Лудогорец 10 победи 4 равни и 1 загуба = 34 точки
Левски 10 победи 4 равни и 1 загуба = 34 точки
Ботев 10 победи 2 равни и 3 загуби = 32 точки
Берое 9 победи 4 равни и 2 загуби = 31 точки

Ако видим тази статистика ни става ясно ,че Берое е изиграл втория дял на А група почти като отборите събрали най-много точки Лудогорец и Левски.След като пое отбора Петър Хубчев успя да направи колектив.Футболът е отборен спорт и без колектив нещата се получават трудно.Предстои ни да видим много интересно първенство в което Берое отново може да изненада,но този път изненадата да е далеч по голяма.И за мен е трудно да го повярвам,но както казах още като влезе Лудогорец в А група,че ще е фактор приехте с насмешка написаното от мен.Казах и за Ботев,че ще се намеси сериозно в борбата за евротурнирите тогава отново пренебрегнахте с лекота мнението ми,а сега Лудогорец ще играе в Шампионската Лига,а Ботев в Лига Европа.Май е време аз да се засмея :).Дали Берое ще стане шампион сега тази мисъл граничи с нереалното една химера,но пък така беше и за купата.
Последна промяна от Parmalat на 27 юни 2013 14:49, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: Има ли сили Берое за нещо повече от участие в Лига Европа?

Мнениеот sven_goran » 27 юни 2013 14:49

В БГ е едно в Европа друго!
Берое няма да надскочи българското представяне в евротурнирите този сезон.
Предвиждам пълен крах за всички наши участици още в първите двубои... :shock:

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 27 юни 2013 14:51

Имат, поне според мен. Хубчев като нищо ще подготви състава си по най-добрия начин за мачовете с Апоел Тел Авив. Имам някакво предчувствие, че Берое ще отстранят израелците. Времето ще покаже! Успех на всички български участници в ЕКТ!
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 27 юни 2013 14:54

Мача в Стара Загора ще е ад за израелците и ако вземат една добра преднина показаха че могат да се защитават добре.
Все пак шансовете са 30-70 .

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 27 юни 2013 14:58

Parmalat, стискам палци да си прав за всичко. Между другото за точките през пролетния полусезон, напълно възможно беше да сме и с повече от Лудогорец и Левски, но в доста от мачовете пазихме играчи за финала за купата - гостуването на Пирин ГД и домакинството с Локо Сф, а мачът с ЦСКА в Стара Загора беше 3 дни след финала, а след него бяха едни празненства...Точно в този мач ни се контузи и един от най-добрите играчи - Алберто Лоузейро и сега може и да изпусне началото на сезона. Запомнете това име, много добър футболист с голямо сърце. Не знам как играе въобще в нашето първенство, но дано все повече такива да пристигат в нашите ширини.
А за ставането на шампиони, честно казано сега ми изглежда малко нереалистично, но влизане в тройката и елиминиране на 2 съперника в ЛЕ (имайки предвид, че бием ли Апоел ще играем срещу непоставен отбор) и стигане до плейоф за влизане в групите би било прекрасно постижение. Като цяло еуфорията е доста голяма и всички залагаме надежди на един още по-добър сезон и дано тези надежди се оправдаят.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 14:59

Категорично Не! Те и за а група не стават, ти за европа. А и без това тая година изпадат, нека се покефят малко
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 27 юни 2013 15:05

Има сили за титла в Шампионскатата лига
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 27 юни 2013 15:11

stn написа:Има сили за титла в Шампионскатата лига

Минимум! :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 27 юни 2013 15:29

Аз мисля, че Берое събраха доста добър отбор, особено португалците в средата на терена. Лоша шега може да им изиграе липсата на централен нападател, който да може да се възползва и от половин положение.
Твърде вероятно е да играят по-добре и в двата мача срещу Апоел и да отпаднат, защото не са успели да вкарат положенията си.

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 27 юни 2013 15:31

Аз искам да поздравя създателя на темата.Много хубава тема, много точен коментар е направил.Аз силно се ндявах да изтеглим по преодолим съперник, но какво да се прави.Надявам се да станат хубави и напрегнати мачове, в които интригата да е с 1 идея по-голяма отколкото беше през 2010 срещу Рапид.

Върни се в “Берое”