Батман срещу Супермен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батман срещу Супермен
Определено Батман. Супермен е доста преоценен/оувъррейтед за мен. На него силите са му дадени на готово и не трябва да върши толкова работа, докато при Прилепа нещата не стоят така. Единственото, което му е дадено са парите, а другото идва от самия герой. А и е по-разнообразен откъм качества и характеристики. Супермен ми е малко скучен и еднообразен. 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
KategorieC написа:CTAHKO написа:Който и да победи в този титаничен сблъсък,неизбежното ще се случи и ще се срещне очи в очи с вездесъщия и непобедим Педя човек
И дано се срещне по-скоро и с ТОЧКА 5 ! Този форум стана блато, напоследък!
Караш ме да се чувствам като лебед

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
KategorieC написа:CTAHKO написа:Който и да победи в този титаничен сблъсък,неизбежното ще се случи и ще се срещне очи в очи с вездесъщия и непобедим Педя човек
Цяло богатство си е форума,разискват се доста акурантни теми за человеци от 7 до 77 годишна възраст

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Педя човек
Най-добрия герой е Педя човек. Педя човек учи на добродетели и морал. Педя човек е символа на България.
Педя човек е визитната картичка на България пред света !
- KategorieC
- Контакти:
CTAHKO написа:KategorieC написа:CTAHKO написа:Който и да победи в този титаничен сблъсък,неизбежното ще се случи и ще се срещне очи в очи с вездесъщия и непобедим Педя човек
Караш ме да се чувствам като лебед![]()
![]()

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Спиндерман е най-големият! Той е БоК! Втори след него е Мецо Пуг.
Между тези двамата измислени избирам Батман обаче. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
KategorieC написа:CTAHKO написа:KategorieC написа:CTAHKO написа:Който и да победи в този титаничен сблъсък,неизбежното ще се случи и ще се срещне очи в очи с вездесъщия и непобедим Педя човек
Караш ме да се чувствам като лебед![]()
![]()
Пак, че не е патка или жяба
Има шанс да отлетиш поне
[offtopic]

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- shotgun blues
- Контакти:
Педя човек написа:Най-добрия герой е Педя човек. Педя човек учи на добродетели и морал. Педя човек е символа на България.
Да върнем Педя човек на екрана !Педя човек с лакът в брадата ще нокаутира Супермен и Батман
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Педя човек написа:Най-добрия герой е Педя човек. Педя човек учи на добродетели и морал. Педя човек е символа на България.
Да върнем Педя човек на екрана !Педя човек с лакът в брадата ще нокаутира Супермен и Батман
лакът в брадата

[center]

[/center]

- Педя човек
shotgun blues написа:Педя човек написа:Най-добрия герой е Педя човек. Педя човек учи на добродетели и морал. Педя човек е символа на България.
Задължително новото правителство трябва да върне Педя човек на екран, за да се учат малчуганите на добро.
Педя човек е визитната картичка на България пред света !