Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:На жоро да го занесете, радетели за правопис![]()
![]()
![]()
wannabe написа:No Pyro No Fun написа:Всички фенове на пловдивските отбори имат комплекси свързани със София. На мачовете пеят КЗСофия ....
Не е верно това
No Pyro No Fun написа:wannabe написа:No Pyro No Fun написа:Всички фенове на пловдивските отбори имат комплекси свързани със София. На мачовете пеят КЗСофия ....
Не е верно това
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wTAdtD7h-Xc[/youtube] 33:55
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа: Ние не сме жълтурциАз не знам защо сте си гъсти с тях още..
Тези пък, какво се изсилвате да мислите бе, жАлти! Аз само съм ви припомнил 1 тапет вашзатова и ви настигна, дпс-ари!
saso_big написа:sky1 написа:Казвам,че ако детето на един овчар е умно и е достатъчно способно да стане доктор,това,че баща му е бил овчар не го прави по-малко доктор. А ако детето на един Софиянец е тъпо (такова като тебе), то доктора (сина на овчаря) не му е виновен ,че е тъп.
Доста често децата на овчари стават доктори, нали? Ти да не си доктор? Сигурно цялото село се гордее с теб. Бабите викат ли:
- Виж го нашия sky1, стана доктор защото беше умно дете от малко. Жалко за баща му, който сега няма на кой да остави овцете.
Много деца на софиянци са тъпи. Много повече отколкото може да си представиш. Колкото десетки, стотици села като твоето. И ти ще разбереш какво искам да ти кажа но за разлика от някой други ще ти е необходимо доста повече време. Нищо. Имаме време. Аз няма да те изоставя в този труден за теб момент.
sky1 написа:wannabe да не си студент по българска филология, че тогава падението е пълно. Онзи шопският глупак няма да го коментирам, най-далечната точка до която е стигал е Пловдив и мисли,че всичко се върти около София. Дай хората да дремат по-малките градове и стоят без препитание, че някакви глупци смятат столицата за частна собственост. Който има пари и ум живее където иска. Който е баш софиянец и няма 2 грама акъл прави "ми ми" и гледа с влажен поглед.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта