Времето за извинения свърши.Утре всички на Армията!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Времето за извинения свърши.Утре всички на Армията!!!

Мнениеот BRF » 24 юни 2013 17:15

mtaraduda написа:Що левскари да не взимат отношение, при положение, че повечето си припадаме от смях. Давайте, може още.

Общо взето сте като шизофреници!Сами си измисляте новини,после ги развивате и накрая се присмивате на този,който е пуснал новината :o :shock: :? :lol: :mrgreen: !

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 24 юни 2013 17:33

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Останаха две легенди на ЦСКА,които все още са неопетнени(достатъчно) от цялата тази помия през последните няколко години...бай Добри и Ицо Стоичков.Само заради тях Армията трябва не просто да е пълна,трябва да ври и кипи.Ако все още има хора,които обичат ЦСКА,нека всички заедно утре да напълним нашия дом и покажем любовта си към тези,които наистина го заслужават.Нека покажем на цяла България и на самите себе си,че никой и нищо не може да сломи духа ни,и ще се борим за това което обичаме повече от себе си.

Много си далеч от истината.Не съм прочел лоша дума за гения Якимов, за "кучето"(ако знаеш кой е), Божил Колев, а за Паро се пише лошо само когато се изцепи.Така,че повечето левскари уважаваме наистина много добрите ви футболисти.А сега просто сте си за смях
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 24 юни 2013 18:27

Исках да напиша нещо но се отказах. За умрял се пише или добро или нищо.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 24 юни 2013 18:30

GA_ veliki написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Останаха две легенди на ЦСКА,които все още са неопетнени(достатъчно) от цялата тази помия през последните няколко години...бай Добри и Ицо Стоичков.Само заради тях Армията трябва не просто да е пълна,трябва да ври и кипи.Ако все още има хора,които обичат ЦСКА,нека всички заедно утре да напълним нашия дом и покажем любовта си към тези,които наистина го заслужават.Нека покажем на цяла България и на самите себе си,че никой и нищо не може да сломи духа ни,и ще се борим за това което обичаме повече от себе си.

Много си далеч от истината.Не съм прочел лоша дума за гения Якимов, за "кучето"(ако знаеш кой е), Божил Колев, а за Паро се пише лошо само когато се изцепи.Така,че повечето левскари уважаваме наистина много добрите ви футболисти.А сега просто сте си за смях

Ооо...последното мнение което ме е интересува е това на левскари и не визирам,че на вас се дължи поругаването на легендите ни.Когато казвам "помия" имам предвид Титан.Винаги гледам и търся причините в себе си,така съм възпитан.Виж ако някой ме провокира с нещо...и аз съм човек,и понякога губя търпение.
Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 24 юни 2013 20:42

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
GA_ veliki написа:

Ооо...последното мнение което ме е интересува е това на левскари и не визирам,че на вас се дължи поругаването на легендите ни.Когато казвам "помия" имам предвид Титан.Винаги гледам и търся причините в себе си,така съм възпитан.Виж ако някой ме провокира с нещо...и аз съм човек,и понякога губя търпение.

Кои легенди? Явно и ти не знаеш легендите си, или те са бандата, храбрия шивач, камбуров( а той вече не ви е легенда), или оня дето ви съди след всяко идване в отбора? Абе за каишите като теб няма нищо свято това е! Измислени легенди, не истинските , плюене по всеки, който не харесва татуираните " звезди", с една дума кухо между ушите
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 юни 2013 20:50

ЦСКА може да играе в "А" група и без да търси лицензоносител и да регистрира ново дружество. И след обявяването в несъстоятелност (каквото още няма в Търговския регисър) настоящият клуб има одобрен лиценз за първенството. Просто трябва да уведоми БФС, че няма да напуска шампионата и… да намери финансови средстава за разходите си. За Европа нещата са различни - УЕФА не може да допусне фалирал клуб в турнирите си. Примерът за българското първенство е налице. През февруари 2008 година Берое бе обявен в несъстоятелност и в клуба влезе синдикът г-жа Елка Петрова, която изпълняваше и функциите на директор. Берое доигра сезона, а през лятото дружеството бе продадено и новите собственици разрешиха финансовите проблеми. Така се ражда нова версия за пълната промяна в ЦСКА. След като дружеството е в несъстоятелност, в действие влиза оздравителен план, който се обсъжда с кредиторите. След това съдът назначава синдик, който започва оценка на фалиралото предприятие. Първата му опция е да обяви цялото дружество за продажба на търг. Предполага се, че тогава ще се появи купувач (или група бизнесмени), които да платят няколко милиона - според оценката на синдика. Сумата, за която дружеството бъде продадено, се разпределя към кредиторите. Така клубът запазва емблемата, историята и активите си, но е чист от задълженията. Такъв развой би премахнал нуждата да се търси лиценз, да се преговарят условията по концесии за базите и т. н. Но отнема поне няколко месеца, а може и година. Ако не се създава ново дружество, ЦСКА ще започне първенството по програма срещу Локомотив (Пловдив) на 20 юли. Не се налага нито нов изпълком, нито заседание на Лицензионната комисия.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=433703

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 юни 2013 21:16

Вече стана време за мъже,който е червен утре на Армията !!!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 25 юни 2013 08:01

Чшшш лефскарче по-леко с тона ;)Твоите мисли са в една посока,а аз говоря нещо съвсем различно за да ме разберат най-вече феновете на ЦСКА.Изрично написах,че става въпрос по време на управлението на Титан!!!Димитър Пенев,Стойчо Младенов,Любо Пенев,Спас Джевизов,Джони Велинов,Ради Здравков...малко ли са???
Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 юни 2013 12:00

Смятам, че призивите са излишни, защото, който иска да знае съдбата на ЦСКА ще присъства. Аз лично ще отида само, заради това, мача не ме интересува да не говориме за резултата. От друга страна е почти ясно, че сегашните играчи ще изнесът полусезона и трябва да ги подкрепим. Ицо показа, че също ще разчита на нас и нямаме право да го подведем.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 25 юни 2013 13:55

angelofdeath написа:Смятам, че призивите са излишни, защото, който иска да знае съдбата на ЦСКА ще присъства. Аз лично ще отида само, заради това, мача не ме интересува да не говориме за резултата. От друга страна е почти ясно, че сегашните играчи ще изнесът полусезона и трябва да ги подкрепим. Ицо показа, че също ще разчита на нас и нямаме право да го подведем.

много правилно ... само заради ИЦО трябва да сме там !!! Който наистина милее за отбора няма нужда от покани и призиви !!! А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”