Swarovski написа:POPCORN написа:Viktor4o_Rs написа:Извинявайте много, но ако това, което се говори е вярно, то ситуацията е пълен абсурд.ЦСКА 681-1923-1948 (София-Бургас-Ловеч) - що за урод е това бе ?
![]()
![]()
![]()
В коя нормална държава един отбор с милиони задължения взема лиценза на друг и собственикът му дефакто е и собственик на 3-ти отбор ? Само и само да не си плати задълженията, да измами всички, да разсипе 2 други отбора, да остане в елита ? В коя европейска държава, която не е Андора, Малта, Сан Марино, Лихтенщайн и т.н., селекционерът на националния отбор е треньор и на един от водещите отбори ? Надявам се Любо да прояви благоразумие и да не съчетава и двете длъжности - или да е начело само на националите, или да подаде оставка като национален селекционер и да застане начело на ЦСКА
Отвсякъде има абсолютен конфликт на интереси, нарушаване на баланса и конкуренцията в цялото първенство, подигравка с феновете в Ловеч, Бургас и с трезвомислещите цесекари, гавра с кредитори ... Тук е мястото на Перуката, който ако позволи този футболен урод да стане факт, ще създаде изключително опасен прецедент. Тук е мястото и на другите отбори и техните фенове, без значение дали са Славия, Левски, Лудогорец, Ботев, Локо (Сф), Черно море, Локо (Пд), Берое и прочие, да обявят бойкот на първенството и на мачовете на техните отбори с този хибриден футболен изрод, ако тази пълна измама и цигания на микренското джудже стане факт
Това което става е абсолютна подигравка и висша степен цигания, която плюе директно на всякакъв спортен морал и феърплей.
Ако бях фен на ЦСКА, щях адски да се срамувам в момента
От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.Локо Пд бяха ли ги срам като взеха лиценза?Ботев бяха ли ги срам?Те защо не си платиха задълженията вместо да фалират и да почнат отначало а?И какво начало като почнаха от В група, ако не се лъжа и взеха лиценза на някой друг отбор?Защо не почнаха от окръжните там както си трявба?Какво като вземем лиценза на Нефтохимк?Какво толков е станало?Ние ги съсипваме , а те преди 2-3 седмици казаха,че нямат финансии да издържат отбора в А група.Кой отбор закриваме?Ние да не ги караме на сила да го правят?И да сме им сложили пистолет до главата...Много смешно и тъпо мислене имате 90% от тоя форум.Пълни завистници и лицемери.Ако се бее случивло това с вашият отбор, щяхте да се радвате до небесата.Да във форума може и да кажете ,че ви е срам от това което става, ама нямаше да е истина!Що не ви беше срам когато ЦСКа плащаше само той за да играе на собствения си стадион?
+1
Освен това, продължавата да казвате, че ние сме палача на Литекс. Чакайте малко, Литекс беше създаден в това си лице от ГГ, нали така? Т.е. той може да го прави каквото си иска! Аз в моя си апартамент мога да се изходя на средата на хола, нали така? С извинение към няколкото "верни" фенове на Ловеч, но това си е самата истина!
Еми те и титан ви създадоха лице. А ако искат да закрият клуба? нали си е техния апартамент!?