Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Мнениеот wannabe » 20 юни 2013 20:42

На жоро да го занесете, радетели за правопис :oops: :lol: :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 20 юни 2013 20:48

wannabe написа:На жоро да го занесете, радетели за правопис :oops: :lol: :lol: :lol:

Като почнеш да кълнеш като циганка, най-много теб да те стигне! Да ти дам ли два примера от последната година само :?: ТЪПАК!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 20 юни 2013 20:54

wannabe написа:
No Pyro No Fun написа:Всички фенове на пловдивските отбори имат комплекси свързани със София. На мачовете пеят КЗСофия ....

Не е верно това ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wTAdtD7h-Xc[/youtube] 33:55
Последна промяна от No Pyro No Fun на 20 юни 2013 21:02, променено общо 1 път.
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 20 юни 2013 20:59

wannabe да не си студент по българска филология, че тогава падението е пълно. Онзи шопският глупак няма да го коментирам, най-далечната точка до която е стигал е Пловдив и мисли,че всичко се върти около София. Дай хората да дремат по-малките градове и стоят без препитание, че някакви глупци смятат столицата за частна собственост. Който има пари и ум живее където иска. Който е баш софиянец и няма 2 грама акъл прави "ми ми" и гледа с влажен поглед.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 юни 2013 21:04

[offtopic]saso_big ли е какъв е тук-таме много остро се изказа ама каза и доста верни нещица. Боли ли от тях?
П.П. Не си правете труда да плюете, я прочета я не.[/offtopic]
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 20 юни 2013 21:19

No Pyro No Fun написа:
wannabe написа:
No Pyro No Fun написа:Всички фенове на пловдивските отбори имат комплекси свързани със София. На мачовете пеят КЗСофия ....

Не е верно това ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wTAdtD7h-Xc[/youtube] 33:55

Ние не сме жълтурци ;) Аз не знам защо сте си гъсти с тях още..
Тези пък, какво се изсилвате да мислите бе, жАлти! Аз само съм ви припомнил 1 тапет ваш :lol: затова и ви настигна, дпс-ари!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 20 юни 2013 21:28

wannabe написа: Ние не сме жълтурци ;) Аз не знам защо сте си гъсти с тях още..
Тези пък, какво се изсилвате да мислите бе, жАлти! Аз само съм ви припомнил 1 тапет ваш :lol: затова и ви настигна, дпс-ари!

Не сте, вие сте вазелини с магистрално поведение :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=x_vuQ1WBdXE :idea:

Пак ти казвам, не намесвай чешмите! Нито пък В. Прекалено циганско е дори и за вас :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Тралала

Мнениеот Тралала » 20 юни 2013 22:12

saso_big написа:
sky1 написа:Казвам,че ако детето на един овчар е умно и е достатъчно способно да стане доктор,това,че баща му е бил овчар не го прави по-малко доктор. А ако детето на един Софиянец е тъпо (такова като тебе), то доктора (сина на овчаря) не му е виновен ,че е тъп.

Доста често децата на овчари стават доктори, нали? Ти да не си доктор? Сигурно цялото село се гордее с теб. Бабите викат ли:
- Виж го нашия sky1, стана доктор защото беше умно дете от малко. Жалко за баща му, който сега няма на кой да остави овцете.

Много деца на софиянци са тъпи. Много повече отколкото може да си представиш. Колкото десетки, стотици села като твоето. И ти ще разбереш какво искам да ти кажа но за разлика от някой други ще ти е необходимо доста повече време. Нищо. Имаме време. Аз няма да те изоставя в този труден за теб момент.

Съдейки по теб, със сигурност мога да кажа, че ако не баща ти, то поне дядо ти или прадядо ти е бил шефа на овчарите в тази държава. Как може да си толкова.......******

Тралала

Мнениеот Тралала » 20 юни 2013 22:16

sky1 написа:wannabe да не си студент по българска филология, че тогава падението е пълно. Онзи шопският глупак няма да го коментирам, най-далечната точка до която е стигал е Пловдив и мисли,че всичко се върти около София. Дай хората да дремат по-малките градове и стоят без препитание, че някакви глупци смятат столицата за частна собственост. Който има пари и ум живее където иска. Който е баш софиянец и няма 2 грама акъл прави "ми ми" и гледа с влажен поглед.

Най-вероятно комплексите му се дължат на това, че всеки път като ходи да си търси работа за по 300-350 лв., някой "селянин" от провинцията се оказва по-умен и кадърен от него и го прее.бава.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 20 юни 2013 23:07

Софиянците още от невръстни чавата им се набива в главата,че са нещо повече от останалите хора в България, само защото се е случило да се родят там. Говеждите пък се смятат за отбора на народа, че половината България ги подкрепяла, но пък на всеки мач скандират "селяни умрете" пожелавайки смърт на имаджинерните си фенове из цялата страна.А на всичко отгоре се чудят после що се пее "Мощно в дивия" и КЗСОФИЯ като пристигнат да мърсят Колежа. Не е лесно да си прост шоп :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”