Общинските съветници скочиха на Муса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Общинските съветници скочиха на Муса

Мнениеот stoyankd » 19 юни 2013 16:44

obi4am_pirin написа:Същото е и в обратната посока!Турците имат особено отношение към българите!

Това не може да продължава вечно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юни 2013 16:50

stoyankd написа:Предполагам, че Муса е българин, а не турчин. Не може да му налагаме ограничения да заема държавна длъжност поради етническа принадлежност. Това, което наговори Томислав Русев по адрес на Муса в понеделник е срамно. Трябва да се замислим доколко сме толерантни към малцинствата. Във фирмата, в която работя търсихме началник-склад. Пуснах обява и дойде едно цигане. Съвсем нормално изглеждаше, завършило средно образование. Разбира се не го взех, така ще постъпят повечето, но кажете тия хора от малцинствата(нормалните) как да си намерят работа и да живеят нормално?

Ти би ли приел да те управлява човек не заради качествата които има,а заради членството му в ДПС.И да оправдаваш Муса,че не е работил нищо друго освен депутат защото не са го наемали на работа е несериозно.Тоя кърлеж няма компетенциите да е областен управител,но понеже сега Доган реже баницата и Муса изплува на повърхността.Разбира се,той там не е сложен да върши работа (пък и не може),а да обслужва интересите на ДПС.Това е вредно за страната ни и всеки българин би трябвало да поиска този некадърник да си подаде оставката.Който го е назначил също да си ходи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 19 юни 2013 16:58

pachovr85 написа:
stoyankd написа:Предполагам, че Муса е българин, а не турчин. Не може да му налагаме ограничения да заема държавна длъжност поради етническа принадлежност. Това, което наговори Томислав Русев по адрес на Муса в понеделник е срамно. Трябва да се замислим доколко сме толерантни към малцинствата. Във фирмата, в която работя търсихме началник-склад. Пуснах обява и дойде едно цигане. Съвсем нормално изглеждаше, завършило средно образование. Разбира се не го взех, така ще постъпят повечето, но кажете тия хора от малцинствата(нормалните) как да си намерят работа и да живеят нормално?

Мхм...... я да видим, завършил съм висше образование, владея немски отлично, английски на разговорно ниво и съм цигане, ако дойда да кандидатствам при теб за работа дали ще имам честта да разговарям с теб въобще ? пфффффффффф

Слава богу, че не живея в България, повръща ми се от такива като теб .....

За всяко работно място си има изисквания за квалификация, умения и т.н. Ако имаш самочуствие, знания и т.н. не е нужно да бъдеш наемен работник. Наемният работник немуниемо е в по-неизгодно положение и зависи от работодателя си. Както и да е, няма да те уча на елементарни неща.
Още нещо, когато на едно работно място има повече от един служител, вече говорим за екип. Както сам се убеждаваш, българите не сме толерантни към малцинствата, а да работим с тях в екип е невъзможно. Няма как да убедя собственика на фирмата, че циганите не крадат, нито останалите да го приемат за колега. Това е причината да постъпя така, с което не се гордея.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 юни 2013 17:01

Палев е помак и се гордее с това, явно не четете интервютата му.
Чудя се на благоевградчани защо при наличието на тоя несретник пред общината са не повече от 100 души и защо града спи???

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юни 2013 17:05

Тука говорим за съвсем друг казус.За това работно място има много кадърни и обучени кадри.Те ще осигурят просперитет на страната,но Орешарски не назначава тях,а избира Муса.И то с явното съзнание,че тоя човек ще гази интересите на България за да обслужи ДПС.Това не трябва да се толерира!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 19 юни 2013 17:06

GOLEADOR написа:

Ти би ли приел да те управлява човек не заради качествата които има,а заради членството му в ДПС.И да оправдаваш Муса,че не е работил нищо друго освен депутат защото не са го наемали на работа е несериозно.Тоя кърлеж няма компетенциите да е областен управител,но понеже сега Доган реже баницата и Муса изплува на повърхността.Разбира се,той там не е сложен да върши работа (пък и не може),а да обслужва интересите на ДПС.Това е вредно за страната ни и всеки българин би трябвало да поиска този некадърник да си подаде оставката.Който го е назначил също да си ходи.

Разбира се, че водещото е личните му качества. Този човек не го познавам, въобще не бях чул за него. Ако е осъждан или няма качества разбирам. Не приемам думите на Томислав Русев от понеделник, които бяха нещо от сорта: "В комитския район да сложиш турчин". Е какво като е турчин? Живеем в 2013г., САЩ имат чернокож президент, а и примери мога да ти дам още много. За е

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юни 2013 17:15

Използвам този пост за да ти отговоря:
Пускаш обява за работно място и се явяват много кадърни кандидати,но ти не назначаваш тях,а Муса,защото този човек е от дадена партия.Дано си ме разбрал.Муса заема пост който не е заслужил.Този човек никога не е работил.Сега е областен само и единствено заради членството си в ДПС.Така управлява орешарското правителство и заради това трябва да си отиде!Разбира се,ако и ти работиш по същият начин,спорът ни е безпредметен.

pachovr85
Контакти:

Мнениеот pachovr85 » 19 юни 2013 17:48

stoyankd написа:
pachovr85 написа:

Мхм...... я да видим, завършил съм висше образование, владея немски отлично, английски на разговорно ниво и съм цигане, ако дойда да кандидатствам при теб за работа дали ще имам честта да разговарям с теб въобще ? пфффффффффф

Слава богу, че не живея в България, повръща ми се от такива като теб .....

За всяко работно място си има изисквания за квалификация, умения и т.н. Ако имаш самочуствие, знания и т.н. не е нужно да бъдеш наемен работник. Наемният работник немуниемо е в по-неизгодно положение и зависи от работодателя си. Както и да е, няма да те уча на елементарни неща.
Още нещо, когато на едно работно място има повече от един служител, вече говорим за екип. Както сам се убеждаваш, българите не сме толерантни към малцинствата, а да работим с тях в екип е невъзможно. Няма как да убедя собственика на фирмата, че циганите не крадат, нито останалите да го приемат за колега. Това е причината да постъпя така, с което не се гордея.

Какви са изискванията за позицията която си обявил, много ми е интересно ? Няма как ти да ме учиш на "елементарни неща" , по скоро аз мога да те науча на някои правила в бизнеса... Когато дойдох тук в Залцбург, отношението към мен беше като равен с равен. До ден днешен не съм усетил и нотка на дискриминация. А за екип (в истинския смисъл на думата) ти дори не си и чувал. В България за екипна работа - това е смехотворно.

Върни се в “Свободна зона”